lemmy sixx Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Super je ta zajebancija,ali bilo bi jos bolje da objavljuju dobre albume. Quote
RNA Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Узрочно-последична веза; да објављују добре албуме не би били никоме предгрупа. Quote
Radnaskela Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 @RNA: Какве то везе има? Ако ћемо тако да гледамо, металика не издаје добре албуме па није никоме предрупа?!!! мислим разлози су ти убитачни, мајке ми. Quote
darthmoog Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 @RNA: Какве то везе има? Ако ћемо тако да гледамо, металика не издаје добре албуме па није никоме предрупа?!!! мислим разлози су ти убитачни, мајке ми. o rly? Quote
lemmy sixx Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 @RNA: Какве то везе има? Ако ћемо тако да гледамо, металика не издаје добре албуме па није никоме предрупа?!!! мислим разлози су ти убитачни, мајке ми. A i tebi je komparacija da se useres.Poredis Annihilator sa Metallicom.Pa da Metallica ceo album prdi u mikrofon,dobro bi ga prodali i na koncertima bi im bilo 40-50.000 ljudi.To je gigantski bend,komparacija ti je bolidna. jos da nisu triviumu predgrupa A jebo ga bog,sto ste se uvatili toga?Niko ih nije terao na to,sami su tako odlucili,i ako je njima dobro sta vas zabole i sto toliko smarate sa tim? Quote
Radnaskela Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 @Darthmaul: нисам мислио да буквално издају лоше албуме. али у очима других људи задњих пар албума су лоши и онда ја причам у оочима тих људи како гледају ствари Quote
Radnaskela Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 (edited) @RNA: можда, али не више од тебе. ти филозофираш превише за било кога. Edited May 17, 2007 by Kinez 1 Quote
RNA Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Ја бар не причам како нешто изгледа у очима других људи. Увек говорим само за себе. Quote
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Jebote,tek sad videh na nisam glasao na ovoj temi,a dolazim 100 godina! So,Jeff it is. Ko li je glasao za ovog Paddena? Quote
RNA Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Хм, заиста добро питање. Можда бисмо уместо овог гласања могли да ставимо потписивање петиције да га Џеф шутне из бенда? Quote
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 I da se vrne na vokal Lik ima tako iritantan klin...bar meni.Visok je moj nivo tolerarancije,ali on ga probija vrlo uspesno. Quote
RNA Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Било би фора да неко убеди Џефа да се врати певању са "Phantasmagoria" дема. Quote
Angelystor Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Paden nema nit klin, nit scrim, nit ikakav vokal za bilo kakvu vrstu metala, posebno ne thrasha. Al za metalcore bi bio idealan..verovatno.. Quote
Radnaskela Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 ајде направите странку ееее....АНТИ ПАДЕН СТРАНКА!!!!! мени су најбољи вокали уништавача: паден, џеф и кобурн фар. Quote
Жвакић Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Al za metalcore bi bio idealan..verovatno.. Видиш, можда је то тачно. Мада мени он ни овако није лош. Мада, мислим да ми се ипак више ђасви Џефов глас. Шта знам... Quote
RNA Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 ајде направите странку ееее....АНТИ ПАДЕН СТРАНКА!!!!! мени су најбољи вокали уништавача: паден, џеф и кобурн фар. Кад смо код Кобурна, знао сам да су га узели на основу тога што је певао у Омену, али нисам знао тачно како звучи тај албум са њим. Очекивао сам музику као са прва два са Џ. Д. Кимбалом, али трт, 'оћеш... Најбоља ствар на том албуму и јесте његово певање, музика неки хард рокић, смути па проспи. Сад ми није јасно зашто су уопште мислили да би се добро уклопио са Annihilator музиком, али ми је свакако драго што је неко уочио везу. Quote
Radnaskela Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Видиш, можда је то тачно. Мада мени он ни овако није лош. Мада, мислим да ми се ипак више ђасви Џефов глас. Шта знам... морбиде, ако се сећаш. ти и ја смо једном причали о дејву и закључили смо да ради посао у анихилатору и да је добар. Quote
Grobodan Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Svidja mi se naziv jedne recenzije novog albuma na metal arhivama Sue Them For False Advertising! - 20% Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Хаха, добра фора и истинита. Чињеница је да кад неко данас хоће да привуче пажњу људи само назове албум именом које у себи садржи реч МЕТАЛ, или још горе самом том речју. Quote
MegaDex Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Kao sto se i ochekivalo...nije dobro prosla kritika...svi su ochekivali jachi album Quote
Yngwie Tatica Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Sa onakvim imenima na albumu očekivao sam mnogo, a dobio ništa. Šta trend čini (nekada) velikim bendovima, ccc... Quote
RNA Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 МА, и овако би они били веилики бенд, само треба посложити мозаик, који је тренутно веома разбацан. Quote
Angelystor Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Dobar intervju sa Watersom But what were the reasons why Joe left? I have kind of agreed with him to keep that quiet for his benefit, so I don’t talk about that… After Joe was gone you find your current singer Dave Padden. Tell us how you find him? I met him in Vancouver where I lived in early 2003 and the same thing, he was not a singer he was a guitar player! I heard him singing a few songs, Annihilator songs, so I said lets do it. It was a good decision for me. Then we did the ‘All For You’ album and that was it. hahah, pa govorim ja da taj lik nikako ne moze da bude pevach...joj Jeffe, Jeffe... Quote
Recommended Posts