Wendigo Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 (edited) Po meni najbolji Anathema album je "Out of Myself" od grupe Riverside! Sad ozbiljno: Eternity i Judgement. Edited July 20, 2005 by Newcomer Quote
Chlan 787 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 najlepsa.. ma, najsladja pesmica je One last goodbye.. a tek pevac sto je sladak.. najbolji albumi su mi: Judgement, Tonight's Decision i Eternity.. i Dreadful Hours je dobar. dosta vise s top listama!! sve albume na playlistu i udri do zore! ko prezivi - pricace... Quote
Chlan 787 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 neki novosadjani.. sviraju thrash mtal.. Quote
Hamsun Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 neki novosadjani.. sviraju thrash mtal.. "Ma neki Shvedjanin...ne razumem ga ni rech" Bas sad nesto gledam ovaj Eternal Flame katalog originala, i u istom kaze: Anathema - - - - - Gothic Metal - - - - - Finland Quote
sabre Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 kad sam glasao glasao sam za judgement, ali sad (poslednja 2-3 meseca) mi je a natural desaster u najmanju ruku dobar isto koliko i judgement i alternative 4. mislim, u zadnje vreme se toliko sechem na taj album da to nije normalno ... najbolje pesme violence, electricity, balance, are you there, closer. Quote
tovar Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 sa AND moj favorit je pulled under... i donekle flying Quote
Supergalactic Lover Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 in order of appearance: closer, are you there?, electricity. Quote
Buddha Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 in order of appearance: closer, are you there?, electricity. ako ti je omiljenia closer, svidece ti se sigurno novi album. vinny je poceo opasno da ga baca na boards of canada i slicne stvari. Quote
marcoman Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Meni ce se svideti kako god okrenes Quote
Supergalactic Lover Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 ako ti je omiljenia closer, svidece ti se sigurno novi album. vinny je poceo opasno da ga baca na boards of canada i slicne stvari. jaje. closer je zakon. sto se tice novog albuma, imam samo onu live stvar the hills have eyes koja rula. ima li jos nekih stvari za dwnld? jesi li ti jos nesto slusao? Quote
Buddha Posted August 26, 2005 Author Report Posted August 26, 2005 jaje. closer je zakon. sto se tice novog albuma, imam samo onu live stvar the hills have eyes koja rula. ima li jos nekih stvari za dwnld? jesi li ti jos nesto slusao? ne ali mi je rekao lik koji ih poznaje Quote
Supergalactic Lover Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 ok, znaci you have a man on the inside. kick ass. nista, cekamo ovi album., Quote
sabre Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 a kad izlazi novi album? i kad izlazi nova katatonia? mislim, mrzi me da trazim po netu pa ako neko zna datume... Quote
Recommended Posts