SkullKrusheR Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 'ladno jeff vodi u glasanju za najboljeg pevacha. coburn je po meni jedan od najboljih pevacha u metalu uopshte. shteta shto nismo chuli vishe od njrga. Quote
RNA Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 'ladno jeff vodi u glasanju za najboljeg pevacha. Ехм, за најбољег певача овог бенда. Глас му некако лежи на овакву музику, другде се вероватно не би уклопио. Уосталом, био је довољно самокритичан према сопственим гласовним могућностима да узме певаче и после себе. Quote
Divlji Tigar Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ma njihova je, ali ko je pevač na njoj? Glas mi ne zvuči kao Comeau. Preslušaj ti album "Master Control" od "Liege Lord" tu Comeau raturio kako peva. Quote
Apeiron Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ехм, за најбољег певача овог бенда. Глас му некако лежи на овакву музику, другде се вероватно не би уклопио. Уосталом, био је довољно самокритичан према сопственим гласовним могућностима да узме певаче и после себе. Iako jeste najbolji Annihilator vokal, upravo iz razloga koji Bole i navede. Quote
Wendigo Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 coburn je po meni jedan od najboljih pevacha u metalu uopshte. shteta shto nismo chuli vishe od njrga. On odlično zvuči na albumu, ali se uživo bogami mučio prilično (bar u Annihilator-u). Poslušaj samo neke live snimke iz tog perioda (npr sa Ten Years in Hell-a). Quote
RNA Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Истина, само остаје и питање који су концерти снимљени. У то време су имали гадан распоред концерата и, ако је снимљен неки од каснијих, није ни чудо што се мучио. Quote
vudun Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Фар поседује најупечатљивији глас. A можда сам и ја емотивно везан за стари, добри ''Never, Neverland'' Quote
SkullKrusheR Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 takodje. meni je u top 5 najboljih metal albuma. Quote
hypnos Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 alici in hell je meni bolji od never neverland ,sa njim sa poceo da slusam annihilator Quote
Bata Trokrilni Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Alice in Hell je neprevaziđeni klasik. Quote
SkullKrusheR Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 meni je never, neverland za nijansu bolji. prvenstveno zbog pevacha. Quote
ProgressiveR Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Sinoć sam na VH1 uhvatio spot za "Set The World On Fire" ... kult! Kult! Quote
Thrasher Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ima mozda neko pesmu "Heavy Metal Maniac" koju su stavili kao bonus za japansku verziju albuma "Metal" ? Quote
Andrija Smith Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ma Jeff treba da se vrati alkoholu, mnogo bolju je muziku pravio dok je bio u alkoholisanom stanju! Reko je na onom DVD-u 10 years in hell da je cini mi se posle Never, Neverlanda prestao da pije (i pusi). Leading up the road to ruin, you're full of alcoholic speed! Quote
Angelystor Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ima mozda neko pesmu "Heavy Metal Maniac" koju su stavili kao bonus za japansku verziju albuma "Metal" ? Evo nakachih ti http://rapidshare.com/files/210024908/Heav...Maniac.rar.html Strasna obrada Quote
Thrasher Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Evo nakachih ti http://rapidshare.com/files/210024908/Heav...Maniac.rar.html Strasna obrada Zahvaljujem! Duzan sam ti turu piva. Quote
vudun Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 meni je never, neverland za nijansu bolji. prvenstveno zbog pevacha. Баш тако, за пола копља испред. И због певача, али и због разноврсности. Као и нешто дотераније продукције. Не подцењујем 'Алису' далеко од тога. Такође се ради о албумчини и по. То је био један од бољих првенаца у треш металу. Evo nakachih ti http://rapidshare.com/files/210024908/Heav...Maniac.rar.html Strasna obrada Quote
vudun Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 ''Освежујем демона'' тренутно...одавно нисам. Оно, чисто да се зна... Quote
Mr.Hate Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Kako su jebali kevu na onoj proslavi Roadrunner United sa Alison,da se najezis.DVD format i moji aiwa trosistemci,znas kako izlazi... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Pesma Kraft Dinner je zakon cupboard's bare, i'm so hungry life ain't fair, give me some money macaroni maniac, a cheddar cheese heart attack i love, i love, i love, i love kraf dinner boiling water, i can't wait it's getting hotter, it feels so great macaroni maniac, a cheddar cheese heart attack i love, i love, i love, i love kraf dinner well that was fun, but now that i'm all done now sedate, i think i'll buy a crate macaroni maniac, a cheddar cheese heart attack i love, i love, i love, i love kraf dinner kraf dinner dinner kraf dinner my dinner i want it now Odavno ih nisam slusao,moracu malo da obnovim gradivo-ipak prvi radovi su mi die beste Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 tekst te pesme je jedino shto sprechava album never, neverland da bude savrshen. moje mishljenje. inache, to mi je jedan od omiljenih albuma uopshte. Quote
Thrasher Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ovo je mozda spam, ali moram da napisem. Jedan lik (kojeg nazalost poznajem) je izjavio da je pesma "Haunted" sa albuma Metal u swing/thrash metal fazonu. Quote
Recommended Posts