azal Posted November 7, 2001 Report Posted November 7, 2001 da! "Alice in Hell" i "Never NeverLand" tesko da se nadje bolji thrash od ta dva albuma..... azal Quote
RNA Posted November 7, 2001 Report Posted November 7, 2001 Bigaje, pa ne mogu samo ja sve da radim. Morate i vi ostali malo da se aktivirate. Drago mi je da te vidim i na ovom forumu, Laki. Moja ti je preporuka da nađeš i ostale bendove koji se ovde pominju. Slobodno, neću te prevariti. Nego, šta će ti progresivniji bend nego što je to bio Celtic Frost. Annihilator... mnogo dobar bend. Jeff je car na gitari. Drago mi je što je dva puta odbio da pređe u Megadeth. On i Mustaine bi se ili poubijali, ili bi Jeff bio brzo najuren. Quote
Apeiron Posted November 7, 2001 Report Posted November 7, 2001 Pa zar ih dosad niko nije spomenuo??? Meni licno, ovo je najbolji bend na svetu (pored progressive metal bendova). Mnogo sto sta su rekli na temu ovog zanra... Quote
Apeiron Posted November 8, 2001 Report Posted November 8, 2001 Ma Mustaine nije ni do kolena Jeff-u. Ali hajde... imao je i Megadeth dobrih trenutaka (naravno - Rust in Peace) Quote
Apeiron Posted November 9, 2001 Report Posted November 9, 2001 Pa kad moze Megadeth top 10, onda moze i Annihilator top 10: 1. Sounds Good To Me 2. Brain Dance 3. Never Neverland 4. The Fun Palace 5. Stonewall 6. Catch The Wind 7. Refresh The Demon 8. Second To None 9. Carnival Diablos 10. Alison Hell Quote
RNA Posted November 9, 2001 Report Posted November 9, 2001 Ja ću staviti samo dve koje mi se po kvalitetu izdvajaju od ostalih: "Welcome To Your Death" i "Human Insecticide". Ima tu još puno dobrih. Svidjaju mi se "Stone Wall", "Phantasmagoria", "Refresh the Demon", "Pastor Of Disaster", "City Of Ice", "Innocent Eyes", "Loving a Sinner", "Back To The Pallace",... Quote
RNA Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 Hajde Laki, hoću da čujem kakav je novi album. Kad ga nabaviš, obavezno mi uradi recenziju. Quote
Apeiron Posted February 26, 2002 Report Posted February 26, 2002 He, he, naravno prijatelju, uradicu ti recenziju sa zadovoljstvom. Quote
azal Posted February 27, 2002 Author Report Posted February 27, 2002 Novi album ***e keve....bez za***ancije odavno nisam cuo ovako mocan THRASH. Annihilator - Waking the Fury gitare su nikad bolje....(uff samo da cujes kakav je zvuk izvukao Jeff ovog puta!!) I vokali mi se isto mnogo svidjaju....zvuci negde izmedju Mustaine-a i Billy-a) Album je mnogo bolji od "Carnival Diablos" sve najbolje....potrazite ljudi! azal Quote
SAVAGE Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 Never,Neverland-najbolji,najbolji,ikad,ikad,ikad,.....................i Alice In Hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ali,Never,Neverland??????????????!!!!!!!!! Quote
blondie Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 Ma Mustaine nije ni do kolena Jeff-u. Ali hajde... imao je i Megadeth dobrih trenutaka (naravno - Rust in Peace) Slusaj ti... Niko ne kaze da Annihilator nije dobar (odlican, kako god), ali stvarno je glupo porediti takve bendove kao sto su Megadeth i Annihilator. I uopste ta poredjenja... Genijalni su i jedni i drugi i nemoj vise da te cujem kako Mustain nije ni do koljena tamo nekom... Ni ime ne zelim da mu napisem. Zato sto je Mustain (the best, po meni) ipak malo dalje dogurao sa svojim bendom... Dok ja nisam pocela da pisem o njemu pa mu izbaksuzirala raspad benda... Smrc! Quote
Dr Hiroshima Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 , \"Refresh the Demon\", \"Pastor Of Disaster\", \"City Of Ice\", \"Innocent Eyes\", \" Ovo su odlicne pesme,ppogotovo City Of Ice,ali bih jos pridodao "Ultraparanoia". Quote
Dr Hiroshima Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 \"Innocent Eyes\" Mogu slobodno da kazem da je ovo jedna od najlepsih i najosecajnijih balada koje sam cuo u zivotu.....divno a: Quote
Feanor Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Annihilator... posle megadeth-a i kreatora najbolji trash bend Quote
blondie Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Annihilator... posle megadeth-a i kreatora najbolji trash bend To je to! A sad zatvorite temu! Quote
Dr Hiroshima Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Moram ovo da podelim sa vama: Dok sam citao poruke na thrash-u,ulazi cale i pita "jel jedes tresnje?" A ja mu odgovaram:"Da, jedem thrash-nje" Quote
RNA Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 OK sve to, ali kakve to ima veze sa Annihilatorom? Novi album "Waking The Fury" je zakon, naročito one pesme gde Joe Comeau peva kao u svom starom bendu Liege Lord. Quote
Dr Hiroshima Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 OK sve to, ali kakve to ima veze sa Annihilatorom?Novi album "Waking The Fury" je zakon, naro Quote
RNA Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Nabavi pod OBAVEZNO. Nije ništa specijalno, klasičan Annihilator album, ali svi njihovi klasični albumi su sjajni. Quote
Dr Hiroshima Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Koja je to promena,dodje gitarista i postane pevac,a dotadasnji pevac ostaje samo gitarista. Inace,Jeff je za Joe-a izjavio sledece: "Joe's best quality is sounding like whoever you want him to sound like" Lepo receno. Nabavicu taj album sigurno. a: Quote
Dr Hiroshima Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Prosto je neverovatno da je Annihilator od Alice in Hell do Waking the Fury skoro svaki put svirao sa razlicitom postavom,a opet su zadrzali jedinstven zvuk......svaka im cast! a: Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Pa Jeff Waters je dusa benda,i verujem da je toliko dobar muzicar,da bi neke koncerte mogao odsvirati potpuno sam.Samo da ima jos jedan par ruku. Quote
Recommended Posts