Telcontar Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Odlican Slovenacki bend... Sviraju neki.. pa Dark Rock recimo.. nemam pojma, ja bi ih zbog atmosfere pre u doom - gothic metal, ali nije to to... Ko zna, neka premesta temu, ako hoce... U svakom slucaju, odlcian bend, probijaju se, spot im se vrti po VH1 [ za pesmu MY DICE ] Ja sam se navukao na ovo, samo tako... P.S. Apeirone, mogao si malo ranije da mi kazes da postoje, da sam znao za njih otisao bi na onaj koncertu u Domu, ovako ko zna da li cu ih cuti Live ever.... U svakom slucaju, sad se drogiram sa ovime svaki dan Quote
Kent Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Cccc... bruka za taj vrhunski koncert... Koliko nas je samo malo bilo, a bend je MTV-ovski! Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Ma bend je 3 lige iznad MTV-a... Ja sam sreo lakija 2-3 dana pre koncerta, i on mi rece da svratim, i hteo sam, al nisam imao ni 50 dinara, i tako ja ne odog na to... i sad se tako kajem... da sam znao.... Quote
BodyRemover Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 mene nisu bas tako razguzili... pre koncerta sam cuo samo jednu pesmu i to na TVu. sjajno su oni to sve odsvirali, no muzika mi nekako sterilno zvuci. kako kome verovatno, ovo je samo moje misljenje. poz Quote
Vlaja Buraz Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 sjajno su oni to sve odsvirali, no muzika mi nekako sterilno zvuci. Nije li to preduslov za Lakija i Telkontara? Usput, gledah i ja taj spot, i fakat vrhunski rade, a sad ko voli taj feminizirani fazon, nek' izvoli. Quote
Fiery Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Nije tol'ko femi, al' je dobro. Bolje neg' Raunchy, ako se ja pitam. I svakako nije ni doom ni gothic, ni blizu. Forum, izmedju ostalog ima sve tekstove, sa prevodima na engleski. Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Ma nisam mislio da jesu doom/gothic nego da mi prave takvu atmosferu... ne bas isto.. ali... ma ne mogu to lepo da objasnim... Quote
Fiery Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pa i ja kazem da ne prave tu atmosferu. Quote
Sinstrel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Doom/Goth... right! Istina moze da podseti na neki moderniji goth metal ali u sushtini nije to to. Ja sam ih prvi put chuo u Domu Omladine i tada su me odusevili sa vrhunskom svirkom i bash sam se nalozio na neka pesme skinuo ih sa net-a, slushao par dana i smorio se. Kratak im je rok trajanja, barem kod mene. Ali sve u svemu bend koji treba poslushati. A da, pevach nema pojma engleski. Quote
AmyLee Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Slusala...Not so bad,ali pevacev izgovor engleskog Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Da izgovor mu jeste los, ali meni je to nekako simpaticno... kad ga cujem onako kako peva, sa teskim 'slovenija, ne' akcentom... hihi Quote
Gothic Angel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Imam tri albuma i koncert Treci i prvi album jos nisam poslusao ali zato su ostala dva VRH!!! Koncert im je takodje veoma dobar. Odlicna nastup.... Malo me dioduse podsecaju na Hammerfall, nemam pojma zasto Quote
Fiery Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pa ne vidim sta ima toliko da smeta los engleski, kad imaju tri i po pesme na engleskom. Najbolje su im na maternjem u svakom slucaju. Quote
Dani Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Nije tol'ko femi, al' je dobro. Bolje neg' Raunchy, ako se ja pitam. I svakako nije ni doom ni gothic, ni blizu. Forum, izmedju ostalog ima sve tekstove, sa prevodima na engleski. Nije bolje, jer nemaju veze sa Raunchy... i nemoj porediti. Daleko je to od Gothica, a nije ni Doom... ne znam gde da ih svrstam... preslusavam jos uvek... ono sto sam cula do sada mogu da kazem da mi se dopalo... Slusala...Not so bad,ali pevacev izgovor engleskog Sto cepidlacis... tvoj je kao bolji... ? Quote
Apeiron Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Imam tri albuma i koncert Ko se to ovde hvali,a? Dobro... imam ja sve albume na originalima, plus remixe raznoraznih dj-eva na temu Siddharta pesama Eh, da, live zaista nisam verovao da cu ih ikad videti, a pogotovo ne tako iznenada. Kad sam video onaj bilbord pred Domom, iznenadio sam se kao da je pisalo Iron Maiden, majke mi. Super svirka, jebesh naglasak engleskog, pa bend je iz Slovenije, ne vidim zasto je to problem. Milioni slusaju Sonata Arcticu, a ono je najgori engleski koji sam ikad cuo, pa opet nista. Ovaj bend je kult u Sloveniji, stalno pune nekakve stadione, gostuje im orkestar RTV Ljubljane, i nekakvi plesaci/plesacice, oko 50 ljudi na bini... ccc... Poz! Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Sranje. Ovaj, ako nemas sta pametno da kazes na temama o bendovima koje ne volis, i ne umes da lepo i normalno objasnis zasto ih ne volis, zaobidji ih.... @ Apeiron - ajde, ajde svi znamo da mi sad ovo ne bi slusali da nije bilo tebe eto rekao sam, Sto ne uradis neki intervju sa njima ( nisu bas metal, al nema veze... ) Quote
Fiery Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Ovaj bend je kult u Sloveniji, stalno pune nekakve stadione, gostuje im orkestar RTV Ljubljane, i nekakvi plesaci/plesacice, oko 50 ljudi na bini... ccc... Mislis, napunili su stadion Bezigrad u Ljubljani, koncertom koji je otvorio Rh- turneju, a ciji DivX mi stoji ovde kod kompa? Quote
Apeiron Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Mislis, napunili su stadion Bezigrad u Ljubljani, koncertom koji je otvorio Rh- turneju, a ciji DivX mi stoji ovde kod kompa? Eto tako nekako Ali ne samo taj stadion... A taj DivX... vidis... Da se cujemo mi kad ja dodjem u BG, a? @ Telcontar - Da, sto se intervjua tice, hteo sam ja to jos ranije da izvedem za REX, ali Rogosic nikad nije objavio ni njihove recenzije albuma koje sam pisao, a kamoli da intervju dozvoli. On je cudan lik, procenjuje po nekom svom navodjenju sta treba objaviti, a sta ne. Meni recimo nikad nije dao npr Nevermore naslovnicu kad je izasao zadnji album, a hteo sam sve lepo uraditi, intervju, recenzije... Kaze, to ovde niko ne slusa Tako je to... Ali sad je tu BV, pa mozda kad urade sledeci album, ganjacu ih sigurno. Ionako iz SLO valja jedva 4,5 bendova, a jedan (Obidil) sam vec intervjuisao za BV. Poz! Quote
Telcontar Posted November 27, 2004 Author Report Posted November 27, 2004 Pa i mislio sam ili na BV ili na tvoj sajte... ( jeste da je serbian metal sajt, a i siddharta nije bas metal, al nema veze, bitno je da su dobar bend... ) U svakom slucaju, ja sam definitnvno za to da uradis jedan sa njima... Rogosic Quote
Fiery Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 A taj DivX... vidis... Da se cujemo mi kad ja dodjem u BG, a? Nema problema, naravno, ako do tada dovucem sopstveni komp ovamo (cemu se nadam u najskorije vreme). U suprotnom, ima to i Gothic, cime se i hvalio S druge strane, ja nemam remix-album Quote
ZVERKO Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Momci kidaju koliko su dobri!!!! Nabavio sam ovaj njihov treci album Rh ali je na slovenackom pa mi se cak i to svidja... Bas su dobri ! Quote
Fiery Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Svi albumi su im na slovenackom. Sem onih sto su reizdati na anglijskom. I zove se Rh- I tako. Quote
ZVERKO Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Odslusao sam im drugi album ili prvi nisam siguran koji je znam da se zove NORD ! NE moze da se poredi sa poslednjim ... Ali ipak posprodukcija u milanu je to BATO! Quote
Milkica Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Sta znam,cula sam nekoliko pesama od njih,al nisu mi nista posebno. A i pevacev engleski je ,moro bi da poradi na tome. Quote
Fiery Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Odslusao sam im drugi album ili prvi nisam siguran koji je znam da se zove NORD ! NE moze da se poredi sa poslednjim ... Ali ipak posprodukcija u milanu je to BATO! Nord je drugi. Na prvo slusanje ume malo da razocara, ako je prvo iskustvo bio Rh-, ali posle nekog vremena vrlo ulazi pod kozu. Apokalipsa, Klinik, Eboran, Orion Lady... Quote
Recommended Posts