Sinstrel Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ok, posebna tema i o kompjuterskoj verziji igre (da se ne bi mesale sa frp verzijom), jel naravno ona to zasluzuje. Ja znam samo da sam poceo da grizem nokte ne bi li docekao da se pojavi i kod nas. Za sad kontam nema niko nista da kaze jer je niko nije igrao ali cim se pojavi, ocekujem komentare! Oficijalni web site je oooodlican! Jos vise ti zagolica mastu i ucini nervoznim!
Mr. Smarty Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Pitanje je samo sta prvo poceti...HL 2 ili ovo...slatke muke
Predator Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Sutra se nabavlja, cuh da jos uvek nema dvd verzija, ili je to samo trip... Bice ovo cak mozda i bolje od hl-a.
Sinstrel Posted November 18, 2004 Author Report Posted November 18, 2004 Jok i nece A gde se to nabavlja?! Wednesday, November 17, 2004 - 9:03 am CT Vampire: Bloodlines Flies to Stores Reported by: Brian Clair Activision has unleashed Vampire: The Masquerade - Bloodlines on stores nationwide today. Developed by Troika Games, the title is set in modern day Los Angeles where players can ascend through the ranks of vampire society. Powered by Valve's Source engine, the action-RPG lets players choose from one of the seven clans of the Camarilla. From there gamers must use their clan's individual strengths in a number of quests, eventually leading to one of several endings. Bloodlines carries a $49.99 price tag and has been rated "M" by the ESRB.
Sinstrel Posted November 19, 2004 Author Report Posted November 19, 2004 Evo sad se i zvanicno pojavila igrau prodavnicama u Evropi. A koju verziju je zabo tvoj ortak?
Herr_Wolf Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Sranje je sto ima samo klanovi Kamarile...
Predator Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 A koju verziju je zabo tvoj ortak? Po njemu prvi put je skinuo neki krsh, a juce je kao skinuo regularno krekovanu verziju. Palio se najstrasnije...
Sinstrel Posted November 19, 2004 Author Report Posted November 19, 2004 Sranje je sto ima samo klanovi Kamarile... A?! Ima devet klanova!
Ol' Scratch Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Sranje je sto ima samo klanovi Kamarile... Ja sam za to prvi kuk'o...
Ol' Scratch Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 A?! Ima devet klanova! Stvarno? Ja na oficialnom sajtu vidim samo sedam: Brujah Gangrel Malkavian Nosferatu Toreador Tremere Ventrue Chak su i boce sa dislciplinama iskljuchivo iz Kamarile... Verovatno su preostala 2 "klana" NPC (chitaj protivnichke) Bloodline-e... Il' mozhda samo jedna Bloodline i Tzimisce kao Arhi-zlice...
Ol' Scratch Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 (edited) Inache ova cica je Malkavianka tako da cju verovatno da igram sa njom... Eventualno cju voditi smorenog Trimira... I mozhda, al' samo mozhda, Gangrela... A evo i finoga wallpapera: Sudecji po njemu izgleda da cje biti i Setite-a... Edited November 19, 2004 by Ol' Scratch
Ol' Scratch Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 A evo shta nadjoh na fan siteu V:TM-a podrzhanog od official site-a: LINK...
Henkersbraut Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 OOoohhh *drools* VtM... Cini se da ima potencijala. I sta fali Camarilli? I jel igra netko tcg Vampire? (iliti karte)
Sinstrel Posted November 19, 2004 Author Report Posted November 19, 2004 (edited) Hmmm da greska, ne znam odakle mi devet klanova Inace ja i dalje nestrplijvo cekam da dodjem do ove igre... bice krvi... Edited November 19, 2004 by AzzA
Sinstrel Posted November 20, 2004 Author Report Posted November 20, 2004 Inace kod nas se pojavila Clone CD kopija, ceka se crackovana...
Ol' Scratch Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 OOoohhh *drools* VtM... Cini se da ima potencijala. I sta fali Camarilli? I jel igra netko tcg Vampire? (iliti karte) Naravno da ima... Ako nishta drugo imacje lepu grafiku... A i obacjashe ssve i svashta... Secjam se kako je V:TM Redemption (koji ima skroz finu prichu btw) osakacjen i sveden na prilichno monoton hack&slash (i to bez Diablerie-e)... Nishta ne fali Camarilli... Samo... Nadam se da cje u expansion pack(ovima) da ubace i Independenti Sabbat klanove... A ni neka Bloodline-a ne bi bila na odmet...
Sinstrel Posted November 23, 2004 Author Report Posted November 23, 2004 I jel poceo neko da je igra? Ja moj primerak igre cekam svakog dana
Ol' Scratch Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 I jel poceo neko da je igra? Ja moj primerak igre cekam svakog dana Ja chekam da nabudzhim komp... Vecj pola godine... Na kol'ko je Cedejova prokletinja?
Sinstrel Posted November 24, 2004 Author Report Posted November 24, 2004 Ja ga dobijam na jednom DVD-u ali cini mi se da staje na 3 CD-a. Ja ne verujem da cu moci da ga igram u punom sjaju, zbog DirectX 8 kartice, ali sta je tu je.
ranger Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Igra je FENOMENALNA!!!!! Bolju nisam skoro igrao.
Sinstrel Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Jebi ga ja sam ostao bez noktiju u ishcekivanju da mi igra stigne, i saznam danas da je tek danas poslata Ranger daj koji detalj...
ranger Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sta da pricam. Jako sam je malo igrao, ali mnogo mi se svidja. Atmosfera je odlicna, grafika super, prica izgleda zanimljivo... Sta vise reci, moraces sam da vidis za sebe. Idem ja da se jos sigram s vampiri.
Predator Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Igra je toliko dobra da to nije normalno...
Ol' Scratch Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Hajde malo detalja slobodno... Mislim kakvi su Tremere?
Recommended Posts