obsessed by cruelty Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 ne znam sta mi bi da pustim ovo od rano jutro od prve do poslednje sekunde, 11/10 1 Quote
Demon Seed Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Ja jutarnju gimnastiku uz Kénôse, kad smo vec kod savrsenog 1 Quote
VoivodBG Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 (edited) Koroviev, taj album im je magnum opus, tektonski primitivni rifovi i cela ekipa koja baca najteže bajalice od pesama. Dobar mi je i Triptykon, ali kada hoću težinu, onda Monotheist na maksimum. OBC, odličan i Warning, pogotovo ako si spucan od neuzvraćene ljubavi. Inače taj njihov pevač baš ima glas da se smrzneš, ona obrada od Jasona Moline, Lioness je sploosh! Ko voli 90s noise rock, toplo preporučujem Gone Bald (Holandija/Hrvatska) zadaju domaći zadatak svima. Agresija, nervoza, repeticija i buka, oh, samo kakva buka. Edited September 20, 2017 by VoivodBG 1 Quote
Berliner Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Morphine ekipa i prelepa glasčina Bourbon Princess. Mađija. bio ja na egzitu! najbolji koncert 1 Quote
Koroviev Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Koroviev, taj album im je magnum opus, tektonski primitivni rifovi i cela ekipa koja baca najteže bajalice od pesama. Dobar mi je i Triptykon, ali kada hoću težinu, onda Monotheist na maksimum. OBC, odličan i Warning, pogotovo ako si spucan od neuzvraćene ljubavi. Inače taj njihov pevač baš ima glas da se smrzneš, ona obrada od Jasona Moline, Lioness je sploosh! Ko voli 90s noise rock, toplo preporučujem Gone Bald (Holandija/Hrvatska) zadaju domaći zadatak svima. Agresija, nervoza, repeticija i buka, oh, samo kakva buka. http://www.youtube.com/watch?v=dylz-RFVz-s Monotheist stravičan album. Kad uzmeš u obzir sve okolnosti, katastrofične odnose između njih dvojice, stogodišnju pauzu, potpuno neverovatna stvar. 1 Quote
VoivodBG Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Vaistinu iz totalnog haosa nastao album koji se pamti. Iako volim da slušam i prve radove, meni je Monotheist daleko najbolja ploča iz celog im opusa. 1 Quote
HUMAN Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Thrash strikes back ..balade doduše 2 Quote
Demon Seed Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 @vudun: zajebana emocija me ufati u ovim kasnim/ranim časovima Quote
vudun Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=wrjeIjeGwms Edited September 22, 2017 by vudun Quote
Demon Seed Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 tako sam zajeban, svi me zajebavaju xexe pusti prazne igre reči, neko mora to da spreči Skokni do Pravoslavlja na zezanje Quote
vudun Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Ево, листам. Изгледа да се Паја навукао на хероин. Quote
Demon Seed Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 (edited) Izgleda da ga pušta kroz venu kao što pušta ideju kroz predosećaj? i Sunce prolazi kroz nas dok ne sagorimo pa nas onda jede mrak kad oživimo Da, da, tačno me je bilo povuklo da mu nešto kažem, pa sam onda pročitao da je intelekt i razum postavio kao dve razdvojene kategorije (između kojih je postavio predosećaj )... pričaćemo s njim kad se to bude sintetisalo Edited September 22, 2017 by Demon Seed Quote
vudun Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Метнуо неке цвике. А ми плачемо иза тамних наочара. Quote
Demon Seed Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Šatro weltschmerz a ono da se ne vide zenice najsitnije tačke. Quote
In The Flesh Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Zlato. Šteta što su kasnije otišli previše u umetničke vode i time izgubili svežinu. Istina je. tru, taj prvi album im je ubedljivo najbolji. Malo je savršenih pjesama, ali ova zaista jeste. 1 Quote
KazimKazim Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Spot e savrsenii od pesme, a kace zaedno spoe - svemir e implodirao Steta sto momci nisu oktopodi, da mogu da svirau odiednom 2-3 instrumenta i usput ubacuiu efekte prek onih gedzeta...tek bi nastao picvaiz Quote
kuruz Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 still better than Agent Peshko Quote
HUMAN Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 ^^^Kakva se sve sranja ovde postavljaju 1 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Thrash strikes back http://youtu.be/WBNgSFt5R-M ..balade doduše realno. gotovo redovno kad se dohvatim gitare (a i to bude jednom u 100 godina) nesvesno krenem glavni rif odavde da sviram 2 Quote
Recommended Posts