ALEXIE_AIC Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ja imam fobiju od onih "beba", tj. amorcica... Quote
Nightwing Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 sad sam video spot na MTV Adriji.. dobar je. izgleda da ja jedini jos uvek nisam uhvatio taj spot Quote
niking Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) nisam ni ja, opusteno... EDIT: ne valja ti lyrics u potpisu Edited June 12, 2006 by niking Quote
Kent Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 bolji mi rh- na prvo slusanje, ali je i petrolea skroz super... ce vidimo za par dana... Quote
Fiery Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Rh- je mnogo pompezniji. Totalno druga atmosfera. Quote
Apeiron Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Kao sto je praksa na Siddharta forumu, idemo i ovde, pesme sa novog albuma, od 1-10 ocene, otprilike ovako za sada po meni: Ohm - 5 Domine - 5.5 II a Modras - 9.5 Mr Q - 7 Neznano - 6.5 Homo Carnula - 5.5 Plastika - 7.5 (refren je u celini vadi, ne bih ja ovo za prvi singl) Tria - 5 Disco Deluxe - 8 Brezokoff - 9.5 Gnan - 8.5 Male Roke - 7.5 Ocena za album 7/10 Bolji mi Rh- ipak. Tacno, drugacija atmosfera, ovde nema simfonijskog orkestra. Dobar album, ali ocekivao sam ipak vise. Quote
Fiery Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 (edited) Ne moze subjektivnije od Ohm - 8.5 Domine - 9.5 II a modras - 7.5 Mr Q - 7 Neznano - 9.5 Homo Carnula - 8 Plastika - 8.5 Tria - 8.5 Disco Deluxe - 8 Brezokoff - 7.5 Gnan - 8 Male roke - 8.5 Nisam imao puno vremena da posvetim albumu, tako da ocekujem da ce se neke ocene promeniti s vremenom. Edited June 28, 2006 by Fiery Quote
Council A Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Meni Siddharta ne odgovara jer je nekako komercijalno zanrovski rasplinuta.. Nek se odluce sta hoce da sviraju, pa i 'ajde.. Al' cu 7. verovatno da cucim u prvim redovima , jer mi drugarica sece vene na ovaj bend.. Zato i imam svaku jebenu pesmu koju su ikad odsvirali (bukvalno, mada to ne znaci da isto i slusam ).. Quote
Supergalactic Lover Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 haha, smesno! sidd pokupila 42% glasova(za sad) na glasanju za adria top 20. svi ostali po 1-2%. www.mtvadria.com Quote
ResurrectioN Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 I onako vam je dosadno pa klikcite za nesto potencijalno korisno: http://eventful.com/demand/D0-001-000061707-6 Quote
Buba :) Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja sam kliktala i kliktala... cak i otvorila zahtev za bg nego...sta mislite, ima li sanse skoro da vidimo? i hoce li dolaziti na exit opet? Quote
Paklena Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 E i ja sam kliktala sto puta ali nije hteo da mi prihvati godinu rodjenja? ne kapiram zasto Quote
Lakilea Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Volim ih! Prvo sam cula My Dice.. Mada mi je bolje na slovenackom.. Iako ne razumem XD Quote
Supergalactic Lover Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 sad mi rece neki ortak iz ljubljane da su imali koncert koji je trajao 7(!!) sati u lj. jbt.. Quote
ResurrectioN Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Kopaj po youtube sa "siddharte maraton" - ima svasta da se nadje. Ja necu; iznerviracu se. Quote
SAVATAGE Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Dobre su mi My Dice, Insane, Japan ma sve su im dobre Quote
Paklena Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 E, kaze mi šveca (ona je tru fan, ja samo osluškujem i poštujem=) da je ovih dana na TV Slovenija čula priču o pregovorima za novu turneju 2008. Zagreb sigurno, BG možda. Znači dopunite niz BG - EXIT - EXIT - ____ (BG?) Quote
lupo Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 "siddharte maraton" Zanima me, ako netko zna više o tome, dal budu sastavili kakav dvd od tog "Maraton" koncerta...? ili je taj maratonski koncert kao takav bio njihov krajnji projekt... Quote
Paklena Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Evo sta pise o maratonu na njihovom sajtu (srpska podverzija) Siddharta maraton Posle 4 studijska albuma, remix albuma i preko 50 snimljenih numera, Siddharta se sprema za novi izazov. 5. oktobra uveče, uz pomoć svojih gostiju, Hala Tivoli u Ljubljani imaće priliku da ugosti Siddhartu, koja će specijalno za tu priliku izvesti svoj kompletni opus. Nije potrebno da spominjemo da je ovo jedinstvena prilika, rame uz rame sa koncertom na stadionu za Bežigradom pre par godina, gde će se bend potruditi da sve prašti tokom svirke koja će trajati više od četiri sata. Bend je trenutno u fazi pripreme za "najdužu noć", i trenutno proba pesme koje nisu izvođene uživo duže vremena, a ima onih i koje nikada nisu doživele svoj live nastup. Marathon album će sadržati četiri CD-a sa muzikom izvedenom na ovom spektaklu, koji se proteže kroz nekoliko sati, i DVD sa dokumentarnim filmom o tome šta se dešavalo van i u hali, kako pre tako i tokom koncerta. Pise da ce biti dostupan od 10.12.2007.... ZNACI VRUCA ROBA!!!! Quote
Ma Jelena. Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Autumn sun " WET SUNNY MORNING IN MY DARK ROOM I AM ALONE BUT I FEEL GOOD. BEAUTIFUL TOWN IS UNDER ME REFLECTING LIGHTS BETWEEN AUTUMN LEAVES SO QUIET SO COLD MOST PEOPLE ARE WORKING SO FAR AWAY IS HORIZON SEEN AND THERE'S THIS WHITE CLOUD IN THE SKY TOUCHING MOUNTAINS COVERED IN SNOW SILVER WIND IS HERE AGAIN I AM KING BUT SO UNKNOWN" Ne znam jeste li culi, ali otisao je saksofonista Cene iz grupe Quote
Zoll Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Hmm... interesantno da ja ovu temu nisam primetio do sad ... uglavnom, nisam ih nešto mnogo slušao ali My Dice, Platina, Kloner su mi vrh... Malo sam neupućen što se njihovih koncertnih aktivnosti tiče, al vidim da je neko pominjao postoje šanse da dođu u Bg... zna li se šta o tome? Quote
Ma Jelena. Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Nista od toga, trenutno su na turneji po Sloveniji... Quote
Ma Jelena. Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Uu sto mi se svidjaju ove nove, dobra je Napalm 3 bas !!! Ima na sajtu da se poslusa Quote
Recommended Posts