Angelystor Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Long-running Canadian metallers ANNIHILATOR have finalized the track listin for their eleventh studio album, "Schizo Deluxe". The CD is scheduled for release on the following dates: Japan (Marquee Inc.) on October 21; North America (Locomotive/Warner) on November 8; and Europe (AFM Records) on November 14. "Schizo Deluxe" track listing: 01. Maximum Satan 02. Drive 03. Warbird 04. Plasma Zombies 05. Invite It 06. Like Father, Like Gun 07. Pride 08. Too Far Gone 09. Clare 10. Something Witchy + 3-4 bonus tracks, depending on the territory Quote
Gothic Angel Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 znaci za 15-ak dana cemo slusati novi annihilator???? :drool: Quote
Kali Agna Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Fantastican bend, meni jedan od najboljih! Carnival Diablos spada u remek delo, od ostatka recimo volim Alice In Hell i taj stariji period... a sto se tice najboljeg pevaca, glasam za Joe Comeau-a! Quote
Angelystor Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Ljudi..novi album je neshto nevidjeno...evo negde sam na pola prvog preslusavanja i ne mog da verujem u ono shto chujem. Bravo Jeffe Detaljnije vecheras il kad vec preslusam bolje..ali znam da mi je jebeno zao josh vishe shto necemo gledati Annihilator live!!!!! Quote
Гера Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 e, znaci izasao i novi album... nisam imao pojma kako se zove? koji je fazon? old school ili... ? Quote
lemmy sixx Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Skinuo sam novi album,ali promo verziju sa spikerom.I na prvo slusanje ostavio je isti utisak kao i prosli:prosecan materijal sa vokalom koji me strasno iritira.I to je to.Videcemo,mozda mi se misljenje promeni nakon par slusanja,ali cisto sumnjam. Quote
Angelystor Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ko zna shta si ti slushao Vokal je i mene iritirao posle prvog slushanja, ali bre samo zato shto me je mnogo iritirao na ALL FOR YOU, pa sam ga se josh secao..ali Deluxe svaki dan pustim bar po 3-4 pesme, jer album bre kida dushu! Old school Annihilator album! A ako je to prosecan materijal, e onda ne znam mislim... p.s. A spiker ti je Jeff Waters p.p.s. Verziju bez spikera je dosta lako naci posto je album izashao vec svuda u svetu. Quote
Điga Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 alice in hell, king of the kill, carnival diablos su sve rekli. Quote
Apeiron Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 alice in hell, king of the kill, carnival diablos su sve rekli. Ha. A Never Neverland? Set the World on Fire? Refresh the Demon? Iako mi je King of the Kill najbolji Ann album, svi ovi (plus tvoji pomenuti) veoma su mi dragi. A novi album... pravljen je za fanove, nema tu price. Veoma dobro zvuci, iako nije originalan ni sekundu (u odnosu na Annihilator radove). Quote
lemmy sixx Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ApKo zna shta si ti slushao Vokal je i mene iritirao posle prvog slushanja, ali bre samo zato shto me je mnogo iritirao na ALL FOR YOU, pa sam ga se josh secao..ali Deluxe svaki dan pustim bar po 3-4 pesme, jer album bre kida dushu! Old school Annihilator album! A ako je to prosecan materijal, e onda ne znam mislim... p.s. A spiker ti je Jeff Waters p.p.s. Verziju bez spikera je dosta lako naci posto je album izashao vec svuda u svetu. Znam da je dosta lako naci,posto sam je skinuo juce.Ali mrzelo me traziti pa sam skinuo prvo na sta sam naleteo. Apsolutno prosecan materijal.Nista posebno.Nije lose,ali nije ni nesto preterano dobro.Znaci,prosecno.Old school Annihilator?Nema veze.Prva tri albuma su old school. Quote
Angelystor Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 "Veoma dobro zvuci, iako nije originalan ni sekundu (u odnosu na Annihilator radove)." Exactly. A mene podseca na rane radove. Too Far Gone bre...jel ovo Jeff Waters peva? Quote
Angelystor Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 p.s. a tu je i Clare (lutkica) Quote
Гера Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 jedva cekam da cujem to novo cudo... znaci oldskul, a? treba da ga nabavim ovih dana, ako bude bilo parica od kladze, pa da se veselim malo! Quote
voodoo_ Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Jebote, nisam ni znao da je Annihilator imao ovoliko pevača Quote
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 A ja brate do juche nisam znao da refren u "Alison Hell" peva Jeff Waters! Al'leba mi... Chak i sada kad Padden peva, josh uvek Waters radi "Aaaaaalison HELL!"..e, jedino neshto nisam siguran za "Double Live Annihilation"... Quote
Grobodan Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Au,leba ti,ala razara novi album!Ne mogu jos da verujem sta cujem. Sad idem ulicom,slusam album,i osmeh mi ne silazi sa face,srecan ko kuce. Maximum Satan,Plazma Zombies,Invite IT... Inace,ne znam da li je neko pomenuo,uskoro im izlazi dupli DVD Ten Years in Hell Retrospective double-disc DVD -Contains seven classic, official music videos, offstage band footage and bonus underground, fan-shot, live performances and a special interview. Quote
Angelystor Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 e znam ja za taj DVD (mozda sam i post-ovao info ovde), ali sam zaboravio totalno kada izlazi..u stvari..mozda je vec izashao? Quote
Grobodan Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Izlazi 26.februara. NP.ANNIHILATOR - Maximum SATAN!!! Quote
RNA Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 A ja brate do juche nisam znao da refren u "Alison Hell" peva Jeff Waters! Al'leba mi... Chak i sada kad Padden peva, josh uvek Waters radi "Aaaaaalison HELL!"..e, jedino neshto nisam siguran za "Double Live Annihilation"... Па, то си могао видети и у споту за ту песму. Мало, мало, па Вотерс приђе микрофону и издере се тај део, у рефрену, наравно. Quote
RNA Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Au,leba ti,ala razara novi album!Ne mogu jos da verujem sta cujem. Sad idem ulicom,slusam album,i osmeh mi ne silazi sa face,srecan ko kuce. Maximum Satan,Plazma Zombies,Invite IT... Драго ми је да то чујем. "All For You" је био благи ужас! Quote
Grobodan Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ovaj je mnogo.mnogo bolji.Pitam se samo odakle Jeffu inspiracije sve ove godine da izbacuje totalno lude,jebacke rifove!Covek je prava fabrika dobrih i iznad svega specificnih rifcina. Quote
Angelystor Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 RNA@ od Anni-spotova gledao sam samo 21 i King Of The Kill..za Alisu nisam... Ovaj album ne moze da se poredi sa AFY, razlika je neverovatna. I da bre ljudi, jel ono na "Too Far Gone" peva Jeff ili je to moj trip? Quote
Lucio Holocausto Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Nisam siguran...Znam samo da Annihilator imaju jako prepoznatljiv zvuk... Recimo onaj rif na "Hunter Killer"... Quote
Lydia Deitz Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ja glasala za rampage-a nekako su mi najdrazi i on i album alice in hell album je prilicno zahtjevan, nije ono bilo nimalo lako odraditi SCHIZOS ARE NEVER ALONE! Quote
Lucio Holocausto Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 meni se sviđa i ovaj "Waiking The Fury" ali ovaj novi pevač ipak nije ni blizu Vodenom... Inače Alice je zakon album... Quote
Recommended Posts