Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam godinama patio sto mi komp nije dovoljno dobar da bi igrao Bloodlines... Sad imam novi al cu da cekam da izadje ovo novo :haha: U medjuvremenu... Mass Effect 3 :wub:

Posted

E koji seratori...loze nas, a onda na dan izlaska kazu da vecina najbinijih promena izlazi tek za par meseci. Sacekacu, trenutne promene nisu dovoljan razlog da ponovo obrnem igru koju sam obrnuo pre 3 nedelje.

• 3 weeks later...
Posted

Tja, sacekacu za te glavne kvestove. Braca Zmici dobijaju najvise toga, mada bilo bi kul videti i kako ce ici deo sa Djovanijima, kada mozes da ih biras sada.

Posted

Pa da, ako nista drugo trebali bi za njih napraviti jedinstvene konverzacije u misiju u Giovanni mansion.

Nego, je su li vec u ovoj verziji ubaceni embrace i companion?

• 8 months later...
Posted

Paradox Interactive has acquired White Wolf Publishing from EVE developer CCP Games.

In purchasing White Wolf, Paradox now owns and manages the following IPs: World of Darkness, Vampire: The Masquerade, and Werewolf: The Apocalypse.

Posted (edited)

Videh to danas, odlicna vest. Paradox je vec saradjiavao sa Obsidian ekipom za POT, mozda bi mogli sa njima ponovo. Nadam se da ce biti neka nova VTMB igra.

Edited by MegaDave90
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...