StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Ma ko ce toliko da kuca...skratis i gotovo...sve u svemu meni su odatle najace : Alison.W.T.Y.D. i Schizos(...) najace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 'W.T.Y.D.' ne volim da zovem tako, jer ne znaci nista. Vise volim 'Welcome To Your Death'. To je kao sa prvog Testament albuma 'C.O.T.L.O.D.'. Nije li lepse 'Curse Of The Legions Of Death'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 ja tu pesmu zovem Kotlod...meni zvuci do jaja Ali za WTYD se slazemo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Jasta. Hajde mi otpevaj "Kotlod... provoke the dead"... ne ide! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Umm..nisam ja mislio na to da pevam KOTLOD! Provoke the dead tokom slushanja pesme, vec je tako spominjem u razgovoru obichnom or whatever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Curse Of The Legions Of Death je mnogo dobra pesma. Kako se tu dere chuck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Malo ste skrenuli sa teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 MADA CUDI ME DA NEMA ANNIHILATOR TEMA< NEGO OVO GLASANJE 6&7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 'Sixes And Sevens', a? Pa, ovo je zvanicna Annihilator tema, samo sto joj je jo sprilikom otvaranja pridodato glasanje, sto nije zgoreg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Samo sam malko pobrkao naziv. Pesma se zove 'Burns Like A Buzzsaw Blade'. a sto ko smells like teen spirit nego...jel ima glasina o njihovom koncertu u srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 'Sixes And Sevens', a? AHA meni ubedljivo najjaca njihova stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 sta mislite, koliko bi ljudi doslo na koncert ovde ako bi ga bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Teska stvar za proceniti. Stvarno nemam pojma. Pravi thrash metal nisu, da znam da ocekujem sve tresere, a od ostalih ne znam ko bi sve dosao. Mislim da svakako ne bi prosao lose, ali opet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Bila bi fina poseta...da su dosli onomad sa Destructionom sigurno bi bila chak i veca poseta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Uglavnom, bilo bi lepo kad bi svratili. Jel' tako? Tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Bila bi fina poseta...da su dosli onomad sa Destructionom sigurno bi bila chak i veca poseta.. Sigurno bi bila veca, jer kod nas sigurno ima vise ljudi koji vole Annihilator, nego Candlemass. Ali, neizmerno mi je drago sto sam njih video u najboljoj postavi, posebno debelog Mesaju. Edited October 19, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ma ljudi poseta bi bila po meni i vise nego za ocekivati...RSrpska pa Bugari i oni hoce ANNIHILATOR...mada i mi nismo uopste slabi po tom pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Mislis, King Diamond recept? Ceo komsiluk da nam dodje? Mozda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 I da dodju opet zavisi od kinte. Mada ja njih i slabije slusam, pa se pitam (kad su koncerti u pitanju) vredi li ici zbog jedne ili dve pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ako bi isao samo zbog 1-2 pesme, onda ne vredi. Na njihov koncert ne vreid ici ako nisi zakleti fan koji zna bar pola opusa napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 cela fora je sto su oni letos trebali da sviraju u bugarskoj na onom otkazanom festivalu, pa kad bi ih mi privukli, dosli bi sigurno svi iz okruzenja, a ja sam cuo da postoji neka akcija za njihovo dovodjenje, ali sve je jos u pregovorima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Sigurno bi bila veca, jer kod nas sigurno ima vise ljudi koji vole Annihilator, nego Candlemass. Ali, neizmerno mi je drago sto sam njih video u najboljoj postavi, posebno debelog Mesaju. To sigurno A i kako se istpostavlja verovatno zadnja prilika da vidimo Messihu i Cmass zajedno..osim ako se debeli ne predomisli i vrne u bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Kol'ko ja znam,Messiah se vratio u bend da bi s njim uradili novi album,a onda ce da se dogovore shta i kako dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 cela fora je sto su oni letos trebali da sviraju u bugarskoj na onom otkazanom festivalu, pa kad bi ih mi privukli, dosli bi sigurno svi iz okruzenja, a ja sam cuo da postoji neka akcija za njihovo dovodjenje, ali sve je jos u pregovorima! Iz tvojih usta u bozije usi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Bila bi fina poseta...da su dosli onomad sa Destructionom sigurno bi bila chak i veca poseta.. E vidis u tome lezi ceo problem, oko te blamaze i male posete, pa se sad mnogi bendovi misle vredi li dolaziti. Jer oni su svi u kontaktu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts