Jump to content

Recommended Posts

Posted
Osim sto Stoje i ... stoje, takodje i dobro izgledaju! mhihi.gif

Da pojavljuju se i Asian Vampires rolleyes.gif i jos po neki tamo ali sve mi se cini da sam naziv igre nema veze sa igrom nego eto dobro zvuci.

Dobro izgledaju? Pa naravno da dobro izgledaju u HL 2 engine-u... Mada V-TM BL ima malo loshiju animaciju nego Half-Life 2 al' Gargoyeove bash briga jer oni stoje i ... stoje i jebe se njima za animaciju...

Znachi stavishe podnaslov jer lepo zvuchi? Pa lepo je to... Samo shto nije al' 'ajde...

Posted (edited)

Zabole me!  icon_smile.gif

Ja sam igru presao i razocarao se.

Pa obichno to tako biva...

A shto se tiche podnaslova mogli su da stave "IT ROCKS!!!" il' "IT RULES!" (da su stavili BUY IT! bilo bi previshe providno) po istoj onoj logici...

Mada mozhda je trebalo da stave: "IT SUCKS" jer su protagonisti, jelte, vampiri?

Edited by Ol' Scratch
Posted
Duhovito... elem mozda bi mogao da nabavis igru i da nam odgonetnes zasto bas Bloodlines. icon_da.gif

Pa bi ja al' mi neshto ne ide od ruke a nisam ni pri kinti...

icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

GOD Point !!!!!!!

Nauchite da citirate boju...

Posted
Bozija tacka?! icon_confused.gifmhihi.gif

Kad' cje vecj tema da sse pretovri u perverziju...

Zhivo me interesuje kol'ko su vapiri u celoj toj prichi oko sexa (jer je igrica necenzurisana) a inache su asexualni (barem shto se tiche primarne sexualnosti svi od reda)... U principu samo toriji volu da se intimiziraju i to ne iz potrebe (jer je nemaj, jelte) il' iz chista mira vecj skoro iskljucivo zarad:

1) Dramljenja dupera...

2) Manipulisanja...

Posted

Ufff dobro skontah sta si napisao (suvise si ozbiljno shvatio taj tvoj potpis mhihi.gif ).

Sexa nema osim u introu igre mada ga ni tu nema jer se nista ne vidi vec se cuje i naslucuje. U svakom gradu imaju prostitutke od kojih za 30 dolara mozes da im sisash... vrat! I to je to. Inace ja sam vodio Toreadora koji je bash opasan jebach. icon_smile.gif

Posted
Bozija tacka?! icon_confused.gifmhihi.gif

mislim sam da ne treba da napisem da je to fora ali ocigledno moram.....to je FORA ! ! ! !

da objasnim:

to je nesto kao mnooooooogooooooo mnooooogooooo dobar "good point"....get it now ? wallbash.gif

Posted
Ufff dobro skontah sta si napisao (suvise si ozbiljno shvatio taj tvoj potpis mhihi.gif ).

Sexa nema osim u introu igre mada ga ni tu nema jer se nista ne vidi vec se cuje i naslucuje. U svakom gradu imaju prostitutke od kojih za 30 dolara mozes da im sisash... vrat! I to je to. Inace ja sam vodio Toreadora koji je bash opasan jebach. icon_smile.gif

Znachi kurave se daju za male pare?

Mada verovatno bi bilo jeftinije da kupujesh u lokalnoj bolnici...

I da Toreadori imaju fin Merits i Flaws: lakshe "kupuju exom i lakshe nadoknadjuju kroz postupke humanity al' ga lakshe i gube...

Posted (edited)

Moras da razgranicish kompjutersku igru od one nerd verzije sto se igra sa mastom. Zato i igre postoje da nam ubiju mastu! icon_da.gificon_smile.gif

Edited by AzzA
Posted
Moras da razgranicish kompjutersku igru od one nerd verzije sto se igra sa mastom. Zato i igre postoje da nam ubiju mastu! icon_da.gificon_smile.gif

Ma razumem ja sve to al' gde im dadoshe isti weakness?

Pa onda bi to bio isti klan...

Posted
Tako je udri... kad ne kontas da sam na tvoju foru odgovorio khm forom i stavio ovaj smajli mhihi.gif .

slabo ti ide to kontanje...shvati da ovo mhihi.gif ide na foru podmevanja.... c c c... mhihi.gif

Posted (edited)

Ide valjda na 3 CD-a ili jedan DVD disk. icon_mrgreen.gif

Zahtevnost... pa sto vise ram memorije to bolje 512 MB je podnosljivo.

Edited by AzzA
Posted

treba ti min. 512 ram-a (al' ne margarina icon_smile.gif )

graficka MORA da ti bude jaca od GeForce 4.....po mogucnosti da ima pixel shader......sto se ostalog tice skoro da je svejedno . . . 3 cd-a

Posted (edited)

Znachi konachno sam nabavio Vampire: The Masquerade - Bloodlines...

Odigraah samo pochetak tutorriala i prvi utisak je bio: "paaa mogla je grafika da bude i bolja"...

Edited by Ol' Scratch
Posted

Da kao da je to najbitnije u igri...

Elem okruzenje je sasvim dobro uradjeno samo su likovi malo mogli biti doradjeniji svi mi nekako izgledaju plasticno. Moja glavna zamerka se odnosi na animaciju likova koja je prilicno glupa. Inace poceo sam opet da igram igru kao Malkavians loonatic (ovaj put zenski lik, s kojim je cini mi se lakse igrati)! icon_mrgreen.gif

Posted

Ja sam nabavio igru prekjuce ... sve je lepo i fino ali kad izadjem na ulicu fps pada na katastrofalnih 10 fps, na shta su se zalili i neki ljudi na netu sa daleko jachim mashinama od moje, za shta su -nezvanichno- krivi bagovi u igri - jer je igra skroz maznuti hl2 engine i izgleda loshije a zahtevnija je bar 3x od hl2.

Takodje me veoma nervira bag zbog kog ne mogu da budzim lika kako ja hocu, tj. chak i kada ugasim automatsko budzenje on mi sam trosi poene i to obavezno na najgoru glupost koju u zivotu ne bih izabrao ...

A konceptualno igra je manje vishe kopija Kotora - povrshno, povrshno, linearno ...

S druge strane ima pozitivnih strana, atmosfera je dobra. Scena u onoj kuci sa duhovima je sjajna - bas ima atmosferu horor filmova - i prica je zanimljiva, sa sestrama za koje niko ne bi pogodio da su jedna osoba sa podvojenom lichnoshcu (Fight Club anyone?) i slichno ....

Posted

sto se tice budzenja nesto ti je zajebano jer meni ne trosi poene uopste.....za sad ih imam oko 20......sacu da napravim zVER !!!! mrred.gifmrred.gifmrred.gif

Posted
Da kao da je to najbitnije u igri...

Elem okruzenje je sasvim dobro uradjeno samo su likovi malo mogli biti doradjeniji svi mi nekako izgledaju plasticno. Moja glavna zamerka se odnosi na animaciju likova koja je prilicno glupa. Inace poceo sam opet da igram igru kao Malkavians loonatic (ovaj put zenski lik, s kojim je cini mi se lakse igrati)! icon_mrgreen.gif

Pa nije al' nek opravdaju zahtevnost...

Elem, jeste zna animacija da bude shuntava na momente...

Ja pocheh sa Tremere-kom zvanom Natassja... icon_biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...