MegaDave90 Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Pa i jeste losa igra zapravo. Zao mi je sto je Geralt morao da pozajmi glavnom liku glas. xD
lemmy sixx Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Lemmy, ne kažem da je to isti kalup, fazon, ali nije da nisu imali dovoljno popularnosti. Bloodlines pre svega ima odlične dijaloge i intrigantnu priču i izbore koji zaista imaju uticaj na završetak igre, što većina rpg-a ne poseduje jer se sve svede na neku caku. (npr. Mass Effect serijal) Ništa ne očekujem od tog studija dok ne izbace igru. Imali su, u pravu si, ali mislim da je Bloodlines dovoljno popularan sam za sebe i da ne mora zavisiti od trenutne popularnosti tematike. Na manje/vise svakom gejmerskom sajtu je proglasavan za jedan od najboljih RPG naslova svih vremena, ima jako veliku bazu fanova, a ovi silni modovi i pecevi koje ljudi prave 10 godina nakon sto je izasla igra najvise pokazuju koliko je igra zaista popularna. Dakle, nastavak bi imao itekako dobar prolaz, tu nema diskusije. E sada, zasto se neka kompanija ne odluci da otkupi prava ili barem napravi novu slicnu igru, to mi nije jasno. Stoji da je najlakse odraditi neki Ragnarok sa zmajevima, patuljcima i sekirama i da ce se masa primiti mokentalno, ali i na ovo bi se masa itekako primila. Mislim da je tu stvar pre svega u tome o cemu si pisao u drugoj recenici...mnogo je tesko napraviti igru sa kompleksnom pricom i izborima koji zaista uticu na kraj igre. A boli kurac nekoga da to radi. Ne ocekujem ni ja nista epohalno za sada od te Vampyr igre, ali raduje cinjenica da se tako nesto pravi.
MiroslavXO Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Za ovaj novi mod, hoce li biti kompatibilan sa unofficial patch, ili je vec ukljucen? Ne pise.
MegaDave90 Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Pa verovatno hoce, s obzirom da je i ovo unofficial mod.
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Nece. Citao sam na forumu sinoc. Morace ici cisti instal i na to mod, i nista vise. Sve najbitnije stvari iz iz official i unofficial peceva su vec ukljucene u mod. Evo ovde sve pise: http://forums.ravafx.com/index.php?threads/unofficial-patch-compatibility.49/ 1
MegaDave90 Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Onda jos bolje, ako su vec ukljucili u mod sve peceve, tj. ono bitno iz doticnih.
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Pa to, sto manje drkanja oko instalacije to bolje.
kuruz Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 jebo mater, ova tema je toliko aktuelna da ću da instaliram ovo
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 (edited) Jes' vala, ne pamtim kad je neka tema na igrama bila ovako aktivna. (osim onih tekovina masovne kulture LoLa i Dote...) A btw nisam odigrao Vampire. Mogla bi to da mi bude sledeća zanimacija, multiplayer igre i onako ne smem da pipam. Osim PESa Edited January 30, 2015 by Demon Seed
lemmy sixx Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Obavezno odigraj. Ali bez ovog moda o kome pricamo trenutno.
truliandedzombileš! Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 samo sa zvaničnim i fanovskim pečevima. meni takva instalacija čuči na kompu uvek, nikad se ne zna kada će mi se zaigrati. uveliko bih pleo da ne čekam mod.
Salvation Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Vampiri obavezno stivo. Ima modova tek toliko da poprave neke bagove (taj unofficial patch npr.) ali trebalo bi makar jednom opiciti original bez ikakvih gejmplej itd. dodataka. I to sa Malkavianima
MegaDave90 Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 hahahah, koji je trip bio kada sam prvi put igrao sa njima, fantasticni dijalozi.
kuruz Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 ja sam popunjavao upitnik na početku dobio sam Gangrel
lemmy sixx Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 I meni identicno bilo kada sam igrao prvi puta. Popunjavao upitnik i dobio Gangrela. Vampiri obavezno stivo. Ima modova tek toliko da poprave neke bagove (taj unofficial patch npr.) ali trebalo bi makar jednom opiciti original bez ikakvih gejmplej itd. dodataka. I to sa Malkavianima Unofficial patch ne popravlja samo bagove, dodaje i nove misije i unapredjuje stare (Hallowbrook hotel recimo, totalno je novi pocetak misije). Po meni, prvi puta treba odigrati samo sa 1.2 patch-om, cisto da se vidi kakva je igra bila 2004. I nikako ne sa Malkavianom, za prvi put to je jako konfuzno. Bolje uzeti Toreadora ako vise volis socijalne skilove i zelis da odredjene misije prelazis obmanom iil Brujah ako zelis da odredjene misije prelazis totalnom tabacinom.
Salvation Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 (edited) Ma zajebavam se, ja sam prvi put igrao sa Tremerima, i to je nekako najsmisleniji Camarilla kraj, ako vodis trimera i podrzis znate-vec-koga Najlakse je opiciti sa njima ili Gangrelima, i jedni i drugi vazda bili OP klanovi, mada i Budze su easy mode. Ja sam toliko davno igrao original da sam potpuno zaboravio, ako su zaista dodali par novih stvari bez da menjaju ista onda def. odigrati sa unofficial patchevima, slazem se Edited January 31, 2015 by Salvation
truliandedzombileš! Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 mislim da kod nezvanične zakrpe ima izbor da li da se instaliraju samo ispravke bagova ili i dublje izmene igre 1.2 verzija ni izbliza ne ispravlja sve probleme, već samo one kritične.
MegaDave90 Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 (edited) I naravno tu je onaj bag kad izbavljas onog doktora ili koga god, ne mogu tacno da se setim. Edited January 31, 2015 by MegaDave90
lemmy sixx Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Ma taj bag sa Johansenom ispravlja oficijelni patch. mislim da kod nezvanične zakrpe ima izbor da li da se instaliraju samo ispravke bagova ili i dublje izmene igre 1.2 verzija ni izbliza ne ispravlja sve probleme, već samo one kritične. Nema te opcije. Evo ja pre dve nedelje igrao sam ovim najnovijima i nije bilo nikakvog izbora pri instalaciji. Ma zajebavam se, ja sam prvi put igrao sa Tremerima, i to je nekako najsmisleniji Camarilla kraj, ako vodis trimera i podrzis znate-vec-koga Najlakse je opiciti sa njima ili Gangrelima, i jedni i drugi vazda bili OP klanovi, mada i Budze su easy mode. Ja sam toliko davno igrao original da sam potpuno zaboravio, ako su zaista dodali par novih stvari bez da menjaju ista onda def. odigrati sa unofficial patchevima, slazem se Pa ako podrzis jedinu pravu Kamarila opciju. Tremere su mi uvek omiljeni bili. Ja sam mu predlozio da igra bez unofficial patcheva cisto da vidi kakva je izvorna igra u originalu. Ali posto unofficial patchevi ne menjaju nista jako bitno u samoj igri, onda moze i tako.
MegaDave90 Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Do jaja. Je l' se to samo meni cini, ili je ono na kraju Alien?
VoivodBG Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 I will try to get out more videos this week, what do you like to see other than a Clan video? The next one will be Lasombra btw. Also spread the word and the videos everywhere you can smile emoticon we are that much closer to release, and we need your support that much more.
MegaDave90 Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Ne mogu da docekam, igra mi se opet.
Salvation Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Nadam se da makar neki od novih klanova nece imati lika koji izgleda kao raspali elektro-goticar iz Underworlda predoziran na siptarskom spidu. Inaf's inaf.
Recommended Posts