Jump to content

Najbolji Annihilator pevač  

206 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mrlja.

Anyway..danas gledah onaj DVD sto izdashe ove godine..Ten Years In Hell..i kao retrospektiva je veoma kvl..u principu, najveci deo dvda posvecen je od early Annihilator dana pa do KOTK, e period od Refresha do Criterije(zakljucno sa njom) je IMHO dosta zbrzan u odnosu na ostatak...a Jeff kaze da bi nam se Remains vise svideo da je doveo nekog metal bubnjara da mu svira...general posle bitke jebiga :)

Posted

Verovatno najjaci detalji celog DVD-a su zapetljavanje Rendija Rempejdza u kablove kad je poobarao komplet miksetu sa zvucnicima, zatim kad je Dzef ispricao da je Rendi ceo "Criteria..." snimio u jednom njegovom ormaru, jer se bio iselio iz kuce koju je ostavio zeni, a jos nije bio namestio novi studio... i ubedljivo najjaci detalj... 'Phantasmagoria' sa istoimenog dema i Dzefovim growl vokalima. Ono je jebeno genijalno!

Posted

Meni je od svih onih ljudi najsimpaticniji Coburn, sa ovim skorashnjim intervjuem, sas sve onim kolcima iza njega..pogleda ga chovek, i ko bi rekao da je on nekad bio u Anihilatoru i Omenu, hehe.

Posted

Verovatno najjaci detalji celog DVD-a su zapetljavanje Rendija Rempejdza u kablove kad je poobarao komplet miksetu sa zvucnicima, zatim kad je Dzef ispricao da je Rendi ceo "Criteria..." snimio u jednom njegovom ormaru, jer se bio iselio iz kuce koju je ostavio zeni, a jos nije bio namestio novi studio... i ubedljivo najjaci detalj... 'Phantasmagoria' sa istoimenog dema i Dzefovim growl vokalima. Ono je jebeno genijalno!

:) :) :) ormar :) :) :) ... ma to su sve kul likovi

• 1 month later...
Posted

SPV Records has set an April 16 European release date (April 13 in Germany) for the new ANNIHILATOR album, entitled "Metal". According to a press release, "Anybody reading the album title of the latest ANNIHILATOR release, 'Metal', will know what to expect. What we have here is no pseudo-intellectual moniker, no term that suggests pensiveness or indeed ambiguity, but boldness, directness and determination. It's a title that suits Jeff Waters' dynamic guitar style down to a tee. Like few other musicians, Waters' name stands for a tough-as-nails, energetic and always brilliant metal guitar."

Commented Waters: "It may sound a little strange when I say that the new album reminds me of the first three ANNIHILATOR recordings. You could be tempted to think that I am looking back artistically, when the opposite happens to be the case. I always try to evolve musically. But it's a fact that I composed the new material the way I went about the early ANNIHILATOR tracks. Instead of writing them with the help of state-of-the-art studio equipment and recording them immediately, almost all of the guitar riffs were developed on a simple ghetto blaster. I only went on to find a rhythm and arrangements to suit an idea if it really floored me."

The ten new tracks were recorded by Waters, playing guitar and bass and on lead vocals for one number ("Operation Annihilation"), drummer Mike Mangini and vocalist Dave Padden. A literal "army" of renowned guest musicians, whose names Waters will reveal soon, also dropped in to be a part of this. ANNIHILATOR fans had better brace themselves for a big surprise. Waters says, "This is one of the coolest guitar albums of all time. And I'm saying this despite the fact that I don't happen to be a friend of exaggerated superlatives. The fact is that 'Metal' is a dream-come-true for me, and this new ANNIHILATOR CD is going to rock and awe."

April will see ANNIHILATOR embark on a major European tour as TRIVIUM's special guests, playing over 40 shows until early May in countries such as Germany, England, Belgium, the Netherlands, Finland, Sweden, Denmark, Austria, Italy and France. "The business side of our career rests in capable hands at last," says the musician from Canada. "We have an ambitious record label, a committed management and a concert agency that knows how to present us."

Aha..vidite oni im nisu predgrupa, nego samo "gosti"...a way to soften to blow I guess.

Anyway...molim se metal bogovima da ovo bude dobro..nekako sam skeptican...ali drago mi je sto cu opet cuti Watersove vokale na albumu.

Posted

...ali drago mi je sto cu opet cuti Watersove vokale na albumu.

super....po meni, najbolji vokal grupe!! :rockdevil:

pazi kad na vecini sajtova pise da su predgrupa Triviumu, a ne "specialni gosti"....ne mogu da verujem !!!

• 3 weeks later...
Posted

Aaron Randall mi je omiljeni pevach ovog fenomenalnog benda.

On je pevach na Set The World On Fire koji mi je omiljeni album.

King Of The Kill i Never, Neverland su mu za petama po pitanju nekog rankinga, ne volim novije stvari, ono Criteria pa nadalje...

E da, Alison Hell je takodje legendaran i prvi album koji sam chuo od Annihilatora.

Posted

pazi kad na vecini sajtova pise da su predgrupa Triviumu, a ne "specialni gosti"....ne mogu da verujem !!!

Mili Boze ... jebem ti govnjivi Trivium!!!!! Pa bice otprilike ovako, ljudi ce doci na Annihilator a kada se zavrsi pola ili cak manje ce ostati na Triviumu ...

Posted

To bi bio vrlo lep prizor za videti, ali ne mislim da ce se tako nesto desiti. pre ce biti obrnuto, jer je Trivium, hteli mi to da priznamo ili ne, daleko popularniji bend od Annihilatora.

Posted

Kod mladje garde sigurno jesu...za mene to nikada nece biti i to nikada sebi necu priznati i da je tachno.

ANNIHILATOR ROCKS :rockdevil:

Posted

Ja chuo novi Trivium i kontao da je nova Metallica :D

Malo sam se iznenadio, dosta je... dobro zvuchalo, ne kao ono ranije dernjanje i gej melodijice...

Nego, Dexo jes skontao da Aaron ne ume normalno da kaze slovo "R" nego nesto izmedju "R" i "L", kad obratish paznju skontacesh, ja svaki put umrem od smeha kad obratim paznju na to.

Posted

To si rekao ko da ima minimum 10 Trivium bendova i da svi imaju dobru svirku i klin gey vokale od kojih pizdish :D

Ma, valjda su i oni to utuvili u glavu, ove ranije stvari odradili da uzmu pare i sad prave bolju muziku :da:

:D

Posted

Ma jedan Trivium je i vise nego dovoljan...svirka dobra ali ipak je mnogo...shity

Secam se bas kad je izlazio Metal Express...mislim to su bili oni prvi brojevi...jes da je pisalo svasta ali su komentari uglavnom bili...Vise nema dobre stare shkole sad je sve moderno i glupo i ko zna gde muzika ide...i u principu vapaji za old school zvukom, a sada se chak bendovima i zamera od svakojakih sto su previse old school i kako treba da se osavremene....od toga pizdim !

Video sam od jednog lika sa neta kartu za ovu Annihilator/Trivium turneju i mogu da kazem da sam totalno razocharan zato shto je na karti TRIVIUM u fontu 26 ( naravnol ne bukavalno nego chisto rekoh zbog poredjenja...) a ANNIHILATOR logo u 13ici.To je po meni strasno zato sto bukvalno bend sa duplo vise staza i po meni originalnijom i kvalitetnijom svirkom dobija tretman ispusenih matoraca

Stvarno se pitam kuda svet ide.

Posted

Nije cak ni poznatiji, samo trenutno popularniji. Mislim da je mnogo vise ljudi culo za Annihilator, ali sta ces, Trivium ti je bend trenutka.