Zoidberg Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Jebem li ga, ja ovo jedva cekam, pa sta bude. Quote
Drogarito Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Jel su ovim omotom hteli da privucu sve fanove Children of Bodom-a? Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 mislim da su hteli da privuku sve fanove otep-a, drowning pool-a i orgy-a. Quote
Drogarito Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 (edited) Guest appearances: Gayiho Edited March 18, 2010 by Drogarito Quote
vudun Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Zadnja 3-4 albuma dosta međusobno liče, ne vidim što bi i ovaj bio neki izuzetak. I pored svega, čeka se nestrpljivo, pa šta bude. Quote
F4R15 Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Malo opširnije o albumu ANNIHILATOR's new, self-titled release is the band's thirteenth studio album and is due to be released in Europe by Earache Records on 17th May. ANNIHILATOR guitarist and main man JEFF WATERS discusses the artwork: "The new Annihilator CD cover art was, again, done by the great Gyula Havancsák (http://www.hjules.com). He has done the art for the last 4 Annihilator studio releases, as well as the 'Ten Years in Hell' DVD. The concept was mine and came to me in a dream (more like a nightmare) and seems to be 'Alice' (Alison Hell), returned from the grave! Musically, the new CD ended up being far more aggressive than expected; thus, the new CD cover seems to compliment the songs perfectly." 'ANNIHILATOR' is set to feature ten tracks of heads-down, no-frills metal, and is sure to be a highlight in the band's already-impressive catalogue. Quote
lemmy sixx Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Poslednji dobar album je bio "Waking The Fury",posle toga sve je manje/vise sranje.Nista drugo ne ocekujem ni od novog albuma,tako da ce me svaki napredak prijatno iznenaditi.Omot je interesantan,dopada mi se,ali nazivi pesama su kesa.No,to nista ne mora znaciti,ce da vidimo. Quote
Bata Trokrilni Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Poslednji dobar album je bio Criteria for a Black Widow. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Criteria For A Black Widow je skup govana u poredjenju sa Carnival Diablos. 1 2 Quote
SkullKrusheR Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 meni su ta dva albuma po kvalitetu vrlo blizu. solidni, ali daleko od najboljih ostvarenja, dakle prvenstveno mislim na prva tri albuma. Quote
Zoidberg Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Jesu bili oni ikad ovde? Sem onomad sa Judasima u Ljubljani? Quote
vudun Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Poslednji dobar album je bio "Waking The Fury",posle toga sve je manje/vise sranje. Jest', ali su ga onda usrali sa produkcijom i onim robotizovanim gitarama. Quote
Bata Trokrilni Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Taj album je neki hard rock sa tim robotizovanim gitarama. Nema blage veze sa izvornim Annihilator stilom. Quote
lemmy sixx Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Ultra-motion,My Precious Lunatic Asylum,Prime Time Killing,The Blackest Day,Ritual...to je "neki hard rock"?Brate mili,ti si zaista operisan od sluha,lupetas gluposti na kvadrat. Jest', ali su ga onda usrali sa produkcijom i onim robotizovanim gitarama. To jeste,ali nikako ne umanjuje kvalitet albuma.Prepun je sjajnih pesama,pored ovih sto sam iznad naveo dodao bih i "Torn",jebacka pesma sa fenomenalnim refrenom.Mislim da se Jeff jako zajebao sto je otpilio Joe Comeau-a,to je ubedljivo najbolji pevac koji je pevao u bendu,a i ucestvovao je u radu na pesmama poprilicno. meni su ta dva albuma po kvalitetu vrlo blizu. solidni, ali daleko od najboljih ostvarenja, dakle prvenstveno mislim na prva tri albuma. Meni je recimo Carnival Diablos bolji od Set The World On Fire. Quote
Bata Trokrilni Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Coburn Pharr je moj favorit. Za Waking the Fury - sad, ako ćemo pojedinačno da nabrajamo pesme, da uzmem da ga slušam ponovo i podsetim se koje se pesme uklapaju u ono što sam rekao, ne pada mi na pamet. Quote
SkullKrusheR Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 samo coburn! po meni jedan od najboljih pevacha u metalu uopshte. shteta shto nije vishe snimao. neiskorishceni potencijal, kao i john greely sa iced earth-ovog stormridera. Quote
Divlji Tigar Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) Joe Comeau je najbolji pevač grupe, a najbolji album je "Alice in Hell". Edited March 23, 2010 by Divlji Tigar Quote
Apeiron Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Problem sa Alice in Hell albumom je sto ako skines intro i naslovnu pesmu, album gubi na kvalitetu za bar 70%. Waters je najbolji vokal ovog benda. A tesko je reci jedan album. Ako bih morao, bio bi to King of the Kill, mada bi to vise izgledalo ovako nekako: King of the Kill/Never Neverland/Set the World/Refresh the Demon. Iskren da budem, volim i dosta toga sa albuma posle ovih, ali ni do kolena nisu nabrojanim. Quote
Zoidberg Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Cover je übercool, jos kad bi i album bio takav Alice in Neverneverland Quote
vudun Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 To jeste,ali nikako ne umanjuje kvalitet albuma.Prepun je sjajnih pesama,pored ovih sto sam iznad naveo dodao bih i "Torn",jebacka pesma sa fenomenalnim refrenom.Mislim da se Jeff jako zajebao sto je otpilio Joe Comeau-a,to je ubedljivo najbolji pevac koji je pevao u bendu,a i ucestvovao je u radu na pesmama poprilicno. Možda je kvalitetan, ali mi ga uho nikada nije 'vatalo. SAMO Aaron RANDaLL.. MOŽE i CoBURN... Quote
Divlji Tigar Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 SAMO Aaron RANDaLL.. Čovek dobro peva ali ima čudan glas. Quote
Grobodan Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Evo ga album deco: http://mediaboom.org/mp3/259720-annihilator-annihilator-2010-mega-reliz.html 1 Quote
Recommended Posts