Telcontar Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 Hahahhaha.... E pa ovaj, mnogo istripovano im zvuci engleski album... Mada "Can you be my fuckin love?" je stih koji me je odusevio Quote
Fiery Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Sto je najbolje, koliko sam provalio, imaju engleske verzije sva tri albuma. Quote
amy_mccoy Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Siddharta svira na Exitu! Jebem ti zivot. ohh Feri, ti to na svim temama postujes ako skupim pare, to necu propustiti Quote
Apeiron Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ne znam koliki ce to biti stage na kojem ce svirati, ali znam da ce Siddharta da oduva vecinu stranih zvezda koje dolaze. Ovaj bend moze da napravi koncert na nivou najboljih Rammstein-ovih, kad god pozele... Super da dolaze! Quote
Simadin Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Sviraju na Tuborg Green Fusion stage-u, drugog dana... Mislim da ce biti dovoljan... Quote
B@K@ Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Imam samo nekoliko spotova, od kojih vecinu live snimaka, no i to je bilo vise nego dovoljno da ih zapamtim kao vrlo zanimljiv i kvalitetan bend. Bilo bi lepo cuti ih na Exit-u... Quote
Fiery Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Sviraju na Tuborg Green Fusion stage-u, drugog dana... Mislim da ce biti dovoljan... www.Siddharta.net kaze da sviraju 10.8, iliti cetvrtog dana. Pa jos u mail Until further notice the date announced on our web page (10th July) is correct. If this changes, we will replace it with a new one immediately. Kind regards, Siddharta Znaci otprilike cu morati da kupim kartu za sva cetiri dana cisto da budem siguran da ih necu propustiti Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 ako su cetvrtog dana onda super, imacu prilike da ih cujem 100% Quote
Fiery Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Provereno, ispravljeno i na Exit sajtu (mozda su ih iz Sidd kontaktirali zahvaljujuci mojoj primedbi? ), sviraju desetog juna, medju "headlinerima" za tu binu. I to, otprilike istovremeno kad i Alogia na metalu. Alogia, Siddharta, koga slusati? Ili jos bolje, Siddharta vs Alogia, head to head duel Quote
ResurrectioN Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ne znam koliki ce to biti stage na kojem ce svirati, ali znam da ce Siddharta da oduva vecinu stranih zvezda koje dolaze. Ovaj bend moze da napravi koncert na nivou najboljih Rammstein-ovih, kad god pozele... Super da dolaze! Trebalo bi da naprave turneju po EXITu i da sviraju na svakom stejdzu. Quote
Kent Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Znaci nisu Siddharta i Caribou istog dana kao sto je prvobitno bilo javljeno Majku mu! Sad moram da biram... Quote
ZVERKO Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Likovi KIDAJUUUU !! Ne mogu da docekam exit da ih cujem uzvo ponovo !!!! Quote
Fiery Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Znaci, svi u prvi red, da vidu ljudi da se to i vojna slusa. Quote
Mariyeta Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 a ja necu ici na exit dao mi je ortak Nord i Rh- (koliko albuma oni uopste imaju????) i mlogoooooo mi se svidja muzika a reci apsolutno nista ne razumem....svi nesto kao kontaju slovenacki meni nista nije jasno Quote
Sinstrel Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Eh od kad sam ja gledao Siddhartu uzivo... Quote
Fiery Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Ha! Kao da ja nisam. Ali jedan put kao nijedan (put) Quote
Fiery Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 a ja necu ici na exit dao mi je ortak Nord i Rh- (koliko albuma oni uopste imaju????) i mlogoooooo mi se svidja muzika a reci apsolutno nista ne razumem....svi nesto kao kontaju slovenacki meni nista nije jasno Tri, fali ti Id (i Silikon Delta, ali to su samo remiksi). Cetvrti tek sledece godine. Nije ni poenta razumeti tekstove, ali, ako ti je bas stalo, idi na forum.siddharta.net, pa nadji temu gde su prevodjeni (na hrvatski, kao, ali to je to). A tu su i tekstovi na engleskom, koji, mada nisu bas direktni prevodi, mogu donekle da prikazu o cemu se radi u kojoj pesmi. Quote
Supergalactic Lover Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) nesto nece sliku da postuje, al evo link: http://www.siddharta.net/image/0060ef47b12...302ebdb144dcf_7 jebote ladno ne mogu da verujem. sa siddharta.net-a je. kakav sam lejmer, ne verujem. necu da kazem koji sam, i nisam hteo da postujem na exit temi, jer bi tamo svi videli. Edited July 15, 2005 by Superius Deus Quote
Fiery Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Sramota je sto mene nema na sliku. Al' sam zato na snimku koji na sajtu moze da se pogleda Quote
Wild Rose Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Hoce li imati u skorije vreme opet neki nastup kod nas? Nikako da ih chujem uzivo.. Onaj prvi mi promakao-nisam ih tada slushala (a josh i planirala da idem zbog pohvale drugih, mada se nisam dobro organizovala), a sad na Exit-u ipak nisam odabrala taj dan... E, i odakle vam to da imaju sve albume na engleskom? Ja imam samo Rh- na engleskom, i sve ostale zvanichne... Skroz su mi zanimljive kao takve... Josh samo da mi sledeceg meseca bude brzi net, pa skidam i sve spotove sa sajta. Quote
greeter of the rising sun Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 ljudi su fenomenalni! bas bih volela da ih cujem uzivo..... ja imam Rh- na engleskom, ostale nisu....i u pravu si, zanimljiveje su na niihovom maternjem...na pr. Kloner uopste ne bi zvucala onako dobro kada bi bila na engleskom..... Quote
Apeiron Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ma, milion puta su bolji na slovenackom. Engleski verovatno bolje zvuci strancima, ali gubi se na egzoticnosti. Samo Rh-postoji na engleskom, kako god. Spotovi su extra, ne zna se koji je bolji... Quote
ajsha69 Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ma, milion puta su bolji na slovenackom. Engleski verovatno bolje zvuci strancima, ali gubi se na egzoticnosti. 100% se slažem... i to uvek kažem za Sidd.. (sad ce Fiery, ili Resurrection, da dodje i kaze.. 'Jeste, ali nisi bila na koncertu. Dvaput!!'' ) Quote
Mary Joe Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Skoro sam ih čula na MTV-u, vrti se spot, u kome neka devojka sklapa pevača od delića... Interesantno, a dobra je i pesma, samo ne mogu tačno da se setim kako se zove. Quote
Recommended Posts