vudun Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Mislim da je Annihilator razocharao ovim poslednjim"Waking The Fury" Zvuk gitare je nikad gori,a ni kvalitet pesama nije ni priblizan prethodnim albumima. Dobro,barem su i dalje Thrash(za razliku od Metalike),a sa ovog albuma najvishe mi se dopadaju one bonus trake Quote
RNA Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Niej da je razočarao kvaltetom pesama. pesme su i dalje odlične kao i uvek. Zvuk gitara je skroz sjeban. Kao da ga je Džef propustio kroz ne znam nhi ja šta da dobije onako elektronski obojen zvuk. Neki su im zamerali što nema malo mešavina pesama, tj. onih sporijih. Meni se baš zbog toga sviđa album, onako svojski prži, mada nemam ništa protiv ni kada ubace baladice tipa "Innocent Eyes". Quote
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 ah,apsolutno.....ili makar kao Liquid Oval.... Quote
Gothic Angel Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Kada izlazi double live annihilation???? Quote
RNA Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Ču' kad izlazi... Izašao je ima više od mesec dana za AFM Records iz Nemačke. Quote
vudun Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Zar je to vazno...ionako to kod nas se veoma teshko moza naci. Da dodam da je takodje "Crystal Ann'' jedan od najlepshih instumentala koje je moje uvo registrovalo 8O __________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote
Kai Hansen Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 DA da treba da budu predgrupa ezesburnu kad budu dolazili u krusevac :roll: Quote
RNA Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 album da, ali DVD????? To već ne bih znao kasti. Nisam znao ni da planiraju DVD. Quote
Vlaja Buraz Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 album da, ali DVD????? Hm, pogledaj http://www.metalexpress.no/showinterview.asp?id=122 da vidiš kakvih muka Jeff ima... Jesi ti baš imao informaciju da će izaći DVD? Quote
Max Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 jel mi mozhe neko reci kakav je album Waking The Fury jer ga josh nisam slushao pa da li vredi nabavljati.......sve ostalo imam od annihilatora......... Quote
Vlaja Buraz Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Bolje ga nemoj nabavljati, jedino ako ga možeš spržiti od nekog čisto da se ismiješ... Stvari i nisu tako loše, ali je zvuk tragičan. Quote
Max Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 a shta se desilo sa zvukom??? kao koji album je zvuk?? ili je sasvim novi neki crap zvuk??? Quote
Vlaja Buraz Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Zvuk instrumenata (posebno gitara) je jako loš... Quote
Max Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 ok...onda necu bezveze da nabavljam.... Quote
RNA Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Pesme su super, ali gitare zvuče kao da ih je gazda Džef propustio kroz nekakve čudne filtere ili tako nešto. Imaju skoz elektronski prizvuk. Quote
Vlaja Buraz Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Evo taman jedna zanimljivost (sa www.hardradio.com - a odakle bi drugdje): ANNIHILATOR's Jeff Waters (guitarist/producer/engineer/mixer) has moved his Watersound Studios Inc. back to his hometown of Ottawa, Canada and is available to produce/engineer/mix metal CD's. To contact Jeff or for more information go to: [email protected] Inače, meni su prva dva Annihilator albuma najbolja, i muzika a i produkcijski, ovi poslije su muzički mekši, a i produkcija je previše čista, bez neke težine... Ali ovaj zadnji je produkcijski tragičan, gitare imaju Zoom 505 zvuk, a i sve ostalo je poprilično mutno što je baš šteta jer je 'materijal' baš momački... Quote
lemmy sixx Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Bez obzira sto gitare imaju dosta cudan zvuk,album je odlican.Jebiga,to je Jeff Waters,eksperimentisanje u nedogled.Odusevio me vokal Joe Comeau-a,stvarno je odlican. Quote
RNA Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 To i ja kažem. Materijal je odličan. Još samo da je Džef uradio produkcijski deo kako treba, sve bi bilo super. Quote
Gothic Angel Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 album da, ali DVD????? Hm, pogledaj http://www.metalexpress.no/showinterview.asp?id=122 da vidiš kakvih muka Jeff ima... Jesi ti baš imao informaciju da će izaći DVD? da, da!!! Bas DVD, i to sam procitao na nekoliko mesta a: a: Quote
lemmy sixx Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 To i ja kažem. Materijal je odličan. Još samo da je Džef uradio produkcijski deo kako treba, sve bi bilo super. On je to uradio kako je mislio da je trebalo.I to je ok.Meni se licno ne svidja takav zvuk,ali ni ne primecujem ga zbog odlicnog kvaliteta pesama. Quote
RNA Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Ja ga primećujem jer suviše bije po ušima, ali to ne umanjuje kvalitet pesama koji je evidentan. Ipak sam mu morao dati nižu ocenu nego što to kvalitet nosi zbog produkcije. Quote
Recommended Posts