hidden Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 koje televizije puštaju spotove domaćih bendova? uskoro će PUNISHED izaći sa prvim spotom, pa nas zanima kojim televizijama da šaljemo cd sa spotom Quote
hidden Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 posle svirke na Exit-u, 08.07., sledeće su u Trsteniku, 05.08. Kolibri i Sremskoj Mitrovici, 07.08. mini fest u okviru mitorvačkog leta vidimo se Quote
kaznjavator Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 izgleda da samo ja i ti boravimo ovde mozda smo stvarno poceli da 'smaramo' Quote
bloodchild Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 VOJA CAR KAKAV BRE LOMBARDO!!! Quote
darkshines Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 VOJO JESI LI NAVEZBAO ONE PRELAZE??? Quote
kaznjavator Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 dosta zezanja vise! PUNISHED je resio da pokaze od cega je napravljen. Uskoro ocekujte pakao da se otvori i odnese vas sve! FIERCE dolazi Quote
RaBel Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Osuda Miroslavljeve Pripravnosti kida!!! Je8ala se sa konjima najjaca stvar!!! Quote
hidden Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 bendu potreban basista za ozbiljan rad ponude preko oficijelnog sajta benda PUNISHED Quote
MEDIEVAL Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Imam samo Like A Blazes At Full Blast i mnogo mi se svidja,odlicno sviraju ljudi. RaBel to zlajo zmaju,"RETKO TE VIDJAM SA MOMCIMA,JEL TI SE JEBES SA KONJIMA" kakva stvar! Quote
RaBel Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 U vremenu mladosti Srbijom je vladao veliki vidovnjak Ljubisa Trgovcevic A Zmaju A Paklena Kocijo Zmajevi su mnogo glupi OSUDA MIROSLAVLJEVE PRIPRAVNOSTI R.I.P Quote
bloodchild Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Pozdrav za ekipu iz Punished-a!!Kag ce spot? Quote
kaznjavator Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Pozdrav za ekipu iz Punished-a!!Kag ce spot? kada budes resio da sviras bas gitaru u punished intervenisi za onu sliku. premlatice nas neko na ulici. Quote
darkshines Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 kada budes resio da sviras bas gitaru u punished intervenisi za onu sliku. premlatice nas neko na ulici. STA JE FRKA TI JE SVI TE PREPOZNAJU Quote
hidden Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) besplatan download pesama u mp3 formatu [128kbps, 44khz] overi oficijalni sajt i uzivaj Edited February 18, 2006 by hidden Quote
Dark Destroyer Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Sta se dogadja sa ovim bendom? Gledao sam ih na Exitu gde su oduvali sve! Cak se usudjujem da kazem da bi se i Napalm Death postideo! Quote
kaznjavator Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Sta se dogadja sa ovim bendom? Gledao sam ih na Exitu gde su oduvali sve! Cak se usudjujem da kazem da bi se i Napalm Death postideo! jos zvanicno nismo nasli basistu ali to ce se nadamo se resiti u blizoj perspektivi.imamo brdo novih pesama od kojih ce neke sto skorije biti snimljene.svirki nije bilo bas zbog problema oko postave. i ne dirajte nam Napalm Death. Quote
darkshines Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ako trazite basistu ima jedan mali brkica svira u Darkshines-u mnogo je lud.Samo voli da mlati rukama i da komanduje clanovima grupe sta da rade na bini.HA<HA<HA. POZDRAV ZA VOJU KATAKLYSM I NJEGOVOG BRATA . VIDIMO SE !!!!!!!!!!!!!! Quote
Dark Destroyer Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 zanima me da li ce te svirati i ove godine na exitu? nema vas na listi koju su izbacili na forumu, ali nije vas bilo ni prosle godine na listi pa ste ipak svirali! pa zanima me da ili ne? i koji dan? Quote
kaznjavator Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 zanima me da li ce te svirati i ove godine na exitu? nema vas na listi koju su izbacili na forumu, ali nije vas bilo ni prosle godine na listi pa ste ipak svirali! pa zanima me da ili ne? i koji dan? konkurisali smo.necu nista da pricam unapred.sto se tice termina jos se ne zna ni koji ce bendovi sve svirati tako da ti tu ne mogu pomoci.navedenu listu ne bihkomentarisao. Quote
kaznjavator Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 pazi ovamo.potvrdjen je nastup punished 2. avgusta u varni uoci festivala monsters of rock.pa ko se zadesi neka svrati.takodje je izvestan nastup u okviru exit -a, jos se ne zna datum. Quote
kaznjavator Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 PUNISHED CE NASTUPITI 15.7.06. U KRAGUJEVCU U OKVIRU OPEN AIR METAL FESTA.POZDRAV ZA SVE POTVRDJENE IZVODJACE.VIDIMO SE. Quote
Recommended Posts