Chicken Little 420 Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 http://alterportal.ru/metal/148190-annihilator-suicide-society-2015.html Quote
lemmy sixx Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Overice se u skorije vreme. Quote
Koroviev Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Ajmo na pripreme. Prvi utisak je svakako Damage Inc., hahahahaha! Quote
Talvi Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 hahahaha zaista, šta je bre ovo Quote
HUMAN Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 pihhh, meni više za neki gaming(tipa crysis) 2 Quote
lemmy sixx Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Solaza odlicna, pevanje katastrofa (ko da se mastejn usrao,oprao i presvukao i onda usrao opet), aranzman prosecan, pola pesme Damage inc. Bezveze. Quote
vudun Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 pihhh, meni više za neki gaming(tipa crysis) Upravo. Zato je, između ostalog, fantastičan. Mudar naslov... i jeste Suicide Society. Quote
Kumodraski Vo Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Ma jebo vas to, kakav je album? Quote
vudun Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Stampedo! Ček da prilegne malo... Quote
HUMAN Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Na osnovu preslušanih par pesama sa novog albuma reko bi prilično njesra, ali u svakom slučaju bend se podržava(samo da ne sviraju 16 novih pesama)!!! 1 Quote
bo88gdan Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Album je odlican Jedva cekam koncert :blek: Quote
Grogi Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 I meni nije nešto al ok prženje. Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 (edited) Jos jedan u nizu albuma za brz zaborav, slabo drzi paznju. Ja sam poceo debelo da se premisljam oko koncerta, jes' da sigurno kidaju uzivo i da je bend legendaran ali sa onom cenom karte da slusam tonu novih pesama, plus sto je u oktobru i Leprous i Arkona... cekam turneju, jedino ako set lista bude perverzija dolazim. Edited September 21, 2015 by Grobodan 1 Quote
bo88gdan Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Annihilator ne propustam to mi je glavni koncert do kraja godine oni i Arkona :blek: Quote
Descender Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 a Ja sam poceo debelo da se premisljam oko koncerta, jes' da sigurno kidaju uzivo i da je bend legendaran ali sa onom cenom karte da slusam tonu novih pesama, plus sto je u oktobru i Leprous i Arkona... cekam turneju, jedino ako set lista bude perverzija dolazim. Ja ih nikad i nisam stvarno slušao, tek pokoju pjesmu ili album. Bio sam planirao da odem, čisto da ispoštujem, ali isto mislim da ću odustati, nemam motiva nešto uopšte. A ovo ostalo, nakon teškog dvoumljenja, odoh ipak na Marduk. Leprous sam gledao 3 puta, Marduk 4, al sam trenutno raspoloženiji za Marduk. Baš je truleks što je u isti dan. Quote
Angelystor Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Isti kurac kao i poslednjih n albuma. Samo mi ovaj album još lošiji od par prethodnika zbog Watersovog vokala. Godinama kukam da on uzme ponovo mikrofon, ali se nisam nadao ovakvom rezultatu. Mislim da mu ovo kurčenje sa melodičnijim pevanjem i sa tim časovima ič nije trebalo, i čak i ove pesme gde i zvuči kao isti lik sa KotK fali dosta edge-a što ga je bilo u vokalu. Plus, onaj Damage Inc. stvarno jadan. Drugi deo albuma nešto bolji nego prvi, ako će da sviraju nešto live, samo da bar ne bude ona naslovna jebena, već dvaput sam je čuo, premnogo mi je. 1 1 Quote
vudun Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Ima dobrih stvari. Ovaj pos'o Džef bolje odrađuje od Paddena. Jedino je produkcija prenaglašena, ali to je slučaj sa apsolutnom većinom bendova u 2015. Every Minute je, recimo, predivna pesmica. Ona srednja deonica u Death Scent je zlo. Slično je i sa Break, Enter. Ima ima baš dobrih, onih starih, anihilatorskih momenata. Uopšte nije tako loše kao što se na prvu loptu čini... Quote
Grogi Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 (edited) Uopšte nije tako loše kao što se na prvu loptu čini... Da, malo je bolji kad se pusti par puta. Meni Ima prizvuk starijih radova. Malo mi smetaju solaže, navikao sam da ih Jeff malo bolje uvede u pesmu. Edited September 22, 2015 by Grogi Quote
Descender Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Slično je i sa Break, Enter. Ima ima baš dobrih, onih starih, anihilatorskih momenata. Kao što su npr. umobolni tekstovi I came home in the afternoon, someone kicked in the door Three little rats, they came back for more 911, they're on the run, instincts kickin' in I start the chase of human waste, the race begins No remorse, no respect for what you do Traumaize, victimize, karma will catch you Break, enter Split up, I take two, sprinting down the road Grab one, throw her in the bushes, rage and explode One down and one to go, I got him in my sights I'm gonna get you, punk, I'm gonna make it right Who do you think you are to break into my place These are my private things and this is my own space I'm in shock but I know one thing, I think you better get out now I think you better run and run real fast, cause you're gonna pay I'll pay you back for this, here I come You, I'm talking to you You wanna cross that line, invade where I dwell Try again, just one more time, I'll send ya to hell I got you, taking to the ground, blood on your face Time's up, police show up, you're such a damn disgrace Pa jebote. :haha: Quote
vudun Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Pa to je nepredvidivost života; u jednom danu se smene 4 godišnja doba. Prošla su vremena kad si gajbu mogao da ostaviš nezaključanu. Quote
ManiaC Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Kupio kartu.Ja sam slusao kao klinac Refresh the Demon,posle sam dao nekome disk i nikad ga naravno vise nisam video a tek pre par godina sam prvi put cuo Alice in Hell i to je uglavnom to,malo sad preslusavam Never, Neverland.Mislim dobar band ali ne toliko da se zaludim nesto posebno ali ajde u mogucnosti sam da idem,a od viska koncerata glava ne boli..(ako se ne potrudis dovoljno ) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Шта бре није уреду са бендовима који постоје иксипсилон времена? Моја прва реакција на нови албум је: "Какав је ово офспринг?". Друга песма и некако, а после четврте сам дигао руке... Колико је лоше... Немам речи. Quote
Recommended Posts