vudun Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Važno je da gitare ne zvuče jadno kao na ''Waking The Fury''. Quote
vudun Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Probaj onda sa Rammstein, oni prvi se ubacili pod tu libelu. Quote
RNA Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Нису ни они први, али небитно. Такав звук гитара једноставно не пасује Annihilator музици, то је све. Quote
Frankenchrist Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Cuo sam samo pesmu All For You, pesma je sranje, nadam se da je album bolji u celini, mada ako nosi ime po ovoj pesmi... prvo sam se zapitao da se nisu zaznuli pa narezali pogresnu pesmu na ovaj CD (koji se dobija kao poklon uz casopis, da ne bude zabune). Quote
dr.lecter Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Nazalost nije Album je srednja zalost,em sto su pjesme lose, em sto je pjevach los,mislim najlosiji od svih pjevacha koji su prosli kroz bend Naravno moje skromno misljenje... Quote
Kai Hansen Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Slazem se za pevacha... Vratite mi Mr. Comeau-ea!!! ALbum u celini i nije TOLKO losh..."all for you" je sasvim onako...prosechna...sa sranje pevanjem dodushe :/ Quote
Frankenchrist Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Pesma je fucking Nu-metal. Quote
vudun Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Pa dabome usrani vokal svakom stavlja do znanja nakon prvog slušanja da je u pitanju kakani nu metal. Ali nije baš tako, ima sasvim solidnih pesama, i jednu baladu, ko što neko pre mene reče, kao da je ispala sa ''Set The World On Fire'' albuma Moj favorit, ''Both Of Me'' - jako dobra pesma. Quote
vudun Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Pa dabome usrani vokal svakom stavlja do znanja nakon prvog slušanja da je u pitanju kakani nu metal. Ali nije baš tako, ima sasvim solidnih pesama, i jednu baladu, ko što neko pre mene reče, kao da je ispala sa ''Set The World On Fire'' albuma Moj favorit, ''Both Of Me'' - jako dobra pesma. Quote
Vlaja Buraz Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Pesma je fucking Nu-metal. Napokon nešto za moje napaćene uši. Quote
AGGRESSOR55 Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Posle ne znam koliko vremena pustio sam The Edge. To mi je nekad bila himna ANNIHILATOR! Quote
Perfector Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Izvuko si ovu temu iz naftalina Sad idem da slusam Alice In Hell Quote
Angelystor Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Joe ubedljivo vodi hehe. Pre neki dan sam bash skinuo jedan bootleg iz Montreala 1989e. Otprilike svirka kao i na Live Commandi..Ali Dabl Lajv Anihilejshn je zato odlichan album. Quote
RNA Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Dabl Lajv Anihilejshn Дабл Лајв Анајалејшн Quote
vudun Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Sitting in the corner, you are naked and alone no one listened to your fears, you've created me ... Quote
Apeiron Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Sta bi sa ovom temom? Ja je nikad nisam otvorio kao glasanje??? Bas preslusah Bag of Tricks, dok sam rovio malo po Made in Explosive Rec. kasetama Fantastic Things Poz! Quote
RNA Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Сморили се људи од овог последњег албума, а и мени је вала досадан до бола! Quote
dudi Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Baš su sjebali ovaj zadnji album i to skroz,Neznam šta je sa ovim Kanađanima u zadnje vreme puko je i anvil ,ono se zove loš album. Pa nade ima još u exciter u i razoru da i u Infernal majesty (nazalost nismo ih mogli dovesti) Quote
Apeiron Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Kako se uzme, meni je zadnji bolji od predzadnjeg. Iako to nije ni blizu starih radova... Trebalo je iskoristiti priliku i dovesti ih u BG, kad je mogao Savatage, a Jeff rekao da bi i oni rado dosli... ali ih niko nije zvao izgleda. Poz! Quote
Angelystor Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Trebalo ih je zvati dok je Joe bio u bendu.. Quote
Recommended Posts