Kai Hansen Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Bubnjara, ne basiste. Ako mislis na Randy Black-a(valdja se tako zove...znam samo da je RANDY) ....on je otisao jos na leto/jesen 2003-e a zamenio ga je Mangini(opet nisam bas siguran kod imena) ,italijanski thrash bubnjar.... A Russel je bassista i on je otisao iz benda pre mozda...nedelju-dve Quote
Kai Hansen Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Zar nije lapsus lingve ? To ti je greska u GOVORU. Quote
Mr.Torture Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Bubnjara, ne basiste. Ako mislis na Randy Black-a(valdja se tako zove...znam samo da je RANDY) ....on je otisao jos na leto/jesen 2003-e a zamenio ga je Mangini(opet nisam bas siguran kod imena) ,italijanski thrash bubnjar.... A Russel je bassista i on je otisao iz benda pre mozda...nedelju-dve Da, na Russela sam mislio ali na vestima je bila greska. Quote
Kai Hansen Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Cuo sam novog pevacha(Padden) u uuuuuuoooooooopste mi se ne svidja!Skinuo sam “King Of The Kill” i “Set The World On Fire” sa nekog festivala prosle godine..na kojem je bio i annihilator sa novim pevachem.Elem chovek je unishtio!!! pesmu STWOF . Chovek se previshe dere…glas mu je veoma “ne-melodican” I mislim da bi bolje prosao u nekom death ili jos bolje nu metal bendu :roll: :roll: roll: KOTK kojom su otvorili gig je vec bolje otpevao... ali opet…smeta mi ta njegova “gruboca” u glasu ,zato I volim Comeau-a …covek je mogao da izvlachi sta hoces! Od melodicnog pa do dubokog pevanja…..od ovog novog nema vajde verujte mi! HOCU DZOA NAZAD!!!!!!1 Quote
Kai Hansen Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 naveo sam ga gore u zagradi a evo i opet EVo i cele trenutne postave ustvari : Dave Padden-vokal Jeff Waters-gitara Curran Murphy-gitara Mike Mangini-bubnjevi Quote
Kai Hansen Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Pa navedi mi jednog pevacha koji je bio 'poznat' pre nego sto je dosau Annihilator ...izuzimajuci naravno Joe-a i Jeff-a . Quote
Kai Hansen Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Bassista Russel(prezime mu neko svedsko zajebano) je odsvirao bass na ovom novom albumu...ali je nakon toga otishao...tako da je trenutno jeff bez bassiste a: Quote
Kai Hansen Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Mislim da bi bilo dobro da se na ovoj temi(da ne bi otvarali drugu tek uz k#) postavi glasanje za najboljeg anni-pevacha..posto ih ima dosta a i po meni svi su odlichni a: (ne razunajuci novog lika ) Znachi ili RNA ili Apeiron nek postave glasanje : ) A da vam olaksam posao ..evoje lista njihovih pevacha: Jeff Waters(King Of The Kill,Remains,Refresh The Demon) Joe Comeau(Carnival Diablos,Waking The Fury) Aaron Randall(Set The World On Fire) Coburn Pharr(Never,Neverland) Randy Rampage(Alice In Hell,Kriteria For A Black Widow) Dave Padden(All For You) Quote
Atheist Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Slusao sam ja novog pevaca na Szigetu. Nedovoljno dobar za njih. Stvari sa Waking i Carnival jos i nekako ali tamo gde ima stvarno pevanja Plus jos izgleda ko fenser. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 ha....my čovek vodi na listi pevača....ljudi, tj. annihilator manijaci, koga interesuje bootleg iz moskve iz 2000. -e, neka mi javi, režem za džabe naravno.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 hm.... :| ....ok....znači to nikoga ne interesuje....dobro, bitno je da sam bio dobre volje da ponudim.... naravno, ponuda ostaje.... Quote
RNA Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 evo, interesuje mene, ali o tim-potim. Sad sam u frci za druge stvari. Quote
vudun Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Glasao sam za Coburn Pharr-a a: Nekako mi najbolje lezi njegov glas Quote
Kai Hansen Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Slusao sam 4 pesme sa novog albuma...muzika je podnsoljivo dobra..ali ovo je najgori vokal koji se pojavio u metalu ikada! Quote
Mr.Torture Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Da, i pravi neki ... nu-metal. :| Quote
vudun Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Slusao sam 4 pesme sa novog albuma...muzika je podnsoljivo dobra..ali ovo je najgori vokal koji se pojavio u metalu ikada! Chekaj mislis na "All For You" ? Pa koliko mi je poznato treba da izadje tek za mesec dana! Quote
RNA Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Вероватно су ставили неке семплове да би фанови могли да чују о чему се ту заправо ради. Не видим шта друго може бити, осим да је неки рецензент који је унапред добио албум по старом добром обичају све турио на нет. Quote
vudun Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Вероватно су ставили неке семплове да би фанови могли да чују о чему се ту заправо ради. Не видим шта друго може бити, осим да је неки рецензент који је унапред добио албум по старом добром обичају све турио на нет. Da, cini mi se da se to bas svojevremeno desilo Stratovariusu ( e ako im je) Naravno, momci su ih tuzili i zdrpili veliku sumu novca! Mora se biti oprezan cak i na novinarskoj poziciji Quote
Recommended Posts