RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Нисам још набавио. Видим, мазнуо си Јовитину маскоту за онај фестивал у Немачкој... Quote
М Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Chiju, koga, gde? Elem, zelish li album? Barem da ga preslushash. Quote
lemmy sixx Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Није ваљда??? Мислим, није ваљда песма толико лоша? Pa jako lici na Vicka,Zeljka Savica i Milica...nabrajanje metal bendova nije bas preterano interesantno.Svi znamo da jebu keve,nemora nam to Jeff reci. "Anthrax and Motorhead Exodus,Slayer bang your head" Skroz bezveze.Pesma je teski shit. Quote
MegaDex Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Upravo...ko sto rekoh..ocekivao sam mnogo mnogo vise Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Pa jako lici na Vicka,Zeljka Savica i Milica...nabrajanje metal bendova nije bas preterano interesantno.Svi znamo da jebu keve,nemora nam to Jeff reci. "Anthrax and Motorhead Exodus,Slayer bang your head" Skroz bezveze.Pesma je teski shit. У том фазону су једино Sacred Steel направили песму да ваља. Quote
The Trooper Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Skinuo sam novi album...paaaaaa,ne valja.Los je.Jebote,iz albuma u album muzika im je sve losija...koji je kurac ovom Jeff-u?Ima tu dobrih riffova i solaza (recimo "Kicked" nije losa stvar),ali u globalu album je krs. "Detonation" jako podseca na "Children Of The Grave" od Black Sabbath-a...do refrena stvarno jebeno jako podseca... "Army Of One"?!?Da li je on mozda slusao "Hard Rocker" sa one rock express kompilacije pa je dobio inspiraciju? tipican annihilator, samo vokal da se promeni... ujh nervira me ovaj pevach`` Quote
М Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Nazalost, na jednoj gostuje Lips iz Anvila \m/ , ta neka koju svi hvale, Army-nesto.. Quote
Radnaskela Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 tipican annihilator, samo vokal da se promeni... ujh nervira me ovaj pevach`` auf...vi baš ne volite dejva. meni je on jedan od najboljih pevača što je annihilator ikad imao. meni je on tata u odnosu na randy rampage-a. Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Има одличан глас, има огроман ибор, тј. може да пева готово све, али углавном користи модерну врсту певања каква баш не лежи Annihilator звуку. Quote
Demonizer Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Има одличан глас, има огроман ибор, тј. може да пева готово све, али углавном користи модерну врсту певања каква баш не лежи Annihilator звуку. Slazem se dobro peva covek, i album je skroz ok samo sto to vise nije technical speed/thrash metal band kao nekad...al tesko da neko moze da svira 20 i kusur godina jedno te isto:) Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Џеф је до скора свирао једно те исто, само са малим варијацијама. Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Па, и ово што сад ради су варијације на тему. Основа му дође иста. Quote
Demonizer Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 potpuno si u pravu, zato i kazem da nije to tako lose:) Quote
Vlaja Buraz Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Razgovor. Laki: Jesi poslušao novi Annihilator? Ja: MEEEETAAL! Kardelj: Jest metal ali je najmanje metal dosad. Ja: To bi moglo biti zanimljivo. Fakat ću ga skinuti s neta. Quote
Radnaskela Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Има одличан глас, има огроман ибор, тј. може да пева готово све, али углавном користи модерну врсту певања каква баш не лежи Annihilator звуку. to možda po tvom mišljenju i po mišljenju ljudi koji vole stari princip pevanja. mnogi se neće složiti sa tobom. njegov glas po mom mišljenju baš leži annihilatoru zato što imaju moderan zvuk i takav glas im baš treba. Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ovom "(Nu) Metal" albumu bash lezi takav ogavan vokal... Skinuo sam novi album...paaaaaa,ne valja.Los je.Jebote,iz albuma u album muzika im je sve losija...koji je kurac ovom Jeff-u?Ima tu dobrih riffova i solaza (recimo "Kicked" nije losa stvar),ali u globalu album je krs. "Detonation" jako podseca na "Children Of The Grave" od Black Sabbath-a...do refrena stvarno jebeno jako podseca... "Army Of One"?!?Da li je on mozda slusao "Hard Rocker" sa one rock express kompilacije pa je dobio inspiraciju? E konacno lemmy i ja da se slozimo u nechemu Uzas od albuma... Quote
Apeiron Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Heh, i ja sam ocekivao nesto drugacije, a ono prototip Roadrunner-United-amerikanizovanog metala. Quote
lemmy sixx Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 E konacno lemmy i ja da se slozimo u nechemu Uzas od albuma... Pa jebiga,kad tad se i kod najvecih suprotnosti poklopi nesto. Quote
RNA Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) Heh, i ja sam ocekivao nesto drugacije, a ono prototip Roadrunner-United-amerikanizovanog metala. Није ваљда? Фуј, бљак, пљуц... Edited April 8, 2007 by RNA Quote
Apeiron Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Pa da, sve ovo, u spoju sa novijim Annihilator zvukom. Ne znam ni sta sam ocekivao, ali znam da ovo nije to. Quote
The Trooper Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) auf...vi baš ne volite dejva. meni je on jedan od najboljih pevača što je annihilator ikad imao. meni je on tata u odnosu na randy rampage-a. pederchina.... mislim kad pochne da zapomaze... idi begaj... sad nisam chuo nijedan njegov drugi album, tako da ne mogu da prosudim da li je bolji a sto se iche imena, nem pojma kako se ijdan od pevacha zvao, a i sve mi je jedno samo cu da kazem king of the kill, alison hell, set the world on fire Џеф је до скора свирао једно те исто, само са малим варијацијама. pa rifovi su i sad tipicni jeffovi to možda po tvom mišljenju i po mišljenju ljudi koji vole stari princip pevanja. mnogi se neće složiti sa tobom. njegov glas po mom mišljenju baš leži annihilatoru zato što imaju moderan zvuk i takav glas im baš treba. wow nisam znao da nova muzika uopste ima princip pevanja, old school je zakom, ostali mogu samo da prdnu pod prozor Edited April 8, 2007 by The Trooper Quote
Recommended Posts