Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hej,slazem se da su dobri i inache crkvena,narocito katolicka crkvena muzika, sa orguljama, horovima...salje super vajb.Al "od lose stvari naprave dobru"?! HIMa mi ne dirajte violent.gificon_razz.gif

Pa dobro nisam za Him rekao da je losa, naprotiv to je dobra stvar, ali se meni ne svidja, a uz to vise mi se svidjela njihova obrada!!!

A za katolicke horove, ne znam, samo Gregorian, imam jos neke Britanske horove koji nisu bas nesto....

Inace, bolji su mi nasi horovi tipa Koviljci, Melodi, Hor Srpsko Sarajevo, Pa na kraju i Aksentijevic od ZAPADNOEVROPSKIH horova!!!

• 1 year later...
Posted

imam dva albuma Masters of chant i Masters of chant II i mogu da kazem da je ovo neverovatno dobro,ovakvu muziku najvise volim da slusam prvi put kad sam ih pustio podsetili su me na Enigmu, i da obrad nothing else matters je fenomenalna.Prava muzika za opustanje i dusevni mir

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ne dolaze!!! icon_cry.gif

Koliko sam video na njihovom sajtu, otkazana im je cela turneja, jer im je menadzerska kompanija bankrotirala icon_cry.gificon_frown.gif

Posted

Da se ispravim, na sajtu jos stoje svi datumi, ali nigde ne pise mesto, a cim ni u BGu nije bilo reklame, sigurno nema nista od toga.....

• 1 year later...
Posted

MOC VI je tako super, odusevio sam se! Najbolje su mi Guide me God i Mad World!

@ Soli

taj zenski glas koji te tako odusevljava (bolje reci glasovi) su tetka Sara Brajtman i njena seka Amelija. A to sto vas podseca Gregorian na Enigmu je zato sto je producent Gregoriana Frank Peterson saradjivao na prvom albumu Enigme s Cretuom.

Posted

Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian...krajnji ishod je, pa vecno sam mu/joj zahvalan...jos samo da se setim ko je to bio :mrgreen:

Stavrno genijalan bend, kvalitetan i originalan, se najpreporuke onima koji jos nisu probali.

• 3 weeks later...
Posted
Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian...

taj f :meshuggah:

/

Gregorian - Masters Of Chant In The Mix (2008)

01 Opening (Album Version)

02 Evening Falls (Radio Mix)

03 Brothers In Arms (Chillout Hipnotic Mix)

04 The Forest (Dark Side Mix) [feat.E Nomine]

05 Gregorian Anthem (Radio Mix)

06 Join Me (Alternative Version)

07 Moment Of Peace (Energy Mix)

08 End Of Days (Chillout Reprise)

09 Time In Your Eyes (Bonus Track)

http://rapidshare.com/files/106592672/g_moc.rar

Posted
Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian...krajnji ishod je, pa vecno sam mu/joj zahvalan...jos samo da se setim ko je to bio :mrgreen:

Stavrno genijalan bend, kvalitetan i originalan, se najpreporuke onima koji jos nisu probali.

Njah smor. Original je original...

Posted (edited)
Gregorian - Masters Of Chant In The Mix (2008)

01 Opening (Album Version)

02 Evening Falls (Radio Mix)

03 Brothers In Arms (Chillout Hipnotic Mix)

04 The Forest (Dark Side Mix) [feat.E Nomine]

05 Gregorian Anthem (Radio Mix)

06 Join Me (Alternative Version)

07 Moment Of Peace (Energy Mix)

08 End Of Days (Chillout Reprise)

09 Time In Your Eyes (Bonus Track)

http://rapidshare.com/files/106592672/g_moc.rar

Hvala puno

Edited by Misantrophil