Lucio Holocausto Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Uf, ima li ko "Schizo Deluxe", cuo sam da je dosta opak... "All for you" je dobar, ali ipak su mi bolji oni raniji albumi, ne svidja mi se vokal na AFY... Inace mjuza je i dalje Anajoletorska... Annihilator Da li neko ima ceo Earthshaker iz 2003? Ja imam samo nekih 20 minuta na kojoj se pojavljuju pesme "Never Neverland", "Refreash the Demon", "Alice in Hell" Tu peva Dave i poprilicno lepo je odradio posao... Uh, da 'ajd moj top 10 od njih... 1. Never Neverland 2. Alice In Hell 3. Refreah the Demon 4. Hunter Killer 5. In the Blood 6. City of ICe 7. Phantasmagoria 8. Loving the Sinner 9. The Pastor of Disaster 10. Pheonix Rising i moram jos da dodam i "Nothing to Me" Ima jos gomila odlicnih pesama kao sto su "Stone wall", "Six and Sevens", "The Fun Palace", "return to fun palace" ... Ceo "Refreash the demon" mi je izuzetan... kao i "Never Neverland" i "Alice in Hell"... Ostali su malo slabiji albumi, ali ipak ih volim, jer su Annihilator tokom cele karijere bili i ostali Thrash metal... Long Live Annihilator Quote
Angelystor Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Schizo je extra album!!! Prava anihilacija Ja sam Paddenom imam jedan bootleg i to sa Waldrocka i skoro da mi se uopste ne svidja kako je otpevao.. A shto se tiche best of liste..najzanimljivije - City of Ice mlogo gotivna pesma Quote
Lydia Deitz Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 slusala sam ja schizo deluxe stvarno je zestok album, meni se pravo svidja i bas sam se obradovala kako dobro zvuci all for you nisam imala prilike cuti, ali izgleda da nisam puno propustila a ovaj novi stvarno se isplati nabaviti, odlican je Quote
Lucio Holocausto Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 slusala sam ja schizo deluxe stvarno je zestok album, meni se pravo svidja i bas sam se obradovala kako dobro zvuci all for you nisam imala prilike cuti, ali izgleda da nisam puno propustila a ovaj novi stvarno se isplati nabaviti, odlican je I ko mi ga od vas dvoje daje? Quote
Lydia Deitz Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 I ko mi ga od vas dvoje daje? dala bih ti ja rado, ako skontas kako da ti proslijedim Quote
Lucio Holocausto Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) Pa poshtom ili licno? hajde matori, ovo mi je opako ozbiljno\bitno !? Oni su mi jedni od mezimaca... Jedan od retkih thrash bendova koji je ostao u istom stilu od pocetka do kraja... Unikatni rifovi, i tacno ih mozes skontati na kilometar... A i Jeff je legenda... Edited February 23, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
Lucio Holocausto Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Zanima me tačan raspored njihovih pevača... Koliko sam ja skontao... 01. Alison Hell - Randy Rampage 02. Never, Neverland - Coburn "Popcorn/Pharrmeceutical" Pharr 03. Set the world on Fire - Aaron Randall 04. King of the Kill - Jeff Waters 05. Refresh the demon - Jeff Waters 06. Remains - Jeff Waters 07. Criteria for а Black Widow - Randy Rampage 08. Carnival Diablos - Joe Comeau 09. Waking the Fury - Joe Comeau 10. All For You - Dave PaDDen Ako sam dobro skontao... Ako neko zna nešto molio bih ga da mi javi, ovo me mnogo zanima... Edited March 16, 2006 by RNA Quote
Lucio Holocausto Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Skinuo sam par pesama sa Shizoa ... uh... opak album... Quote
Cortex Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Schizo deluxe je fenomenalan! They are so back... with good albums, of course! Favorit, pesma PRIDE. Kako samo pichi! Ma sve su pesme dobre, bas je osvezenje. Nabavljajte kako znate. Quote
Angelystor Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Former ANNIHILATOR bassist Russ Bergquist, who was in the band between 1999 and 2003, will be rejoining the group for their European summer tour, according to a posting on ANNIHILATOR's official web site. Commented Bergquist: "A few years back, I left the band to pursue other things. I started a family, recorded a bunch of my own material, did some session work and moved to Europe where I also play with DUSKMACHINE. Jeff [Waters, ANNIHILATOR mainman] asked me to come out and tour this summer and sent me a copy of 'Schizo Deluxe'; a kick-ass album. So, I cannot wait to get out and lay down some ANNIHILATOR bass and jam out with my fellow Canadians. Playing with ANNIHILATOR was always a good time so I look forward to doing it again. Cheers and see you this summer!" Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Daj sto samo kopiras text sa drugog sajta? To smo mogli svi da pronadjemo na netu ... Nego... @Cortex: Meni je extra prva, tj, Maximum Satan... Na ovom albumu je Dave znatno poboljsao glas, i stvorili su ludnicu... Plasma zombie je takodje opaka stvar... ceo album je UUUUUUFFF!!! Jednom recju - NABAVLJAJTE KAKO ZNATE I UMETE!!! Definitivno rame uz rame sa "ENEMY OF GOD" Quote
Angelystor Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Haha, sta bi ti tek rekao Watchtoweru.. Pa bre ne idu svi na blabbermouth, bravewords, metal-rules i sl sajtove, a verujem da bi ljudima bilo zanimljvo da saznaju takvu nekvu informaciju..a ja kad imam da prokomentarishem neku vest prokomentarishem je u istom postu. Tol'ko. Too Far Gone Quote
Mega_Deda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 I tako niko nije nista rekao o Annihilator-u tacno mesec dana... Skenj... A jesu jedan od najboljih thrash bendova ikada, O ukusima ne vredi raspravljati, ali da sam ih cuo pre megadetha i testamenta, verujem da bi mi sigurno bio omiljieni, al vec sam, sto bi se reklo, zastranio na malo tvrdji zvuk... Wind je jedna od najlepsih thrash balada, po meni verovatno najbolja... A Never, Nevarland verovatno najbolji albumn, sveukupno gledano... Quote
GEORGE_SOAD Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 nabavih novi dvd Annihilator - Ten Years In Hell 2 Dvd , 2006 kad ga lepo odgledam pa cu da prokomentarisem... Quote
Lucio Holocausto Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 I tako niko nije nista rekao o Annihilator-u tacno mesec dana... Skenj... A jesu jedan od najboljih thrash bendova ikada, O ukusima ne vredi raspravljati, ali da sam ih cuo pre megadetha i testamenta, verujem da bi mi sigurno bio omiljieni, al vec sam, sto bi se reklo, zastranio na malo tvrdji zvuk... Wind je jedna od najlepsih thrash balada, po meni verovatno najbolja... A Never, Nevarland verovatno najbolji albumn, sveukupno gledano... Tako je... Mada njih sam cuo tek pre nekih 5-6 godina, ali odmah mi se svideo taj njihov specifican zvuk... Jednostavno imaju neki shmek, muzika je dosta prepoznatljiva (cak ih mozes da provalis i bez toga da cujes vokal, iako prvi put cujes pesmu) Meni su svi albumi odlicni, slabije sam slusao "remains" ali i on mi je dobar... "Alison Hell", "Never Neverland", "Refreash the Demon" i naravno nenadjebivi "King of the Kills" su mi vrhunac njihove muzike... Najslabiji mi je nekako "All for you" zbog vokala... Dave se tu nije uklopio najbolje, dok je na "Deluxe" napravio veliko zlo od albuma... Deluxe mi je extra album, ali vishe volim stare stvari... Ovaj mi vishe vuce na neki modern thrash metal... Da li si gledao spotove od njih? Ja sam samo gledao za "Alice in Hell" i nekih par live snimaka... i naravno "EarthShaker 2003" koji je brutalan... @GEORGE_SOAD: Hmmm... trebalo bi mi to...Hajde javi kakav je, pa cemo se nesto dogovoriti... @Vanish To Perfection: Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Aaron Randall je najbolji...jeste da ima problema za zubnim slovima pri njihovom izgovoru ali je odlican vokal... Quote
Lucio Holocausto Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ne znam, meni su svi ok, ali Waters mi je najjaci... Ne svidja mi se Daveov glas, ali samo na All for You... Na Schizo mi je OK vokal... Randy Rampage mi je isto tako odlican, steta sto je radio kratko... Joe Comeau je takodje odlican... Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Da...Waters je ipak najaci...steta sto nije nastavio da peva... Quote
Lucio Holocausto Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Da...Waters je ipak najaci...steta sto nije nastavio da peva... Jbg, covek je i ovako faca.... Gledao sam ih na snimcima, po njemu se vidi da radi ono sto voli... Sav se uzivi dok svira, i naravno glavna je faca na bini... Procitao sam negde njegovu izjavu koja je isla otprilike ovako: "Drago mi je sto mogu da ubacim nove, jos nikad pomenute nove zvezde ovog showa..." Tj, to je izjavio kada je ubacio Dave Patterna za vokalistu... Davu je to bila prva ozbiljna svirka ikad, a Waters ga je izveo na EarthShaker pred hiljade ljudi da peva... To je bio jedini nacin da provali da li je Dave pravi pevac za njih ili ne... Quote
GEORGE_SOAD Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 @phantom konacno ga odgledah ali me mrzi da pisem sta sve ima jer ima mnogo, mnogo toga pa sam nasao na netu ceo review, sve ukupno traje 230 min Annihilator - Ten Years In Hell The tracklisting: DVD 1: 01. Intro 02. Alison Hell 03. Release Party 04. TV Media One 05. Stonewall 06. TV Media Two 07. TV Media Three 08. Backstage 09. Fun Palace LIVE 10. TV Media Four 11. Set The World On Fire 12. KOTK back vocals 13. King Of The Kill 14. Jeff In Japan 15. 21 16. Only Be Lonely 17. Syn. Kill 1 18. Criteria Rehearsal 19. Alison / Homicide 20. Oh Canada 21. Ultraparanoia 22. Pharr LIVE 23. Rampage Raw 24. End Credits Format: DVD 9 Picture Format: 4:3 Region Code: None Audio: PCM Stereo Subtitles: None Running Time: approx. 120 minutes DVD 2: 01. Pre Annihilator era 02. Demo Days 03. Alice In Hell 04. Never, Neverland 05. Set The World On Fire 06. King Of The Kill 07. Refresh & Remains 08. Criteria 09. Other releases 10. Catch ya later 11. Mike Mangini 12. Neil Goldberg Format: DVD 9 Picture Format: 4:3 Region Code: None Copy protection: None Audio: PCM Stereo Subtitles: None Running Time: approx. 110 minutes Welcome the beast to the home video market, Annihilator hitting lights, camera, action in this essential telling of the band's early beginnings. Jeff Waters has worked wonders here with "Ten Years In Hell", fully documenting all aspects of his very own "Frankenstein", giving plenty of volts and Waters wattage to wrap up a whole lot of years with one shake of the stick. SPV has teamed up with this Watersound Studios Presentation to bring to light this wacky world of Annihilator, from "The Jeff Waters Project" to the return of the Rampage, we get it all from the guitarist and his ex-mates through close to four hours of footage. "Ten Years In Hell" is exactly that, this video package documenting ONLY the band's first ten years. Think of this in the same style as the recent Iron Maiden DVD "The Early Years", as with this we only get footage up until 1999's "Criteria For A Black Widow". Those of you looking for Dave Padden and Joe Comeau coverage will need to wait until 2016, or there and abouts. With the telling of this extraordinary trip comes rare live footage and various television appearances, all neatly wrapped up in some great graphics and a very organized format that follows the correct chronological order, a must when trying to wrap up this many albums in one sitting. Disc number uno begins with Jeff Waters longtime friend John Bates (Bates Motel) talking on camera about the beginnings of Annihilator and the early creative visions of the band's creator. From there it is a stream of extremely informative and entertaining bits, from record release parties, rare television interviews, live footage, studio sessions, and plenty of commentary from ex-Annihilator musicians. It is really interesting to see Waters in these early interviews, appearing on some off the wall TV shows and some wild Japanese chat sessions. Along the way we also get promo videos for "Stonewall", "Alison Hell", "21", "Syn. Kill 1", "Set The World On Fire", "King Of The Kill", and "Only Be Lonely". Disc two weighs in with simply Jeff Waters telling the entire history of the band. His commentary is just amazing, a truly inspiring experience when seen through his eyes. This commentary runs close to two hours and has additional comments from folks like Mike Mangini, Neil Goldberg, Russell Bergquist, and Coburn Pharr, all checking in to lend you info on their whereabouts. When it is all said and done, well this is one tremendous package that really is a must see for anyone remotely interested in this Canadian machine. Note - Interesting to see drummer Randy Black's face edited out of the "King Of The Kill" performances. Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Jbg, covek je i ovako faca.... Gledao sam ih na snimcima, po njemu se vidi da radi ono sto voli... Sav se uzivi dok svira, i naravno glavna je faca na bini... Procitao sam negde njegovu izjavu koja je isla otprilike ovako: "Drago mi je sto mogu da ubacim nove, jos nikad pomenute nove zvezde ovog showa..." Tj, to je izjavio kada je ubacio Dave Patterna za vokalistu... Davu je to bila prva ozbiljna svirka ikad, a Waters ga je izveo na EarthShaker pred hiljade ljudi da peva... To je bio jedini nacin da provali da li je Dave pravi pevac za njih ili ne... E i ja sam stekao isti utisak da voli ono sto radi...kad svira u licu mu vidis zadovoljstvo...ma Annihilator jebe keve... Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 btw Padden, a ne Pattern @soad brate vec ima informacija na prethodnim stranama.. Quote
GEORGE_SOAD Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 btw Padden, a ne Pattern @soad brate vec ima informacija na prethodnim stranama.. nisam primetio, tek sam juce pogledao dvd pa sam mislio da napisem svoje utiske ...koje ustvari nisam ja napisao Quote
Lucio Holocausto Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 btw Padden, a ne Pattern @soad brate vec ima informacija na prethodnim stranama.. Vid' stvarno... Quote
Recommended Posts