Jump to content

Najbolji Annihilator pevač  

206 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

'W.T.Y.D.' ne volim da zovem tako, jer ne znaci nista. Vise volim 'Welcome To Your Death'. To je kao sa prvog Testament albuma 'C.O.T.L.O.D.'. Nije li lepse 'Curse Of The Legions Of Death'?

Posted

'Sixes And Sevens', a?

Pa, ovo je zvanicna Annihilator tema, samo sto joj je jo sprilikom otvaranja pridodato glasanje, sto nije zgoreg.

Posted
Samo sam malko pobrkao naziv. Pesma se zove 'Burns Like A Buzzsaw Blade'.

a sto ko smells like teen spirit icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

nego...jel ima glasina o njihovom koncertu u srbiji

Posted

Teska stvar za proceniti. Stvarno nemam pojma. Pravi thrash metal nisu, da znam da ocekujem sve tresere, a od ostalih ne znam ko bi sve dosao. Mislim da svakako ne bi prosao lose, ali opet...

Posted (edited)

Bila bi fina poseta...da su dosli onomad sa Destructionom sigurno bi bila chak i veca poseta..

Sigurno bi bila veca, jer kod nas sigurno ima vise ljudi koji vole Annihilator, nego Candlemass. Ali, neizmerno mi je drago sto sam njih video u najboljoj postavi, posebno debelog Mesaju.

Edited by RNA
Posted

Ma ljudi poseta bi bila po meni i vise nego za ocekivati...RSrpska pa Bugari i oni hoce ANNIHILATOR...mada i mi nismo uopste slabi po tom pitanju

Posted

Ako bi isao samo zbog 1-2 pesme, onda ne vredi. Na njihov koncert ne vreid ici ako nisi zakleti fan koji zna bar pola opusa napamet.

Posted

cela fora je sto su oni letos trebali da sviraju u bugarskoj na onom otkazanom festivalu, pa kad bi ih mi privukli, dosli bi sigurno svi iz okruzenja, a ja sam cuo da postoji neka akcija za njihovo dovodjenje, ali sve je jos u pregovorima!

Posted
Sigurno bi bila veca, jer kod nas sigurno ima vise ljudi koji vole Annihilator, nego Candlemass. Ali, neizmerno mi je drago sto sam njih video u najboljoj postavi, posebno debelog Mesaju.

To sigurno icon_da.gif A i kako se istpostavlja verovatno zadnja prilika da vidimo Messihu i Cmass zajedno..osim ako se debeli ne predomisli i vrne u bend..

Posted
cela fora je sto su oni letos trebali da sviraju u bugarskoj na onom otkazanom festivalu, pa kad bi ih mi privukli, dosli bi sigurno svi iz okruzenja, a ja sam cuo da postoji neka akcija za njihovo dovodjenje, ali sve je jos u pregovorima!

Iz tvojih usta u bozije usi

Posted
Bila bi fina poseta...da su dosli onomad sa Destructionom sigurno bi bila chak i veca poseta..

E vidis u tome lezi ceo problem, oko te blamaze i male posete, pa se sad mnogi bendovi misle vredi li dolaziti. Jer oni su svi u kontaktu.