Zoidberg Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Jel izasao onaj DVD Live at Monsters of Rock ili kako vec? Quote
vizigot Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Za sad samo MP3 tog DVD-a.. http://hotfile.com/dl/16763262/e9539fa/A_LAMOR_09M.rar.html Quote
Mr.Hate Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Annihilator Live at masters of rock (cd, release date: 11.11.) Live at masters of rock -dvd+cd (2-DVD, release date: 11.11.) Quote
vizigot Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ma ima na torrents.ru trackeru... Quote
Mr.Hate Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ma ima na torrents.ru trackeru... Ma da,jebes originale,pisljivo parce plastike.Bolje ovako virtuelno... 3 Quote
Zoidberg Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Bogami, ovo je odlicno. Audio sam samo skinuo,cisto da znam sta me ceka Jedva cekam da se docepam tog DVD-a Quote
Mr.Hate Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ocigledno niste ukapirali ironiju ili istina boli pa mi stavljate minuse,e misevi... 1 2 Quote
Wendigo Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Do sada nisam baš nešto gotivio ovog Padden momka, međutim nakon gledanja/slušanja "Live at Masters of Rock" izdanja, ostavlja apsolutno pozitivan utisak! Kako li je samo (dobro) otpevao Never, Neverland... a i sve ostalo. Jbt, jel onaj bubnjar stvarno ima 68 godina ili se Waters zajebava!? Jes da čovek liči na neandertalca, ali ne izgleda toliko matoro. Quote
Angelystor Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Meni je taj lik TOLIKO ogadio bend da nemam reci. Slusam snimak evo drugi put, i dosta mi je. Sto je najgore ovde i zvuci bolje nego na butlezima od ranije... Sam snimak je OK, nista specijalno, publika ne postoji, bend na nivou (tu i tamo neki brlj), Waters iznad istog, prike kida, sto se i ocekuje. Ali ovo izdanje je jedna velika 0 u odnosu na zver koja se odaziva po imenu "Double Live Annihilation". Quote
Apeiron Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Ma daj, preterujes. Ja odusevljen DVDom. Lik peva da bolje ne moze i ne treba, vrhunski odradjen posao, siba rifove savrseno. Zvuk perfektan. Set lista odlicna. Sve, ali sve je na mestu na ovom DVDu. Ne bih poredio sad sa nekim drugim live snimcima, ovaj je jednostavno predobar, i totalno mi je drago sto nema novih pesama, ionako ne obracam preterano paznju na poslednjih nekoliko albuma, a ovaj DVD je bas za old school fanove. Quote
Angelystor Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Islo se do te mera sa odlskulom da su preterali. Obozavam ja oba ta albuma, ali ne mislim da Annihilator slovo treba da se svede samo na njih. STWOF i KOTK su se sveli na naslovne, ostatak uglavnom zaboravljen... Padden ne znam kako svira, ali mi se pevanje ne svidja, imao je polu-svetao trenutak sa Skico albumom, ali za stari materijal nije. Dzo ga sije po svim parametrima. Quote
Apeiron Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Islo se do te mera sa odlskulom da su preterali. Obozavam ja oba ta albuma, ali ne mislim da Annihilator slovo treba da se svede samo na njih. STWOF i KOTK su se sveli na naslovne, ostatak uglavnom zaboravljen... Padden ne znam kako svira, ali mi se pevanje ne svidja, imao je polu-svetao trenutak sa Skico albumom, ali za stari materijal nije. Dzo ga sije po svim parametrima. Dzo meni uopste nije Annihilator skola vokala, dok Padden jeste, zvuci na momente bas kao Waters, a meni Waters bio i ostao najbolji Ann pevac. Ja bih DVD ocenio 8/10, i slazem se, dve ocene od savrsenog deli ga upravo to sto nema pesama i pored naslovnih (recimo, rado bih cuo bilo sta jos sa King of the Kill, ili Set the World on Fire - Brain Dance, Sounds Good to Me, Second to None...). Ali ne moze se sa old schoolom preterati, kad eto sam si pomenuo taj drugi live, na kojem me licno ne zanima 60% materijala bar, a ima sigurno jos ekipe koja slicno misli. A gde ovo mozes oceniti nulom, leba ti, savrseno izvedeno, odlican vokal i sve. http://www.youtube.com/watch?v=5PjkhCJSFwA Quote
vudun Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Савршено, малочас сам окачио још боље изведену ''Fun Palace'' на рендом. Quote
Zoidberg Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Koji car ovaj Waters, najjace kad su ugasili svetlo a on upalio one svetiljke na gitari i kaze ''I should totally be in WASP'' ,ili tako nesto Quote
masterofpuppets Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Jebote, ne verujem kako je dobro odsvirano, ma perfektno, ovaj Waters stvarno nije normalan covek kako svira tu jebenu gitaru vokal fantastican, bubnjevi ma sve, jedino sto ova publika ko neki zombiji...9/10 zbog publike. Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Што волим Carnival Diablos. Један од најбољих метал албума 1 Quote
Talvi Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Canadian thrash metal veterans ANNIHILATOR will release 13th,self-titled album in Europe on May 17 via Earache Records. The track listing for the CD is as follows: 01. The Trend 02. Coward 03. Ambush 04. Betrayed 05. 25 Seconds 06. Nowhere To Go 07. The Other Side 08. Death In Your Eyes 09. Payback 10. Romeo Delight Total running time: 48:50 Check out the cover artwork below. Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 veoma sam sumnjichav po pitanju ovoga. mislim da ce biti sranje u najboljem sluchaju. koje govno od omota. Quote
Јарослав Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 вероватно неће бити ништа посебно. а мени се омот свиђа. једино су требали да албум назову као осму песму. онда би омот баш пристајао. Quote
Morphy Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Valjda nece biti kao Metal, koji je uber sajze... Quote
Talvi Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Da, meni je omot dobar, ali nazivi pesama nimalo ne obecavaju. Quote
Bata Trokrilni Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Kao i nekoliko poslednjih albuma, i ovaj će biti sranje na kvadrat, jer su odavno promenili muzički stil i ne krivim ih zbog toga, ako se tako njima više sviđa. Meni su dovoljni Alice in Hell i Never Neverland. Quote
Tower... Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 вероватно неће бити ништа посебно. а мени се омот свиђа. једино су требали да албум назову као осму песму. онда би омот баш пристајао. +1 Quote
Recommended Posts