hanley Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Rekao bih sasvim solidan nastup, ali ništa spektakularno. Čak imam neki utisak da je Džefova priča između pesama, ma koliko bila zanimljiva i simpatična, u pojedinim trenucima delovala da se dinamika samog nastupa uspori. Otud i tih 100 minuta, a realno, možda 80-85 minuta sviranja. U globalu, dobar nastup, ali ništa više od toga. Definitivno, Set the world on fire je njihov najveći, najpoznatiji i najprihvatljiviji hit.😎 Quote
Chicken Little 420 Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Betrayed King of the Kill No Way Out One to Kill Set the World on Fire Ultraparanoia The Trend Schizos (Are Never Alone) Parts I & II Drum Solo Knight Jumps Queen Twisted Lobotomy Psycho Ward Tricks and Traps Phantasmagoria Encore: Burns Like a Buzzsaw Blade W.T.Y.D. Alison Hell 1 Quote
Сале Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Ок је листа с тим што ми није јасно зашто стално форсирају шизос 1,2?. Уместо тога су могли да убаце рецимо I am in command + ligeia или рецимо human insecticide. Тај енкор их је извуко на крају Quote
Angelystor Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Stalno forsiraju? Bez gledanja na set.fm pa mogu da pretpostavim da to nisu svirali maksimum deceniju unazad. Ima fes pikanterije lista, ali ove pesme sa poslednja dva, plus iz Padden perioda mi baš dave utisak. Dve sa "Annihilator" albuma je posebni wtf. Quote
Сале Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Па ја сам гледао пар сет листа од раније и вазда видим тај шизос да се провлачи. Оно, нису лоше песме толко ал могу неке друге место њих. Quote
Angelystor Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Pa ista je cela lista od početka turneje da, a evo gledam sad, nisu svirane pesme od '90te, kakvo crno forsiranje. Pored "One to Kill" i sličnih nebitnoća ne znam kako je Schizos problem. Quote
Сале Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 9 minutes ago, Angelystor said: Pored "One to Kill" i sličnih nebitnoća ne znam kako je Schizos problem. Слажем се са овим у потпуности али нисам рекао да су те песме проблем већ да су место њих могли да убаце неке боље друге две са првог албума. Мада, да се ја питам сваки концерт би био само са песмама са прва 4 албума + refresh the demon. Ово ново није вредно ни помена. 1 Quote
kuruz Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Waking the Fury >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Quote
azal Posted November 13, 2019 Author Report Posted November 13, 2019 gitara zvuci kao da je snimio sa zoom 505 na tom albumu Quote
Drogarito Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 http://agoraphobic-news.com/gallery_view.php?url=annihilator_archer_nation_live_in_novi_sad_serbia_11_11_2019 Fotografije sa koncerta \m/ Quote
HUMAN Posted November 28, 2019 Report Posted November 28, 2019 Baš užas, ne znam kome je namenjen ovaj pop - semi treš fazon Quote
igoraki Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 (edited) Edited December 13, 2019 by igoraki Quote
Сале Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 Боље да се зове песма - научила сам џиуџицу преко јутуба и усраћу вам се у живот, а имам и бејзболку да вас докусурим Џефе брт, шта ти је требало ово ђубре од спота у животу?? Quote
Talvi Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 ne znam šta očekujete od čoveka koji ni tu užasnu frizuru ne bataljuje već vekovima, a kamoli išta dalje Quote
perzekjušn menijak Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 Ne znam zašto neko od Annihilator očekuje bilo šta. Quote
Сале Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 Па ја очекујем да сниме нешто бар приближно албумима из 90-их. Ал изгледа да шеф ни то није у стању. Quote
perzekjušn menijak Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Ja odustao još 1996. posle onog Refresh the Demon od njih i od Overkill posle onog The Killing Kind. 1 Quote
Koroviev Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Overkilu se lagano vrati. Votersu samo zabave radi. 1 Quote
fenster Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 (edited) Sto se doticnog benda tice, samo prva dva albuma priznajem, i beskrajno volim. Potom sam ih nekako zabatalio, ali su uspevali s' vremena na vreme da me nadju sa ponekom novom stvarcicom, ali ne i sa celim izdanjem, ne znam sto. Bilo kako bilo, na NS svirku sam uredno otisao, i mogu samo sve najpohvalnije da kazem, pun pogodak, super sam se proveo, a Jeff-u kapa dole, lik je faca par ekselans. Pamtim ga jos sa poslednje ikad Savatage-ove svrike od pre 17 godina. I tu je bio na visini zadatka, iako kao sporedna uloga, dao je dogadjaju dodatan smek, nesumnjivo. Edited December 15, 2019 by fenster 1 Quote
Recommended Posts