RNA Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Он је од свих певача био најкраће, не знам што би се он враћао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) jel moze neko da napise ko je pevao na kom albumu... ipak sam ja samo neobrazovani roker koji ne pamti bash najbolje detalje Edited March 15, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 @RNA : Tacno ali je otpevao Set the world on fire....volim i ostale annihi pevace al mi je on nekako najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ja sam skinuo juče metal i odmah sam ga preslušao. mogu reći da sam se prijatno iznenadio. album je skroz dobar. solaže jebu kevu. dave standardno peva i meni se sviđa. jedine pesme koje su mi slabije su clown parade i haunted. ja mislim da ima još jedna ali ne mogu da se setim. ali uglavnom album je skroz dobar, nije bruka ali dobar. ima delova gde ga malo tupe sa solažama ali uglavnom jeff i ovi ostali su mu jebali kevu sa solažama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 не знам што би се он враћао. Zato sto je bio jedan od boljih, po meni i najbolji, pevach Annihilatora. Voleo bih da se odradi josh jedan album u duhu STWOF. Shta cesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Понављам, најкраће је од свих био у бенду, а већина њихових фанова баш и не воли тај албум претерано, судећи по коментарима које сам протеклих година успевао да видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 To shto je bio najkrace u bendu ne znachi da je bio losh, a za fanove, pa vecina su elitni kreteni koji samo vichu "Alice In Hell", sudeci po onome sto sam proteklih godina uspevao da chujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 sta fali alice in hell? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Nisam rekao da nesto fali Alice-u, nego vecem delu fanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Ја мислим да је слична ситуација са Егзодусом. Коме их год споменеш сви се хватају за "Спојени крвљу". Као да само то ваља. Ц,ц,ц! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 hehe pusti budale... mada dobro... ne stigne svako da preslusha sve^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Ja samo mogu da pustim "Kicked" za novog i to je to..ona Haunted isto dobra, al predugacka : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 To shto je bio najkrace u bendu ne znachi da je bio losh, a za fanove, pa vecina su elitni kreteni koji samo vichu "Alice In Hell", sudeci po onome sto sam proteklih godina uspevao da chujem Добро, ту си у праву, али некако не могу ни да их кривим због тога. Не знам ни сам зашто, иако је мој омиљени албум "Never, Neverland". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Haha, takodje, mislim po pitanju omiljenog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Set the World on Fire mi je najukusnije sklopljen Annihi album iz te neke ranije faze...naravno da volim Alice in Hell ali ko sto mrezasti rece o fanovima ne vredi raspravljati...Aaron je cool pevac...kad sam kod njega jel zna neko gde je zavrsio sada...gde peva ako uopste i peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Znam da se motao sa Speeed, ne mogu nikako da dodjem do njihovih materijala Zivo me zanima kako zvuchi Speeed, mada ime ga na neki nachin odaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ja sam taj Speeed skinuo bio sa neta, i onda sam ga(ni ja sam ne znam zasto) obrisao sa kompa ne preslusavsi ga...genaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 carnival diablos mi je odlican album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Speeed kazete a? Probacu nekako da ga nabavim...Iz imena se provaljuje da sviraju EMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Pa na to sam i ja mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Skinuo sam novi album...paaaaaa,ne valja.Los je.Jebote,iz albuma u album muzika im je sve losija...koji je kurac ovom Jeff-u?Ima tu dobrih riffova i solaza (recimo "Kicked" nije losa stvar),ali u globalu album je krs. "Detonation" jako podseca na "Children Of The Grave" od Black Sabbath-a...do refrena stvarno jebeno jako podseca... "Army Of One"?!?Da li je on mozda slusao "Hard Rocker" sa one rock express kompilacije pa je dobio inspiraciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 I am only one rocker....and I'm driving through the night :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 "Army Of One"?!?Da li je on mozda slusao "Hard Rocker" sa one rock express kompilacije pa je dobio inspiraciju? Није ваљда??? Мислим, није ваљда песма толико лоша? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Bosko, imash album, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts