lemmy sixx Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Neznam.Po meni je produkcija sasvim u redu,jedino taj zvuk gitara...Jeff je to,ko zna sta je istripovao. Quote
RNA Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Znaš kako, ako je jedan bend gitasrki orijentisan kao Annihilator, a zvuk gitara ružan kao na njihovom zadnjem albumu, onda to veoma smeta jer su gitare u prvom planu. Quote
Apeiron Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Zvuk gitara je odvratan na zadnjem albumu. Sintetika i sirovina nikako ne idu jedno uz drugo. A i pesme na albumu su slabe. Carnival je bolji milion puta, a o ranijim da ne govorim. Mada, ubio bih se sto nisam isao na Sziget da ih vidim... :x :ne: Quote
RNA Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Ne znam, meni se pesme generalno sviđaju, ali si potpuno u pravu kad kažeš da onakav sintetički zvuk i sirovina ne idu zajedno. E, Budimpešta i nikad prežaljeni ovogodišnji Siget: Testament, Slayer, Annihilator, Kalapacs... Quote
:={MaYa}=: Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Zvuk gitara je odvratan na zadnjem albumu. Sintetika i sirovina nikako ne idu jedno uz drugo. A i pesme na albumu su slabe. Carnival je bolji milion puta, a o ranijim da ne govorim. Mada, ubio bih se sto nisam isao na Sziget da ih vidim... :x :ne: zato next time ne propustamo! Quote
RNA Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Nadajmo se da će biti mogućnosti za tako nešto. Ove godine nije bilo. Quote
vudun Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Nishta ne moze da pridje albumu kao shto je "Set The World On Fire" _________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote
RNA Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Može, "Never, neverland" i "Alice In Hell". Quote
DragonHeart Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 A moze i "Criteria For A Black Widow" a: Quote
Apeiron Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Nishta ne moze da pridje albumu kao shto je "Set The World On Fire" _________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Moze moze, i to onaj koji je definitivno najbolji - KING OF THE KILLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! Quote
:={MaYa}=: Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 stvar ukusa refresh the demon carnival diablos Quote
Apeiron Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Do djavola :roll: King of the Kill Never, Neverland Set The World on Fire Carnival Diablos Refresh the Demon Alice in Hell Criteria for a Black Widow Remains Waking the Fury Tako, i nikako drugacije Quote
Black Knight Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Strasno Lakicu , nemoguce da ti je Remains bolji od Waking the Fury . Fury je po meni jedan od najboljih albuma . Jedino sto vecini smeta cudan zvuk gitara dok licno smatram da je mnogo gotivno odradjeno jer doprinosi atmosferi. Quote
:={MaYa}=: Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 ma...pustiti ih redom i uzivati... Quote
Apeiron Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Strasno Lakicu , nemoguce da ti je Remains bolji od Waking the Fury . Fury je po meni jedan od najboljih albuma . Jedino sto vecini smeta cudan zvuk gitara dok licno smatram da je mnogo gotivno odradjeno jer doprinosi atmosferi. Eh da. Na Wakingu mi se ni jedna pesma ne svidja u kompletu, samo pojedini momenti (a i njih je malo)... Na Remainsu ipak peva Waters, a cak i ima dobrih pesama (iako je u sustini los album). Quote
RNA Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Da, loš album. Lepo si rekao u tekstu da je dobro što takav album postoji jer se bar zna koji je najlošiji. I Džef je pričao da je tad bio pod velikim uticajem žene koja je slušala Orgy i slične gluposti, a i krenula su sranja u braku. Tako je nastao "Remains". A posvetio joj je i par lepih pesama na "Criteria...". Quote
Hamsun Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Laki,Bosko... paz` ovo: Thursday, October 9, 2003) - ANNIHILATOR Recruits "Drum Legend" Mike Mangini Annihilator drummer Randy Black is no longer working with the band. Despite having guaranteed the band that he would be performing on their up-coming new release, and being scheduled to record drum tracks in 5 weeks, last-minute "requests" made it impossible to continue a positive working relationship. However band-leader Jeff Waters always seems to make the best out of a gloomy situation: Drum "legend" Mike Mangini (Steve Vai, Annihilator: Set the World on Fire, Extreme) has just confirmed that he will be be the drummer on the new cd (due March/April 2004 - AFM Records) This will ensure the Annihilator release stays on schedule, as Mangini's "miracle-metal-drumming-work" will begin in a Boston studio in 6 weeks. Waters: "As most drummers know, Mike is one of the best in the business and it is an honor for me to work with a pro like him. He is going to help set a new standard for Annihilator and metal drumming. A tall order but one Mangini is eager to and able to achieve." With respect to the new cd, Waters states: "Although the last 5 Annihilator studio cd's have all had some good material on them, I made a promise to myself and the new label that I will deliver something far beyond what I have been doing for the last 10 years. And I will." Quote
RNA Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Nadajmo se da će tako stvarno i biti. Quote
Apeiron Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Super je to sve, ali Waters je u bendu SVE, tako da od njega sve zavisi. Malo je zastranio sa produkcijom u zadnje vreme.... Kad bi se bar vratio u Set the World ili King/Refresh eru... Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 "... I made a promise to Ovo podebljano su ključne riječi. Mada, ko zna... Nađi producenta za početak bitango! Quote
Apeiron Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Kakav producent majke ti? Gde ces boljeg od Watersa... samo kad radi kako treba... Quote
Vlaja Buraz Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Bitango matora šta ti uopšte tražiš na thrash forumu?! Ma ja bi njemu poslo Billa Metoyera da mu producira album... Bitango! Quote
Apeiron Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Ne bih se vracao na moju definiciju onoga sto je dobro u thrash metalu, jer se zato i ne pojavljujem ovde. ANN je mnogo iznad svih ostalih thrash bendova, zato sto i nisu cisti thrash, i sto stalno napreduju... ma nebitno. Nema boljeg producenta od Watersa u ovim vodama... nistarijo obicna! Quote
Vlaja Buraz Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Da bitango, pa šta je to što tebi toliko smeta u thrash metalu a slušaš kojekakve black/death papke kojih ne bi ni bilo da nema thrasha... Ma ti si bitanga obična, šta te imam pitati uostalom... Ko da ti znaš šta valja... Bitango jedna iz najcrnje rupe, kralju trotoara! Quote
Recommended Posts