Dr Hiroshima Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Ma,Jeff se super snalazi i na vokalima i na gitari..... a: Quote
Dr Hiroshima Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 Primetio sam da je "Waking The Fury" zbog svog nesumnjivog kvaliteta jako dobro propracen u stranoj stampi....,pogotovo u kolevci thrash-a,Nemackoj..... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 11, 2002 Report Posted June 11, 2002 Uh po meni jedan od najboljih grupa.Album Allison In Hell je jedan od najboljih trash albuma koje sam slussao. I Never,Neverland je odlican mada mi se vise svidja alison. Zadnji album od njih koji sam slusao je Carnival Diabolios i sasvim je solidan. Quote
Dr Hiroshima Posted June 12, 2002 Report Posted June 12, 2002 Patriarch,jel imas njihov album "Bag Of Tricks" iz '94.? Quote
Dr Hiroshima Posted June 22, 2002 Report Posted June 22, 2002 Ljudi,mala zanimljivost......Bas sam provalio juce.U pitanju je neverovatna slicnost dve pesme.Jedna od Annihilatora,druga od Overkill-a.Prva je "The Rush" sa "Carnival Diablos" a druga je "Bleed Me" sa "Bloodlettinga".Posledica odnosa ova dva benda ili cista slucajnost? Quote
Dr Hiroshima Posted June 27, 2002 Report Posted June 27, 2002 pa,da ali mi je bilo cudno na prvo slusanje.....rek'o da mi se nije cd player nesto istripovao pa mi prebacio na Overkill.... Quote
Dr Hiroshima Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Jel obojica mislimo na isti crtani sa Duskom Dugouskom???? Quote
RNA Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Gremlini, gremlini... sigurno nije Greta Garbo!!!!!!!!! Quote
:={MaYa}=: Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Za ovu grupu mogu samo da kazem da je jedna od retkih koja me je na prvih par akorada totalno osvojila,ali nisam fanaticni slusalac...samo uzivam da slusam... Quote
Dr Hiroshima Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Za ovu grupu mogu samo da kazem da je jedna od retkih koja me je na prvih par akorada totalno osvojila,ali nisam fanaticni slusalac...samo uzivam da slusam... U pravu si,tako je mene,na primer Testament osvojio na prvo slusanje.... Quote
Apeiron Posted July 7, 2002 Report Posted July 7, 2002 Ma ANNIHILATOR Forever! Mada su malo podbacili sa ovim poslednjim. No Jeff Waters ostaje jedan od najjacih likova u metalu svih vremena. A interesantan podatak je da sad on valjda svira gitaru u Savatageu, na turneji koja sledi. Ne znam da li je tacno, ali ako jeste, a Savatage jos dodje u Beograd - eto duplog razloga da se taj koncert pogleda! Quote
RNA Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 \"Innocent Eyes\" Mogu slobodno da kazem da je ovo jedna od najlepsih i najosecajnijih balada koje sam cuo u zivotu.....divno a: Ja tvrdim da je to NAJLEP Quote
Apeiron Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 Ma kakvo crno zatvaranje teme! Annihilator zasluzuje svoje stalno mesto na ovom forumu. A kad smo kod balada, mogu reci da Ann ima najblje balade u meal muzici. Licno mi je najbolja "Sounds Good To Me", a zatim i "Innocent Eyes", "Phoenix Rising", 'In the Blood"... MA NE ZNA SE KOJA JE BOLJA! Slava Annihilatoru! Quote
RNA Posted July 11, 2002 Report Posted July 11, 2002 Ma ANNIHILATOR Forever!Mada su malo podbacili sa ovim poslednjim. No Jeff Waters ostaje jedan od najjacih likova u metalu svih vremena. A interesantan podatak je da sad on valjda svira gitaru u Savatageu, na turneji koja sledi. Ne znam da li je tacno, ali ako jeste, a Savatage jos dodje u Beograd - eto duplog razloga da se taj koncert pogleda! E, Laki, zvani Quote
SAVAGE Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Moje "sunasce"Apeiron je zaista u pravu-KAKVO CRNO ZZZAAATTTVVVAAARRRAAANNNJJJEEE TTEEMMEE?Jeste li vi normalni?Ne moze!!!Moje drugo "sunasce"ce to da potvrdi!Je l' tako,Bosko?Sto se tice benda zvanog SAVATAGE,hocu sve da vas vidim na koncertu,je l' jasno?! Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Ovde postoji i drugi gazda.A posto je i drugom gazdi Annihilator veoma drag,tema ostaje. Quote
lemmy sixx Posted July 17, 2002 Report Posted July 17, 2002 Hmmmm...mozda je sada obrisem iz inata,samo da vidim da li ces doci do Subotice da me bijes. :roll: Quote
Recommended Posts