Hamsun Posted July 17, 2002 Report Posted July 17, 2002 Annihilator... posle megadeth-a i kreatora najbolji trash bend Pa...ne bih se slozio bas da je Kreator bolji,jeste da imam 6 njihovih CD-a i super su,ali je Annihilator za njih zakon Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2002 Report Posted July 18, 2002 RNA,slobodno dodji...ali ne da se bijemo,nego da odemo na pivo. Quote
RNA Posted July 18, 2002 Report Posted July 18, 2002 Svakako, nisam ni nameravo da se bijem. Vide Quote
GOTZE Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 uF ,poslednji put sam isao u suboticu(bese SZABATKA je li hungari!?) onomad kad sam kupovao curece sunke i pacije pljeske... EJ ,AKO STVARNO VOLITE ANNIHILATOR-znajte da postoji mogucnost da JEDNA PETINA ovog BENDA DODjE U BEOGRAD!!! NIJE SALA-Zlatko iz kst a kaze da on -JEFF WATERS trenutno svira u SAVATAGE ,a kao sto znamo-oni dolaze u bg-tako da- SPREMAJTE PLOCE ZA POTPISE!!! A , :x i na savatage se MORA DOCI!! Quote
Apeiron Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 Sta da kazem, slikao sam se sa Watersom, pricao sam njim (u Budimpesti), gledao ga dva puta sa Savatageom - Covek je BOG!!! I nemoj ko da brise temu, ja cu je ionako ponovo otvoriti Quote
Nesha Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 Odlican bend!Jedan njihov album mi se neopisivo svidja(mislim da se zove"Set The World On Fire")i dosta se razlikuje od ostalih izdanja.Uopste,svaki album nosi neku originalnost. Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Zar je o Annihilatoru sve receno?!?!? Quote
RNA Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Valjda se čeka nešto novo? Ne znam, meni se ovaj zadnji album svideo, samo što je mnooogooo čudan zvuk gitara. Kad hoće Voters da eksperimentiše. Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Mnogo cudan,mnogo cudan zvuk.Ali zato "Ultra-motion" kicks ass!!! Quote
Black Knight Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Jeste da je cudan zvuk al opet se moze prepoznati da je Annihilator u pitanju i to na kilometar. Novi album razbija totalno. Quote
RNA Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Mnogo cudan,mnogo cudan zvuk.Ali zato \"Ultra-motion\" kicks ass!!! Ako bih morao da biram, ušla bi među 5 njihovih najboljih pesama, rame uz rame sa "Stonewal", "Welcome To Your Death" i "Human Insecticide". Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 I naravno maestralnom "Alison hell"!!! a: Usput,da li ste nekada poslusali celu pesmu "Hunter killer" sa Carnival Diablos???Poslednje tri minute pesme stvarno razaraju. Quote
RNA Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Iako su je dosta forsirali, nikada nisam preterano voleo "Alison...", niti mislim da bi mogal da se ravnopravno nosi sa navedenim pesmama + "King Of The Kill" ili "City Of Ice". Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Ne slazem se kolega.To je ipak thrash klasik.Kakvi riffovi!!! a: U zadnje vreme najvise mi se dopada "Shallow grave".Cist AC/DC!!! Quote
RNA Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Vidi se da imamo totalno različite ukuse. OK, jeste po opštem mišljenju thrahs klasik, ali kod mene to ništa ne znači. "Shallow Grave"? Stvarno čist AC/DC, a pošto nisam ljubitelj AC/DC... Svaka njima čast i može Džef kol'ko hoće da nosi njihove majice, ali su mi dosadni! Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Dobro,po meni je to vrhunska pesma i njihov ubedljivo najjaci trenutak.A glede Jeff-ovih afiniteta prema Ac/Dc,potpuno ga razumem.Odlican bend!!! Quote
Nixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Usput,da li ste nekada poslusali celu pesmu \"Hunter killer\" sa Carnival Diablos???Poslednje tri minute pesme stvarno razaraju. Chick chick chick chick chicken and corn Chick chick chick chick chicken and corn...ali moras priznati,zarazno je Quote
Nixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Jeste,slazem se,zvuk gitara je cudan,ali ipak zadnji album je fenomenalan!Pesma "The Blackest Day" kolje sa onim rifom!iI naravno "Ultra-Motion"...ne treba vise nista reci. Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Usput,da li ste nekada poslusali celu pesmu \"Hunter killer\" sa Carnival Diablos???Poslednje tri minute pesme stvarno razaraju. Chick chick chick chick chicken and corn Chick chick chick chick chicken and corn...ali moras priznati,zarazno je Jebeno zarazno... Quote
Recommended Posts