Vladan Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Pozdrav!! Ne znak koliki procenat metal populacije slisa ambijentalnu muziku!!! Ovaj fenomenalni bend je izdao novi album kao i prethodni albumi i ovaj je savrsen!!! Rade samo obrade!!! jedna od najboljih Angel - Ramstein!!! Sta mislite poz Quote
:Dea Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Ja sam samo cula Nothing Else Matters i odusevila sam se! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Sa novog je dobra Close My Eyes forever. Od starih? hmmmm Nothing Else Matters i Brothers In Arms. Quote
tovar Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 ne svidja mi se sta su uradili sa join me in death, ali su mi u principu ok. super za kucnu varijantu Quote
Vladan Posted December 15, 2004 Author Report Posted December 15, 2004 Ja sam samo cula Nothing Else Matters i odusevila sam se! Nabavi ostale albume...Neces se pokajati, samo se mozes oduseviti!!! A sto se tice Join me..., pa iskreno da kazem da mi se ta pjesma nije svidjala u priginalu, kao i cjelokupni rad grupe HIM, ali to je samo moje misljenje, i ne zelim da se neko uvrijedi... Poz Quote
mpmiha Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Nabavi ostale albume...Neces se pokajati, samo se mozes oduseviti!!! Pa koliko albuma imaju ukupno, ko ih ima? Dolazim sa Q-pack-om Apatinskog i CD-RW-om ili DVD-RW-om da mi to narezete, moze?????? Quote
Vladan Posted December 23, 2004 Author Report Posted December 23, 2004 Pa koliko albuma imaju ukupno, ko ih ima? Dolazim sa Q-pack-om Apatinskog i CD-RW-om ili DVD-RW-om da mi to narezete, moze?????? Ja IMAM 4!!! Bar tako mislim. Imaju ukupno 6 albuma 5 + Best!!! Ako budes dolazio u Banja Luku rado cu ti narezati!!! Pozdrav Quote
:Dea Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Jao nabavila sam jos dva albuma nemam pojma koji su na jednom je: join me, ordinary world, wicked game, before the dawn... A, na drugom: wish you were here, stairway to heaven, in the air tonight... ODUSEVLJENA SAM!!! koje jos obrade imaju?! Quote
Vladan Posted December 28, 2004 Author Report Posted December 28, 2004 Uf....to je zahtjevno!!! Imaju gomilu obrada, cak mislim da j vecina obrade sa nekoliko autorskih pjesama!!! Poz Quote
solicitor Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 (edited) ne svidja mi se sta su uradili sa join me in death, ali su mi u principu ok. super za kucnu varijantu Daj bre covece !!!! JOIN ME IN DEATH je jedna od najsexy obrada ikad uradjenaih, kao i mnogo druge koje su Gregorian odradili (Stairway to Heaven). Zenski vokal je toliko neodoljiv da nemam reci (bar za nas koji se lozimo na zene ) Mozda je provaljeno sto rade samo obrade, ali to rade na perfektan nacin ... nisam znao da je izaslo nesto posle Masters Of Chant IV, ali ovog momenta cu to da potrazim pa da idem na spavanje. Gregorian je jedan od retkih bendova koje slusam sa uzivanjem izvan metal muzike. Edited December 28, 2004 by solicitor Quote
Zagrivuk Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Pozdrav!! Ne znak koliki procenat metal populacije slisa ambijentalnu muziku!!! Ovaj fenomenalni bend je izdao novi album kao i prethodni albumi i ovaj je savrsen!!! Rade samo obrade!!! jedna od najboljih Angel - Ramstein!!! Sta mislite poz Mislim kako sad moram da vrtim ceo ovaj forum ako postoji tema Gregorian Molim vas bez otvaranja tema o novim albumima. hvala Quote
solicitor Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Sinoc sam bio mrtav pijan posle svirke Abonosa pa nisam mogao malo opsirnije da pisem. Ja imam 6 albuma: Gala Satisfaction Masters Of Chant Masters Of Chant II Masters Of Chant III Masters Of Chant IV Prva dva mi nisu toliko dobra kao poslednja 4. Stil je isti, samo ovi albumi s obradama su naravno hitichniji Muzika kao stvorena za uzivanje i opustanje. Kao sto rekoh, zenski vokal je jednostavno andjeoski Savrsen bend !!!! Quote
solicitor Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Skinuh danas i novi album i cini mi se da je dobar. Ima pesama sa cvrscim zvukom, cak i s nekim elektricnim gitarama sto do sada nisu praktikovali. Cini mi se za sada da je izdanje veoma dobro. Ja sam se zalepio za pesmu "My Immortal" ..... mnogo je gothivna !!!! Quote
Vladan Posted December 28, 2004 Author Report Posted December 28, 2004 Oni su hor monaha! Jel da? A sta reci za pjesmu Ave Satani!!! I cija je to obrada, nisam uspio skontati! Pozdrav Quote
solicitor Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 (edited) Retko kopam biografije, vise me zanimaju diskografije . Eve ima nesto da se procita o tome ---> OVDE , ali najbolje je otici na OFICIJELNI SITE BENDA Ti Chantovi i jesu neke forme crkvene muzike. Ova navodna prva dva albuma koja ja imam nisu na njihovoj zvanicnoj diskografiji, pa cu morati da ispitam o cemu se radi. Skinuo sam i neki album Christmas gde kao izvodjac stoji GREGORIAN, ali to je ocigledno muzika pravih gregorijanskih svestenika , mada je muzika ista kao ovaj regularni Gregorian ..... ima tu dosta toga da se ispita , a neki odgovori leze OVDE Edited December 29, 2004 by solicitor Quote
Kakashi Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Jedan od najsmornijih i najmanje originalnih sastava koji su ikad postali popularni. Horovi su krš. Kao da su uzeli normalan hor i isprali ga hlorom. Quote
solicitor Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Stvar ukusa, mozda ti se vise svidja Hor Beckih Decaka Za mene je Gregorian odlican za opushtanje. Nisam muzicki kriticar da im merim dozu originalnosti, nego covek koji pritisne dugme PLAY i uziva u muzici. Quote
mpmiha Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Ja imam 6 albuma: ogao malo Gala Satisfaction Masters Of Chant Masters Of Chant II Masters Of Chant III Masters Of Chant IV Pa cika Soli, reci koji Q-pack volis (ili pak Crno MB, NOVO), pa da se pojavim u sarajevskoj ti ulici???????? Quote
Vladan Posted December 30, 2004 Author Report Posted December 30, 2004 Jedan od najsmornijih i najmanje originalnih sastava koji su ikad postali popularni. Horovi su krš. Kao da su uzeli normalan hor i isprali ga hlorom. Pa dobro, ne mozes tako pljuvati po tudjem radu, i uz to prilicno su originalni!!! Samo za opustanje!!! Poz Quote
solicitor Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Pa cika Soli, reci koji Q-pack volis (ili pak Crno MB, NOVO), pa da se pojavim u sarajevskoj ti ulici???????? Heh, ma nije problem nikakav samo ti bani ... tu je pridodat i novi album Quote
Kakashi Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Pa dobro, ne mozes tako pljuvati po tudjem radu, i uz to prilicno su originalni!!! Samo za opustanje!!! Poz U čemu su originalni? @Soli: Ima mnogo boljih bendova za opuštanje. Quote
solicitor Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 (edited) Mogu ja da se opustim i uz Napalm Death, ali sigurno moze da se nadje i ponesto bolje. Nisam reko da su Gregorian NAJBOLJI ZA OPUSTANJE, nego dobri za opustanje, prijatni za slusanje i to ti je to. Ne zanima me originalnost niti kopanje po bendovima za opustanje i trazenju najboljeg medju njima. Sve sto meni lezi ja slusam, a ako mi lezi ja to pohvalim. Ponekad je to Era, Enigma ili Clannad ili nesto peto u tom fazonu. Gregorian pustim i uzivam i zato ih smatram odlicnim bendom, sto ne znaci da ne uzivam i u drugim bendovima. Edited January 4, 2005 by solicitor Quote
Jessy Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Svidja mi se crkveni prizvuk,horovi...Chula sam nazalost samo obradu Join me in death i svidja mi se,stvara neku chudnu atmosferu,sva se najezjim. Quote
Vladan Posted January 6, 2005 Author Report Posted January 6, 2005 U čemu su originalni? @Soli: Ima mnogo boljih bendova za opuštanje. Kako za koga, za mene u svacemu!!! Poslusaj malo nasu crkvenu muziku, pa ces vidjeti!!! A od lose stvari naprave dobru!!! Poz Quote
Jessy Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Kako za koga, za mene u svacemu!!! Poslusaj malo nasu crkvenu muziku, pa ces vidjeti!!! A od lose stvari naprave dobru!!! Poz Hej,slazem se da su dobri i inache crkvena,narocito katolicka crkvena muzika, sa orguljama, horovima...salje super vajb.Al "od lose stvari naprave dobru"?! HIMa mi ne dirajte Quote
Recommended Posts