Vladan Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 Hej,slazem se da su dobri i inache crkvena,narocito katolicka crkvena muzika, sa orguljama, horovima...salje super vajb.Al "od lose stvari naprave dobru"?! HIMa mi ne dirajte Pa dobro nisam za Him rekao da je losa, naprotiv to je dobra stvar, ali se meni ne svidja, a uz to vise mi se svidjela njihova obrada!!! A za katolicke horove, ne znam, samo Gregorian, imam jos neke Britanske horove koji nisu bas nesto.... Inace, bolji su mi nasi horovi tipa Koviljci, Melodi, Hor Srpsko Sarajevo, Pa na kraju i Aksentijevic od ZAPADNOEVROPSKIH horova!!! Quote
Misantrophil Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 imam dva albuma Masters of chant i Masters of chant II i mogu da kazem da je ovo neverovatno dobro,ovakvu muziku najvise volim da slusam prvi put kad sam ih pustio podsetili su me na Enigmu, i da obrad nothing else matters je fenomenalna.Prava muzika za opustanje i dusevni mir Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Svidja mi se crkveni prizvuk,horovi...Chula sam nazalost samo obradu Join me in death i svidja mi se,stvara neku chudnu atmosferu,sva se najezjim. :jezzzza: Quote
Baki Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Na novom albumu (Masters of Chant V) u obradi Heroes Davida Bowiea pevace Tarja ex-Nightwish! Quote
:Dea Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Dolaze kod nas 11og juna! http://www.gregorian.de/en_termine.html Quote
Misantrophil Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 nemoj da pricas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa strava strava jedva cekam odlicna vest Quote
Misantrophil Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 i dalje ne mogu da verujem da dolaze nadam se da ce biti u sava centru nije to za stajanje jedva cekam taj 11 jun Quote
Misantrophil Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 meni ce Gregorian biti sigurno dogadjaj godine uz Billy Idola na Exitu Quote
sata Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 pa, jel dolaze na kraju? mislim 11. je za 4 dana, a ja nisam videla nikakvu reklamu ni nista slicno... Quote
Baki Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ne dolaze!!! Koliko sam video na njihovom sajtu, otkazana im je cela turneja, jer im je menadzerska kompanija bankrotirala Quote
Baki Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Da se ispravim, na sajtu jos stoje svi datumi, ali nigde ne pise mesto, a cim ni u BGu nije bilo reklame, sigurno nema nista od toga..... Quote
Misantrophil Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 100% ne dolaze vec je neko rekao zasto,stvarno steta toliku sam zelju imao da ih vidim jer su mi jedan od omiljenih bendova,mnogo mi zao Quote
Baki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 MOC VI je tako super, odusevio sam se! Najbolje su mi Guide me God i Mad World! @ Soli taj zenski glas koji te tako odusevljava (bolje reci glasovi) su tetka Sara Brajtman i njena seka Amelija. A to sto vas podseca Gregorian na Enigmu je zato sto je producent Gregoriana Frank Peterson saradjivao na prvom albumu Enigme s Cretuom. Quote
rhapsoad Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 imam nekoliko album super su ovi bas mi se svidja taj horski ambijentalni fazon Quote
Pauleta Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian...krajnji ishod je, pa vecno sam mu/joj zahvalan...jos samo da se setim ko je to bio Stavrno genijalan bend, kvalitetan i originalan, se najpreporuke onima koji jos nisu probali. Quote
זאבים Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian... taj f / Gregorian - Masters Of Chant In The Mix (2008) 01 Opening (Album Version) 02 Evening Falls (Radio Mix) 03 Brothers In Arms (Chillout Hipnotic Mix) 04 The Forest (Dark Side Mix) [feat.E Nomine] 05 Gregorian Anthem (Radio Mix) 06 Join Me (Alternative Version) 07 Moment Of Peace (Energy Mix) 08 End Of Days (Chillout Reprise) 09 Time In Your Eyes (Bonus Track) http://rapidshare.com/files/106592672/g_moc.rar Quote
enclave Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Neko mi je jednom rekao da ako mislim da obrade ne mogu biti bolje od originala, da poslusham Gregorian...krajnji ishod je, pa vecno sam mu/joj zahvalan...jos samo da se setim ko je to bio Stavrno genijalan bend, kvalitetan i originalan, se najpreporuke onima koji jos nisu probali. Njah smor. Original je original... Quote
Misantrophil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Gregorian - Masters Of Chant In The Mix (2008) 01 Opening (Album Version) 02 Evening Falls (Radio Mix) 03 Brothers In Arms (Chillout Hipnotic Mix) 04 The Forest (Dark Side Mix) [feat.E Nomine] 05 Gregorian Anthem (Radio Mix) 06 Join Me (Alternative Version) 07 Moment Of Peace (Energy Mix) 08 End Of Days (Chillout Reprise) 09 Time In Your Eyes (Bonus Track) http://rapidshare.com/files/106592672/g_moc.rar Hvala puno Edited April 23, 2008 by Misantrophil Quote
enclave Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Kako primitiwno uskominded gledishte. Gledaj svoja posla, ok? Quote
Baki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 A jesu li to neki zvanicni remiksi ili ne? Quote
Recommended Posts