Dani Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Na sta lici ta igrica, nisam je jos uvek igrala... ali mi deluje zanimljivo... znaci da nabavljam, ok.
Ninoslav Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Nabavio je juce, instalirao i naisao na problem... kad je pokrenem, promeni mi refresh rate na 240 Hz i onda mi je jedini lek restart... jel ima neko pojma o cemu se radi? Ako je bitno, imam Abit FX5200 128/128...
Millosh_024 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Pre jedno mesec dana mi je u ruke dosla REDEMPTION i kraljevski me je razocarala. Prica je sranje, Kristof je ne jednodimenzionalan nego jos gore od toga ako moze...sve u svemu jedna od najlosijih igara koju sam video a tako sam se nadao da ce biti dobra....Da li uopste da pokusavam sa Bloodlines? Vidim da na vecini sajtova dobija znatno vecu ocenu od onog sranja Redemption.
Sinstrel Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Nemas pojma! To je sve sto imam da kazem.
Ol' Scratch Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Uh, ja igram sa Tremere likom po imenu Welb , i ostalo mi još par sporednih zadataka u Santa Monici i nešto u dole u gradu . Koliko znam, izašla je zvanična zakrpa i to verzija 1.2, ali meni neće da se instalira. Možda zato što imam CD verziju. Nego, neka mi kaže neko što se tiče te nezvanične zakrpe, da li rade save-ovi sa njom? Kada završim, vjerovatno ću igrati sa Ventrue-om. Volim da izigravam fašističkog aristokratu A Gangrele bojkotujem zbog onih glupih dredova (izgleda ko onaj moron iz Korna) Imam samo 256 RAM-a, i GeForce4 MX, ali mi radi sasvim fino na minimum detalja (i i dalje izgleda krajnje pristojno), jedino što mu treba mnogo da učita neke veće lokacije, kao što su glavne ulice. Morash da patch prekopirash u direktorijum igre pa tek onda da ga pokrenesh... Nema veze shto je cd verzija - ja sam moju patchovao... Radicje ti svi saveovi pre Society of Leopold gde bi ti ionako izbacivala igra bez patcha... Pa ti ondak izaberi zhensku Gangrelku...
Ol' Scratch Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Pre jedno mesec dana mi je u ruke dosla REDEMPTION i kraljevski me je razocarala. Prica je sranje, Kristof je ne jednodimenzionalan nego jos gore od toga ako moze...sve u svemu jedna od najlosijih igara koju sam video a tako sam se nadao da ce biti dobra....Da li uopste da pokusavam sa Bloodlines? Vidim da na vecini sajtova dobija znatno vecu ocenu od onog sranja Redemption. Prvo pricha skroz valja... Kol'ko-dimenzionalnog krstasha-preobracjenog-u-vampira si ti ochekiv'o? Igra je prilichno stara (5-6 god.) i u svoje vreme je bila skroz fina... Probaj sa Bloodlines ako mozhe komp da ti tera, necjesh se pokajati...
Ol' Scratch Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Inache da pokvarim iznenadjenje taxista je ustvari Caine...
Thule Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Morash da patch prekopirash u direktorijum igre pa tek onda da ga pokrenesh... Nema veze shto je cd verzija - ja sam moju patchovao... Radicje ti svi saveovi pre Society of Leopold gde bi ti ionako izbacivala igra bez patcha... Pa ti ondak izaberi zhensku Gangrelku... Hvala na pomoći Vidiš, mogao bih sa Gangrelkom, mada me plaše ženke sa onolikim kandžama Inache da pokvarim iznenadjenje taxista je ustvari Caine... A za ovo ću te ubiti
Ol' Scratch Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Hvala na pomoći Vidiš, mogao bih sa Gangrelkom, mada me plaše ženke sa onolikim kandžama A za ovo ću te ubiti Ma fina je gangrela al' se [pretvara u neshto shto bi trebalo da lichi na beskrilnog slepog misha (?), il' tako neshto... Shta su ovi Trojkashi hteli da time kazhu ostaje misterija... Razochara me Protean kao i Animalism... Pa sumLjam da bi provalio... Ja dodjoh do tog zakljuchka chachkajucji po direktorijumu igre - Vampire - Bloodlines\Vampire\sound\character\dlg\main characters\caine ...
Thule Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Sljepi miš bez krila? Oooooh, sounds creepy... Dobro, što se tiče Caina, u tom slučaju ti je oprošteno Ali onda se pitam, da li će taj taksista imati neku ulogu u cijeloj priči, jer inače ne vidim nikakvu poentu u tome što je on Cain. Vjerovatno hoće, idem da presulšam dijaloge
Millosh_024 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Možda nisam odjektivan što se redemptiona tiče ali stvano su na živce išli oni suvi dijalozi između Kristofa i časne sestre. Delovalo mi je jako isforsirano,isfolirano i....lažno. Kao u nekom lošem filmu B produkcije. Gameplay takođe je znao da mi ide na nerve. Jedva sam čekao da postane vampir i posle sam se razočarao sa objašnjenjima i izvedbama moći. Pogotovo kako sisa krv prolaznicima i oni posle samo odšetaju. Očekivao sam nešto drugo od igre. Možda je to glavni razlog zbog čega sam se razočarao. Prvo,nisam očekivao da se igra sa već odrđenim likom. Očekivao sam puno više slobode u priči i stvaranju tog istog lika. Spominjanje silnih klanova pre nego što sam uzeo igru me je maximalno popalilo i posle sam se razočarao. Opet kažem da možda i nisam objektivan. Nisam došao ni do pola igre. Stao sam posle obralčuna sa prvim boss-om u igri. A i kada mi se pridružio onaj bradonja,više mi je smetao nego što je pomagao. Očekivao sam nešto u fazonu baldur's gate ili icewind dale što se izvedbe igre tiče. Što se vampirskih igara tiče,za sada mi je legacy of Kain neprevaziđen zbog priče i likova ali je tehnička strana igre osrednja. Nabaviću bloodlines. Nadam se da će mi se svideti. Nemojte mi odmah skakati za vrat ( hehehe.) Stvarno sam želeo da mi se svidi...evo,daću joj još jedu šansu. Instaliraću opet pa da vidimo....
Sinstrel Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Pa sumLjam da bi provalio... Ja dodjoh do tog zakljuchka chachkajucji po direktorijumu igre - Vampire - Bloodlines\Vampire\sound\character\dlg\main characters\caine ... A ja sam provalio tako sto sam igrao (drugi put). Ti si koristio "cheat"! Arsene 'ocu moj disk...
Thule Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Čim se vidim sa Nikolom, on će ga dobiti Pa kod mene je, pa kad god hoćeš, možemo se naći da ti vratim. Taxista je Cain? Dođavola. Pa nakon toliko godina, samo da je sačuvao neke gluposti, mogao ih je prodati antikvarnicama za dobre pare, a ne da živi od taksiranja
Ol' Scratch Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Sljepi miš bez krila? Oooooh, sounds creepy... Dobro, što se tiče Caina, u tom slučaju ti je oprošteno Ali onda se pitam, da li će taj taksista imati neku ulogu u cijeloj priči, jer inače ne vidim nikakvu poentu u tome što je on Cain. Vjerovatno hoće, idem da presulšam dijaloge I to dvonozhni da ne kazhem bipedalni... Na momenat pomislih da je u pitanju Viccistude Level 6 Chiropteran Marauder... Ima vrlo bitnu ulogu u prichi - vozi taxi... Ne omalovazhavaj mu zanimanje... Nishta Caine taxira i jebe mu se za Antediluvane, Gahennu, Thin Bloodove i sl. ...
Ol' Scratch Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 A ja sam provalio tako sto sam igrao (drugi put). Ti si koristio "cheat"! Arsene 'ocu moj disk... Ummm... Kako?
Sinstrel Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Kako sam saznao da je taxista Cain ili kako to da si ti korisito cheat?!
Mr. Smarty Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Jebote opet Taxisti prave neke probleme
Ol' Scratch Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Kako sam saznao da je taxista Cain ili kako to da si ti korisito cheat?! Pa kako si provaalio da je Caine taxista?
Sinstrel Posted January 17, 2005 Author Report Posted January 17, 2005 Pa mnogo sam pametan pa sam provalio... Odala ga aura... U razgovoru sa njim, (deo kada se krijem od vampira) par momenata su mi bili nekako sumnjivi i posumnjao sam da je on Cain a onda u razgovoru sa nekim ljudima koji su takodje igrali igru samo sam potrvrdio moju sumnju. Mada opet ne znaci da je on Cain.
Ol' Scratch Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Pa mnogo sam pametan pa sam provalio... Odala ga aura... U razgovoru sa njim, (deo kada se krijem od vampira) par momenata su mi bili nekako sumnjivi i posumnjao sam da je on Cain a onda u razgovoru sa nekim ljudima koji su takodje igrali igru samo sam potrvrdio moju sumnju. Mada opet ne znaci da je on Cain. Ma i meni je "malo" bila sumLjiva njegova aura... I da, pishe se Caine...
Ol' Scratch Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Bicje da je tako... Zapravo "e" je uvedeno da se ne bi mesh'o sa Bibliskim Kainom... Nego... Isprobav'o ko Caracter Histories?
Sinstrel Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 Ne... da budem iskren nisam ni siguran sta je to. Mislim predpostavljam... a gde sam to trebao da vidim? U igri, nekom manuel-u, web site-u?
Recommended Posts