Dasdariel Posted October 9, 2002 Report Share Posted October 9, 2002 album se pojavio 2001 ekipa Steve Lukather,Zakk Wylde,Simon Phillips,Tony Franklin... album me na tren zamori ali ima svoje sjajne trenutke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 10, 2002 Report Share Posted October 10, 2002 Mene je Derek Sherinian uvek smarao, kako imidzom, tako i svirkom. Previse se lozi na staromodne zvukove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 10, 2002 Report Share Posted October 10, 2002 meni je do jaja.....vise me se svidja od Ruddess-a.... Ruddess je bolji tehnicar...ali Derek ima bolji smek.... Ruddessove solaze me nekad uspavaju i svaki ton je isti... ali Derek...ima agresivan stil...kao gitarista...i ponekad nabaci wah wah...... mnogo mi se svidja.... zadnja dva Planet X albuma su mi bolja od zadnja dva Dream-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasdariel Posted October 10, 2002 Author Report Share Posted October 10, 2002 ma Derek je skroz ok ali tata je ipak Kevin Moore!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2002 Report Share Posted October 11, 2002 jos nesto da kazem....mislim da je Derek bio totalno pogresnan covek za Dream.....zato ga i svi mrze....nije bio u svom elementu mada kad je bacio svoj fazon na album....tu su najbolji momenti na "Falling Into Infinty"...Lines in the Sand na primer.... mada mu nikad necu oprostiti za 'AnnaLee' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted October 11, 2002 Report Share Posted October 11, 2002 Wow kakav trip jebote!!! Sinoć sam sanjao Sheriniana!! Heh... Što se tiče Inertie, jebanje keve je na nivou=)) Na FII najbolji momenat je intro za Lines In the Sand, definitivno! I čini mi se da se Derek bolje uklopio na ACoS - jebao je kevu tamo, ima jedan trip solo na klavijaturama (ACoS pt6) koji me oduševi svaki put kada ga čujem=)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 11, 2002 Report Share Posted October 11, 2002 Cedo, nikad neces dobiti svoje cd-ove nazad!!! Zezam se naravno, dobices ih mozda nekad... Derek je legenda ljudi, ono je fenomenalno (kao sto rekoh, nema vracanja!), i naravno, bicu krajnje subjektivna... Najbolje stvari su im ipak one koje je odradio Zakk. Jebi ga, taj zvuk mnogo volim... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted December 23, 2002 Report Share Posted December 23, 2002 E bedak, ja dobio album ali sam ga obrisao, nerviralo me sto fali par pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 nemam leba da jedem sada jer sam zabo ovaj cd u jednom cd-shopu u Bechu, al mi nije zao za pochetak, izvalite ko mu sve gostuje na albumu: Jerry Goodman Tony Franklin Billy Sheehan Simon Phillips Steve Lukather Zakk Wylde Yngwie Malmsteen Al DiMeola 8O Preslushavam ga vetj jedno (po slobodnoj proceni) 6-ti put, i preporuchujem ga najsrdachnije svakom prog fanu! a: ...za nekih nedelju dana dolazim u Bgd, pa ako neko hotje rezanac, nek mi se javne (nemam praznih diskova na veresiju ) evo vam i scan, pa uzivajte http://www.yumetal.net/forum/album_pic.php?pic_id=501 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 Fak ju!!!! Keve mi, ne mogu da zamislim Memšu i Di Meolu kako zajedno sviraju pesmu "the Sons of Anu". Na šta liči ta stvar, 'leba ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postman Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 Imam ga i ja vec mesec dana pa se ne hvalim. Sala.Album je vrlo dobar , ne mogu da serem kako nisam cuo nista bolje u zivotu ali ima sasvim finih pesama i delova pesama.Nisam muzicar da sad objasnjavam sta je i kako je ko odsvirao al' verujte kad se skupi ovoliko facetina oni se sasvim dobro zajebavaju i to se cuje na nosacima zvuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Fak ju!!!! Keve mi, ne mogu da zamislim Memšu i Di Meolu kako zajedno sviraju pesmu "the Sons of Anu". Na šta liči ta stvar, 'leba ti? ta stvar se sastoji od tri zasebne memsha svira u prve dve a meola u tretjoj prvi deo je naprzh, drugi neki laganini trip, a tretji je meola latino jazz fusion rad koji vlada skroz! a: 'stin nije imo muda da prihvati duel sa meolom... pojeo bi ga matori ima kasnije u jednoj stvari dual solaze sa wyldom... i ono... brzi je, ali je provaljen do jaja i baj d vej, jingvi svira ritam gitare i u tretjoj stvari :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 meola latino jazz fusion rad koji vlada skroz .. gotivi Super, znači do jaja prog:DDD Biće rezanaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Nije na decu poslusati, ali Sherinian mi nikad nije najbolje sedao... Pogotovo one glupe izjave tipa "nisam sluao zadnja dva DT albuma"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 meola latino jazz fusion rad koji vlada skroz .. gotivi Super, znači do jaja prog:DDD Biće rezanaca .. u paradajz chorbi kojom tju te ponuditi 'mesto kafe kad dodjesh... otjesh da ti reznem ovaj cd kao audio? (secnutju ti "the sons of anu", tako da budu tri razlichite stvari, kao shto i jesu...) 8) *Vlaki iz d edit masta* shto tju i da dokazem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Nije na decu poslusati, ali Sherinian mi nikad nije najbolje sedao... meni je seo chim sam prvi put chuo intro za "Lines in the sand" a: Pogotovo one glupe izjave tipa \"nisam sluao zadnja dva DT albuma\"... mozda chovek stvarno nije slushao... iako ja volim poslednje albume, razumeo bih ako mu se ne svidja.... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Ma nije bitno da li mu se svidja ili ne, ali ipak je zbog postovanja morao makar slagati, i reci da su OK, ako nista vise. Ipak su svirali zajedno, a tim je pokazao da ih ne ceni uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Ma Desmond Child je čudo Vlade, ne moraš da pržiš audio:DDD Ako bude moglo, stavićeš mi to na disk sa 'shuggom. Prazan rezanac ću doneti jednom:DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 Sa utopie sam slusao samo NIghtmare Cinema.SUdeci po toj pjesmi album je vrlo dobar[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 Vidi, vidi, ko sve tu svira 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Ovo treba nabaviti a: Wylde i Malmsteen -strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Ma jebo Malmsteena, tip je ladno uspeo da dovede Di Meolu da mu svira na albumu 8O When I was 16, I was a HUGE DiMeola fan. I haven't followed his career in the last 20 years, but his solo albums in the 70's and the early 80's were a major influence on my musicianship. When I was in Florida recording with Yngwie, I knew DiMeola lived in Miami. I got his phone number from Simon Phillips and called him out of the blue and asked him if he would play on my solo CD. Considering that he had no clue who I was, the fact that he accepted was a thrill for me. I told him that I would need a nylon string, and electric track out of him. He said that he would have to find his Les Paul, because he hadn't played it in 10 years. It was very surreal for me to be in the control room looking at Al DiMeola and asking him to do "one more take." Al was a super humble guy, and brought tremendous flavor on "Black Utopia." I am proud to be on this disc with a legend of DiMeola's status. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Inertia je jedan od boljih Sherinianovih radova.kad sam ga uzeo mislio sam da solira 90% pjesme ali ne.Svi instrumenti su maltene jednako zastupljeni a klavijature se cuju taman koliko treba i svaka dionica ima smisla VRLO DOBRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Gitarska sola su stvarno ogavna (Bravo Yngwie!), ali album nije loš. Štaviše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 (edited) Totalni car.Kakav solo album "balck utopia".. A kazu da ima 4 solo albuma,.tj novi mu izlazi uskoro. Planet X nije losh... Sta vi mislite ? Edited December 9, 2004 by diamond73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts