Out Of Time Posted January 4, 2005 Author Report Posted January 4, 2005 ne da nije za sesticu,nego...Audio Injected Soul je bolji 100 puta,a Raunchy necu ni da pominjem u istoj recenici sa ovima... ti, jebote bog, imash Lost Horizon u avataru!!! I rest my case... a 6 ne da bude jer se pojavio jedan bolji album... Primordial - The Gathering Wilderness Quote
Kent Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ti, jebote bog, imash Lost Horizon u avataru!!! I rest my case... ovo je prosecno totale, brale Quote
KRANG Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 e, a kakav je novi primordial? toliko je dobar!? jel finalna verzija, illi osakaćeni promos? da znam isplati li se skidati... Quote
Out Of Time Posted January 5, 2005 Author Report Posted January 5, 2005 ovo je prosecno totale, brale nije prosechno nego bedno... c, c, c.... stavljati power na avatar... to ni ti ne bi uradio... ni azal shtavishe... @krang svaki album Primordial-a je toliko dobar... fucking A!!! Quote
Kent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 novi Primordial je najbolji metal album u 2005. so far Quote
SGNL>05 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 a 6 ne da bude jer se pojavio jedan bolji album... Primordial - The Gathering Wilderness Odličan album Jel ste slušali nov Green Carnation? Quote
Sinstrel Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Heeeelooouuu! Sybreed tema je o Sybreed-u!!! Quote
CyanideChrist Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Mene kod sybreed fasciniraju sjajni aranzmani. Naime uspevaju da ubace odlicna melodicna pevanja na dzn dzn delove koji imaju harmonije.KOd meshuggah od kako su presli na 8-string gitare ne cuje se sam ton(tu je i atmosfera drugacija, oni su carevi). NIje mi jasno kako neko ko je '84 godishte uspeva da nadje takva harmonijska i aranzmanska reshenja da to tako funkcionishe..Svajcarksa - standard. Quote
CyanideChrist Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Treca pesma clean pevenje isto kao in the woods... melodija i boja glasa Quote
marcoman Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Moram priznati da lici prilicno samo sto je takav vokal po meni upotrebljiviji 432453 puta u muzici In the woods-a nego ovoga. Btw, taj Jan-ov vokal iz ITW-a je najsavrseniji na svetu. Quote
Grobodan Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ti, jebote bog, imash Lost Horizon u avataru!!! I rest my case... a 6 ne da bude jer se pojavio jedan bolji album... Primordial - The Gathering Wilderness Jes' vrh Primordial,a sto se tice avatara,hteo sam da stavim Judas Priest,ali ne mogadoh da nadjem sliku. Quote
Apeiron Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Savrsen Sybreed! Bas gledam gde je tema! Moja 4.5 u Butcherianu Poz! Quote
Sinstrel Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 (edited) Oni su po meni iznenadjenje godine (prosle doduse). Inace cuo sam jednu jako zanimljivu stvar vezanu za njihov prvenac. Cuo sam da je snimam u kuci jednog od clanova benda mislim da je gitarista u pitanju (jedini kosijaner ). Mislim wtf? Meni se ona produkcija extra svidja a oni snimili na gajbi i to ne u nekom kucnom studiju vec u sobi. Svaka im chas'. Ja sam ostao zatecen kada sam cuo to a informacija je isla direktno od gitariste Sybreed-a. Sad ce Uros da me polomi sto ja prepricavam njegove mailove ali jebi ga... Edited January 20, 2005 by AzzA Quote
azal Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 sve je to lepo...ali su opet na kraju radili mix u nekom extra skupom americkom studiju. Quote
Sinstrel Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 To si onako lupio ili je proveren info?! Quote
Kent Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Ma gde Laza nesto da lupi (Azzin omiljeni smajli - ) Quote
Sinstrel Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 (edited) Greshish sinko... moj omiljeni smajli je . Edited January 20, 2005 by AzzA Quote
ajsha69 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 @Azza Ako ti je omiljen, shto si ga ondaK vecMa na sledecem koraku izneveriJo?! Da si true, tvoj post bi, molim lepo, izgledao ovako: Greshish sinko... moj omiljeni smajli je . ------------------------------------------- Quote
Sinstrel Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Well... errr... ahm... well... OK JA NEMAM OMILJENI SMAJLI... srecna?! Quote
azal Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 mix su sami radili..ali album zvuci kako zvuci....because.... Mastered by Bob Stone at “BSCDM.com” in Van Nuys, California, USA Quote
Uros Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 (edited) TO JE TACNO!!! JA SAM SLEPAC KOJI JE TEMU O SYBREED-U TEK SADA VIDEO! AZZA, A DA CU DA TE UBIJEM, HOCU! A I GITARISTA NIJE KOSIJANER!!! Edited January 21, 2005 by Uros Quote
Recommended Posts