Angelystor Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Mislim da to nije tako prosto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Mislim da to nije tako prosto.. Kako god da je bruka je bila. Nadam se da se nece ponoviti, ali nije to samo na metal sceni. Veruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 E vidis u tome lezi ceo problem, oko te blamaze i male posete, pa se sad mnogi bendovi misle vredi li dolaziti. Jer oni su svi u kontaktu. Odmah da razjasnimo, nije tu bilo nikakve blamaze. Schmier je bio odusevljen koncertom i na njihovom forumu je pisao da mu je to bio jedan od najboljih koncerata turneje. I nije bilo malo publike, vec malo ljudi sa kupljenim kartama. ja sam tamo ocenio da je bilo bar 700 ljudi, tek posle sam cuo podatak za broj prodatih karata. Ciji je to bio propust, to vec ne znam i nije na meni da razmatram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Da, a posle Unistenja je dosta njih otislo. A oni Svedjani su bas bili raspolozeni za svirku i trudili se. Meni ih je bilo zao. Bas bzvz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Meni nije, svi ljudi koji su bili ostali su pevali iz sveg glasa. Steta sto je Mesaji bio malo napukao glas, ali su zato ostali stvarno dali sve od sebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Meni nije, svi ljudi koji su bili ostali su pevali iz sveg glasa. Steta sto je Mesaji bio malo napukao glas, ali su zato ostali stvarno dali sve od sebe! Sta, nije ti bilo bzvz sto su ljudi odlazili? Ja i moj ortak smo skakali i dobro se zezali, a ostali bas i nisu. Dobro, verovatno su bili iscrpljeni. Ali opet, kazem ti, bilo mi je zao likova. Mesija se trudio da napravi atmosferu, govoreci "Jeb'o te Beograd!" ili "You are fuckin' dobro!", ali nas je, na zalost, bilo malo. Znas li sta su kazali posle svirke? Iako je Mesija govorio to sto jeste malo se plasim njihovih utisaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Nemam pojma sta su pricali posle svirke, ali po onome sto sam cuo za svrike po Nemackoj nije moglo biti lose. Naime, cela ta turneja po Nemackoj je prosla ocajno, pa su Destruction bili resili da za ovu godinu otkazu sve nasutpe po festivalima i da sviraju samo po klubovima. Mene je samo malo zacudilo sto nisu Candlemass svirali prvi. Onda bi ih svi ljudi gledali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Mislim da si u pravu. Verovatno bi bilo bolje da su oni nastupili pre Unistenja. Prvo nesto laganije za zagrevanje pa onda havarija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Ja sam ocekivao. Ali, dok ssam caskao i slikao se sa Mesajom, cujem Destruction pocinje, a oni jos nisu svirali. Malo me je zacudilo i to sto je on jos uvek bio napolju, na standu, a mislih da oni treba da sviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Odmah da razjasnimo, nije tu bilo nikakve blamaze. Schmier je bio odusevljen koncertom i na njihovom forumu je pisao da mu je to bio jedan od najboljih koncerata turneje. I nije bilo malo publike, vec malo ljudi sa kupljenim kartama. ja sam tamo ocenio da je bilo bar 700 ljudi, tek posle sam cuo podatak za broj prodatih karata. Ciji je to bio propust, to vec ne znam i nije na meni da razmatram. Ja na njihov forum ne zalazim, ali koliko znam pisalo se da je mali profit od celog koncerta bio. Elem, ali ako je tako kao sto pise na njihovom forumu, onda je dobro. Sta reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Kao sto rekoh, to je vec stvar organizatora. Oni su svoje pare dobili ovako ili onako, tako da oni ni u kom slucaju ne bi bili na gubitku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Kao sto rekoh, to je vec stvar organizatora. Oni su svoje pare dobili ovako ili onako, tako da oni ni u kom slucaju ne bi bili na gubitku. Slazem se, imas pravo, to me raduje za dovodjenje drugih bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Organizatori su bili razocarani posetom, ali ne verujem da su bili na gubitku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Neka nova vest??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Annihilator ide na evropsku turneju sa Triviumom..uh...ako su oni predgrupa Triviumu..onda stvarno nisu mogli nize da padnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Procitao na Blabberu...Trivium je bas ocajan da pokupi sto vise kredibiliteta moze,jer sad je in biti u old skul metal fazonu.Samo,Jeffe Jeffe,sunce mu jebem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Annihilator ide na evropsku turneju sa Triviumom..uh...ako su oni predgrupa Triviumu..onda stvarno nisu mogli nize da padnu. Mislis da je obrnuto? Heh, cek' da vidimo. Annihilator na AFM Records, a Trivium na Roadrunner-u... Sta mislis, ko ce kome biti predgrupa? Razbili smo Trivium u Hita nedelje! Old school to the end! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 "Annihilator na AFM Records, a Trivium na Roadrunner-u... Sta mislis, ko ce kome biti predgrupa?" S obzirom na moje neznanje o izdavackim kucama..ne mogu da mislim nista Ali se nadam da je barem neka double-headline turneja..zbog Annihilatora, heh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 nije,ann je bash predgrupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 E steram kurac u njih... Nadam se da ce barem novi album biti dostojanstven... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Svi albumi su im bili dostojanstveni. Dzef je jedan od retkih ljudi koji nema cega da se stidi u svojoj karijeri. doziveo je i popularnost. E, sad, sto ce svirati kao predgrupa klincadiji, sta da se radi. Takva su vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) :) :) ovo slusam i ne mogu da verujem...i dalje.... ANNIHILATOR...kraljevi,carevi,legende sviraju jebenom TRIVIUMU ko predgrupa ...povracanje broj 2 danas ocigledno, oni bre klinci zasluzuju ANNIHILATOROVIM ROADYima da budu predgrupa a ne Jeffu i ekipi...strasno strasno :da: Edited December 21, 2006 by MegaDex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Svi albumi su im bili dostojanstveni. Dzef je jedan od retkih ljudi koji nema cega da se stidi u svojoj karijeri. doziveo je i popularnost. E, sad, sto ce svirati kao predgrupa klincadiji, sta da se radi. Takva su vremena. Hm...pa Remains i All For You bas i nisu dostojni da stoje u istom katalogu gde su i King i Alisa..al dobro, ukusi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 "All For You" ni ja ne volim, ali ima ljudi koji i njega cene. Jedino "Remains" ostaje, ali je Dzef i taj album objasnio mentalnom torturom svoje bivse zene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 čudan je taj remains. slušao sam ga malo i nije loše. sviđa mi se što ima elektronike. da malo eksperimentiše, šta ga boli kurac. ali ga nisam detaljno preslušao. sve onako na brzaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts