Max Butcher Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Fotografije sa Metal Festa 06 su postavljene na adresi www.butchersound.com Quote
Death rider Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 svaka cast za svirku u KG...poz od Daggerspawna.. ....,.,,.,,,..........,.,...,...... ..,. . .. ... Quote
kaznjavator Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 blagodarim za slike i pozdrav svima koji su bili na svirci.SSSCCCUUUMMM!!! Quote
kaznjavator Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 pozdrav svima.3.11. u 21.h punished ce nastupiti u sremskoj mitrovici.ulaz 100 dinara.jos ce svirati sarcoman(n.s.) i alma mons kao lokalna podrska.ko je raspolozen za malo przenja neka svrati.vidimo se!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Jbga 5og je tankard.Nemam finansijskih pogucnosti da dodjem... Quote
kaznjavator Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Svirka u Kraljevu. Subota 16.12. u kaficu Kristijan. Nastupaju Punished i Hang. Vece za pravo skakanje i gruvanje. Ulaz 100 din. pa ko je u blizini dobrodosao je. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) Eh, necu biti tu.. Anyway, bice ljudi (ko ne ode na Katatoniu), ne morate da brinete Hoce Nikola (Shumar) biti basista to vece? Edited December 12, 2006 by ^Symbolic^ Quote
hidden Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 nove dve pesme snimljene za kompilaciju kraljevackih bendova, nadam se da ce se uskoro naci na sajtu spremne za download... u pitanju su obrade: 1. Hoću da znam (Partibrejkers) 2. Bolje da nosim kratku kosu (Pekinška Patka) inace, ko zeli, moze me naci na nekom od ovih dc++ metal hubova grindcore.no-ip.com metal-gods.org extrememetal.no-ip.com vomitcum.no-ip.org:421 i downloadovati ove pesme kao i celu diskografiju benda... Quote
kaznjavator Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Nove dve pesme su postavljene na sajt za download. Sve je receno u postu pre ovog. Ko ne zeli da trazi na www.punishedband.com moze i direktno na ove linkove 1. Bolje da nosim kratku kosu 2. Hocu da znam Quote
kaznjavator Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 pozdrav svima! punished prvi put u krusevcu. jos sviraju schizophrenia i hosenfefer. mesto dogadjaja kulturni centar krusevac. ulaz 150 din. ko je u prolazu i raspolozen je za malo przenja dobrodosao je. Quote
Dowla Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Skinuo sam obradu pekinske patke, svidja mi se ,ali ne rade linkovi za download vasih starijih pesama. Quote
kaznjavator Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 probaj ponovo, sada je sve sredjeno. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 El vezba taj Shumar cuo sam kupio novi bas pa nemoze da se uklopi:P Pozdravi od odabrane chete iz Krushevca:P Quote
kaznjavator Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 vezba, vezba, izgibe jadan, ali smo ga naterali da spusti malo bass tako da ne izgleda kao neki tezgaros pozdrav za mocnu ekipu iz krusevca Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Na muda nego sta:P PA oce da izgleda ko tehnicar pa to ti je:P NEgo taj novi materijal kad ce to?NEcete valjda opet kod chika VUje da snimate? Quote
kaznjavator Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Avgust najverovatnije, a snimanje kod cika Vuje nego sta Quote
kaznjavator Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Myspace stranica za Punished je aktivna, pa ko zeli da mu budemo prijatelji neka se javi. www.myspace.com/punishedband Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 PRodali ste se znao sam:P Quote
kaznjavator Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Punished po prvi put u Cacku! Subota 06.10.2007. u klubu Modena (bivsi BarumBarum), Cacak. Podrska Heller i Deo proslosti Upad 100 din, pocetak u 21h Ko je raspolozen za przenje neka svrati da se dobro oznoji Quote
Kramp Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Punished po prvi put u Cacku! Subota 06.10.2007. u klubu Modena (bivsi BarumBarum), Cacak. Podrska Heller i Deo proslosti Upad 100 din, pocetak u 21h Ko je raspolozen za przenje neka svrati da se dobro oznoji Kakav Heller? Quote
kaznjavator Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Nije Heller nego Sheraton, pogresna informacija u startu. Izvinjavam se svim fanovima grupe Heller i Sheraton. Svirka je otkazana zbog povrede bubnjara grupe Deo proslosti. Quote
Sgt.Splatter Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Sta? Otkazana cela svirka? Neka oni lepo ostanu Deo proslosti, a koga nema bez njega se moze Quote
hidden Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 snimljen novi materijal!!! 12 obrada starih bendova: Dark Angel, Carcass, Sepultura, Pestilence, Bolt Thrower, Kreator, Napalm Death, Agnostic Front, Incubus, Death, Ratos De Porao, Repulsion dok ne reorganizujemo (zarazeni) sajt, mozete se informisati, poslusati nas, downloadovati pesme i komentarisati na www.myspace.com/punishedband Quote
Bernard Panasonik Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Za koga izlazi novi album? Sto se ne hvalite reizdanjima za Flying Buffalo? Ceo oktobar sam proveo preslusavajuci ih. Mogli ste i da stavite neku sliku ili kakav video snimak kao dodatak, ali i ovako je sjajno. "End" je jedan od najboljih metal albuma kod nas u 90-im. Tacnije medju 5 najboljih, onako od oka:) Vi, Mortuary, Necrophiliac T., Bloodbath zbog truda i Mrtvi Jocker. Quote
Recommended Posts