Fiery Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Cudo vec nije naslo put do necijeg potpisa. U svakom slucaju, cekamo Lazu. Quote
Sinstrel Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ...ali respect sto su klinci i bubnjar '86.. Nije to toliko do njegovih godina koliko do toga da bubnjar slusa HIM. Quote
azal Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Meshuggah je najbolji bend na svetu. Svakako ko se ne slaze je homoseksualac, ili slusa gothic. Quote
Sinstrel Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 I'm too goth for my shirt too goth for my skirt So goth it hurts And I'm too goth for your ass too goth for your ass For you and your retarded band! I'm a goth you know what I mean And I do my little turn on the catwalk Yeah on the catwalk on the catwalk yeah I do my little turn on the catwalk! In your face! Quote
Kent Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 (edited) Svakako ko se ne slaze... Ovo je konstrukcija! Postace mi uzrecica Edited November 29, 2004 by Kent Quote
azal Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 a meni ce od sad, kao u Lamb of God recenziji, essentially i essential biti jedno te isto. Quote
Kent Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 (edited) a meni ce od sad, kao u Lamb of God recenziji, essentially i essential biti jedno te isto. i meni bilo cudno kad sam citao recenziju da je taj album esencijalan, a dobio trojku cist previd tvoje nije Edited November 29, 2004 by Kent Quote
Kent Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 ocete vi klincurdijo neki kontest u pare? evo, azal neka bude sudija, iako ne zna sta znaci "mew" Quote
BodyRemover Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 sad napisah mini recenziju albuma i puche mi IE. jebem vam gajde... uglavnom: slusao sam dok sam gledao denver houston sinoc pa nisam bas pretrpan utiscima. dobar pevach, produkcija izjela samu sebe, rifovi vise lice na panteru nego na mesugu... ostalo mozete i sami da zamislite. a zakljucak: slusacu jedino ako mi neko pusti, sam kuci - ne verujem. poz Quote
Kent Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 znam da je nesto "fenomenalno" ja se zalazem da je fenomenalno Quote
ajsha69 Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 GLAS ZA SYBREED OD IVE! , bracala.... Quote
Sinstrel Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Provalio sam da me refren u "Next Day Will Never Come" podsecja na "Teargas" ili "Tonight's Music"... sto mu dodje kao veliki pljus + Quote
azal Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 danas sam preslusao Strapping Young Lad - City 3 puta i konstatovao da sve sto ljudi zovu "modern metal," kad uporedis sa ovim albumom je...sto bi unas rekao....GOVNO! Quote
Sinstrel Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Super, ali o tome diskutuj na S.Y.L. temi... Quote
Ivan_Creed Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Dade mi AzzA, moja oaZZa,linkove, i prosvetlio me - ukratko - TAMAN su mi ovi..... Synthetic Breederi!!!!!!!! Quote
Ivan_Creed Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Re-Evolution je ubitacan - bas onako kako tata voli!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ne da nije za sesticu,nego...Audio Injected Soul je bolji 100 puta,a Raunchy necu ni da pominjem u istoj recenici sa ovima... Quote
KRANG Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 baš da vidim hoće li mu 6icu dati.. hoće kurac... ne znam čemu toliki hype ni oko raunchy.. meni su i oni dosadni.. ne mogu ni 3 pesme da povežem uzastopno da saslušam koliko se smorim.. a tek ovi.. "originalni" su do jaja.. ma ovo nije ni za 1.5. Quote
Recommended Posts