MegaDex Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 da procitao sam i ja to na forumu...strasno...kao trivium bili ok prema nama pa nam dali par trzalica...bezveze... Quote
lemmy sixx Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Ljudi,pa sta ocekujete nakon ovako katastroficnih albuma???"All For You","Schizo Deluxe" i "Metal"???Total Desaster. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Kazem ja total dizaster !!!! JEBEM TI ZAMISLI DA JEDAN JEFF WATERS KAZE BILI SU MOMCI IZ TRIVIUMA OK PREMA NAMA !!! Alo bre koji su ti TRIVIUM PICKE MATERINE SVE IM JEBEM MRTVO !!! Nego, meni je Schizo Delux odlican album ! Ovaj metal jos nisam preslusao... Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Total Desaster je komentar na zadnja tri albuma Annihilator-a... I daj Frubi malo realnosti...momci stvarno dobro sviraju,i imaju dobre pesme.Meni se ne svidjaju,ali to je cinjenica.Popularni su i kraj.Mnogo popularniji od Annihilatora. Quote
Angelystor Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ljudi,pa sta ocekujete nakon ovako katastroficnih albuma???"All For You","Schizo Deluxe" i "Metal"???Total Desaster. Total Desaster su za mene AFY i Metal, ali je Skico meni medju najboljim Annihilator albumima. Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Pa dobro,meni je uz navedena dva medju najgorim... Quote
MegaDex Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) @lemmy: Ovo sto si sad rekao nije uopste korektno.Jeff Waters je muzicki genije i ispod svakog njegovog dopustivog nivoa je da kaze momci iz Triviuma su odlicni cak nam daju i vodu da pijemo.Nit je Annihilator omladinski bend niti je Jeff Waters novokomponovani i novoprobiveni muzicar.To su Triviumovci.Njihovi menadzeri a verujem da ih ima ko govana su pozvali bend tipa Annihilator da bi pokazali kako su deca dovoljno kvalitetna da sviraju sa velikima.Sa zivih snimaka se vidi da je Jeff i dalje tata.Trivium jeste napravio boom ali oni nisu metal bogovi i nije u redu da mi sad dozivljamo njih kao one koji su bolji od ljudi ciju muziku slusamo godinama.Sta Triviumovi albumi su kao bolji od Schizo Delux????!!!! Edited April 25, 2007 by MegaDex Quote
Radnaskela Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 a meni su baš i all for you i schizo deluxe dobri albumi. metal je dobar ali nije koliko su ova dva. Quote
The Trooper Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 jebes lose albume, jeff je jeff a klinci su moje godiste... ne mnogo stariji... ... jeff treba da se pokrije usima ili povuche sa scene pre nego sto dopusti da klinci mog godista budu vrlo dobri prema njemu on je legenda, ma koliko losih albuma imao trivium ma koliko dobar bio(sto na kraju krajeva i nije) ne moze da se meri sa kvalitetom annihilatora... sramota Quote
RNA Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 a meni su baš i all for you i schizo deluxe dobri albumi. metal je dobar ali nije koliko su ova dva. Не знам шта сте толико ударили по новом албуму, он је само логичан наставак претходних, једино што је мање квалитетан од "Schizo Deluxe". Quote
lemmy sixx Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 @lemmy: Ovo sto si sad rekao nije uopste korektno.Jeff Waters je muzicki genije i ispod svakog njegovog dopustivog nivoa je da kaze momci iz Triviuma su odlicni cak nam daju i vodu da pijemo.Nit je Annihilator omladinski bend niti je Jeff Waters novokomponovani i novoprobiveni muzicar.To su Triviumovci.Njihovi menadzeri a verujem da ih ima ko govana su pozvali bend tipa Annihilator da bi pokazali kako su deca dovoljno kvalitetna da sviraju sa velikima.Sa zivih snimaka se vidi da je Jeff i dalje tata.Trivium jeste napravio boom ali oni nisu metal bogovi i nije u redu da mi sad dozivljamo njih kao one koji su bolji od ljudi ciju muziku slusamo godinama.Sta Triviumovi albumi su kao bolji od Schizo Delux????!!!! Covece,ko ga je terao da prihvati tu ponudu?Drzali mu pistolj na celu?Ocigledno je hteo ili morao ili vec nesto trece.Sta se lozis covece.Pare i biznis. Ja Trivium nevolim i neslusam,a i strasno ih je glupo porediti sa Annihilatorom.Ali objektivno,muzicki su im albumi bolji nego poslednje tri Jeff-ova. Quote
Жвакић Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Мени су "Све за тебе" и "Шизо делукс" ок. "Метал" још несам преслушао. И да, набавио сам Тривиум. Одслушао сам њихов демо и то је управо оно што сам и мислио - сува техника. Quote
APOHAKC Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Jeff Waters je sasvim dobar pevac i bas bi bilo cool da on peva umesto ovg novog tipa... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Neko vec rece poredjenje Jeff-a/ Annihilatora sa ovim govno Triviumom je smesno... Kad je cika Jeff svirao ovi su mislim imali po jedno 2godine, kazem ja treba ih spaliti ! Sad cu da skinem ovaj novi zivo me zanima kakav je. Schizo mi je extra album ne znam zasto ga neki pljuju ... Mislim verovatno bih ga i ja pljuvao da sam ocekivao neki Alice In Hell rebirth ili tako nesto... Quote
MegaDex Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Covece,ko ga je terao da prihvati tu ponudu?Drzali mu pistolj na celu?Ocigledno je hteo ili morao ili vec nesto trece.Sta se lozis covece.Pare i biznis. Ja Trivium nevolim i neslusam,a i strasno ih je glupo porediti sa Annihilatorom.Ali objektivno,muzicki su im albumi bolji nego poslednje tri Jeff-ova. ne nego sam iz tvog posta bio skapirao da zelis da kazes kao i njima je tamo mesto ako su to zasluzili?am I right? Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Jeff Waters je sasvim dobar pevac i bas bi bilo cool da on peva umesto ovg novog tipa... To ja kukam non stop...no rekoh, chuo sam ga kako pevao "Alison Hell", sada je mnogo bolji nego pre..ali niko kao Dzo. Quote
lemmy sixx Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 ne nego sam iz tvog posta bio skapirao da zelis da kazes kao i njima je tamo mesto ako su to zasluzili?am I right? Ajd' sada ponovi sta si hteo reci,posto ovu recenicu uopste nisam skapirao. To ja kukam non stop...no rekoh, chuo sam ga kako pevao "Alison Hell", sada je mnogo bolji nego pre..ali niko kao Dzo. Ponovo se slazemo...to nece biti dobro. Dzo je najjaci! Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ma tu nema shta da se slaze - ne slaze, to je aksiom : ) Bash me intrigira kakav ce biti novi Tad Morose, i a nedostaje mi likov vokal... Quote
MegaDex Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 @lemmy : mislio sam da zelis da kazes nesto kao...ako im je sami su to zasluzili,i mesto im je kao predgrupi triviumu... Quote
RNA Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Bash me intrigira kakav ce biti novi Tad Morose, i a nedostaje mi likov vokal... Хах, Џо сад пева код њих... Нисам имао појма, једва чекам да чујем. Ваљда ће да пусти глас као на последњем Liege Lord албуму. Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 @lemmy : mislio sam da zelis da kazes nesto kao...ako im je sami su to zasluzili,i mesto im je kao predgrupi triviumu... Mesto im nije kao predgrupi Triviumu,ali covece njih niko nije naterao na to...ima milion razloga zbog kojih su to mogli uraditi.A za lose albume su sami krivi...zapravo Jeff je kriv...nisam valjda ja kriv? Quote
Vlaja Buraz Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Vijesti sa turneje Trivium/Annihilator, pošteno sam se nasmijao: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=72572 TRIVIUM Guitarist COREY BEAULIEU Checks In From Europe - May 15, 2007 TRIVIUM guitarist Corey Beaulieu has issued the following update: "Checking in from Europe again! We've got a day off today so I felt like unloading some info on ya of what has been going on lately. "After the crazy Ireland and UK tour we ventured into mainland Europe for the first time headlining and so far it's been fantastic. 'All the shows have been rocking with some really memorable ones Berlin, Warsaw, Stockholm, Paris (hottest show ever!) and I'm sure the upcoming shows will not disappoint too! "Besides the shows, all of guys in all the bands have been getting together to have some fun parties on this tour. In Hertford, Germany during the 'metal' night at the club Jared (SANCTITY) and myself proceded to get shitfaced and headbang and mosh with everyone in the club. Then in Helsinki myself and Alexi from CHILDREN OF BODOM got up on stage and rocked out with ANNIHILATOR to 'King Of The Kill' (that was a blast). "The bus rides have been fun too since SANCTITY have found a way to break their ice cream truck touring van, AGAIN! "So they've been joining us on the TRIVIUM bus (we can't get rid of them!) so drinks have been flying. In Poland the roads aren't very smooth so after drinking a lot of vodka it was a challenge to play 'first person to spill there drink gets punched' — Jared spilt about 10 seconds after the game started ha ha. "In Gothenburg, Sweden we meet up wtih some old touring friends Bjorn and Peter from IN FLAMES and Sharlee from ARCH ENEMY and hung around on the bus having some drinks and shooting the shit just like old times ha ha. "The ANNIHILATOR guys are quite the bunch and for some reason at a certain point in the night they feel the urge to get naked and run around streaking, and it's not the best feeling when you turn around and see 5 naked Canadians running at you. That shit is scary eh! "Alright, well, that's all I got for now. Take care and see you at the shows!" Quote
RNA Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Поготово када су у питању матори Канађани... Quote
Recommended Posts