Wolflord Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ne slusam ja samo BM. Vecina muzike koju slusam je BM ali ima tu i rocka i metala i punka... Evo nekih BM savrsenstava: Mayhem - Freezing Moon, De Mysteriis dom Sathanas Marduk - Sulphur Souls, Of Hells Fire, ... Ima toga jos ali... Namerno nisam navoe BM pesme, hteo sam neke "baladice". Quote
Dark Princess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Hm...recimo: Helloween - If I Knew Pink Floyd - Wish You Were Here Block Out - Nedostupna Polja i Trenje Ima ih puno. Quote
Black desire Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Satyricon prva 2 albuma... Quote
StarbreakeR Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Kreator - Pleasure to Kill, od pocetka do kraja, i opet do pocetka, ukljucujuci Flag of Hate EP! Quote
Black desire Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Moze i May Result - Svetogrdje... Quote
darthmoog Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Jesu - Silver Alice in chains - Down in a hole Quote
Leshina Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Dream Theatre-ceo scenes from a memory Sinan Sakic-Trezan Sinan Sakic-Klosar Mile Kitic-Zasto bas ti Adagio-Dominate Adagio-Fire forever Adagio-Children of the dead lake Haggard-In a fullmoon procession Haggard-Awaking the centuries Haggard-Of a might Divine Dimmu Borgir-Progeniens of the great Apocalypse Tchaikovsky-Piano concerto in zaboraviosam majore Rajko Maksimovic-Buna na dahije Aleksandar Simic-Missa Solemnior I naravno cela Dvorzakova simfonija novog sveta tolko za sada!jebiga ima ih puno!!! Quote
Helly ~snowidija~ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Metallica - Nothing Else Matters nije savrshenstvo ali je prva pesma od Metallice koju sam chula, od koje sam pochela da slusham metal; prva pesma koju sam stvarno nauchila da sviram na gitari; pesma koja za mene ima neprocenjivo simbolichko znachenje; slushala sam je kada su mi umrli baka i deda koje sam jako volela, jednom sam je pevushila zatvorenih ochiju i kada sam doshla do dela So close no matter how far, uchinilo mi se da ih vidim... od tada me uvek podseti na njih i plachem skoro svaki put kad je chujem... ...ne secam se kad sam poslednji put slushala Metallicu i tu pesmu... ...jebi ga.... a bila sam, prvi put posle nedelju dana, dobro raspolozhena.... .... idem sad da je slusham, sviram, plachem, i chitam bakino pismo.... p.s. znam da vas zabole i da zvuchim patetichno i jadno fuck... ponovo sam u depri... fuck.... Quote
Leshina Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 @Black Rose Svako ima pravo da dozvoli bilo kakvoj pesmi da joj prodre u dusu! nothing else matters pesme je za mnoge,pa i za mene na umetnickom i emotivnom polju umrla,sad sto kod tebe nije!!!! pa sta ja mogu da kazem kada uvek kad cujem one pesme od mileta kitica i sinana upadnem u neko veoma zajebano euforicno stanje!!! svaka cast za borgir u potpisu!!!! Quote
StarbreakeR Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Uuuuu...Sinan me uvek pogadja pravo u srce!!! Quote
Leshina Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Kunem ti se sreco promenicu se! Promenicu zivot iz korenaaaaa!!!! Nikad neces biti sasvim saamaaaa, ni tuzna ni uplakanaaaa!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Toooooo brate!!! :smajli-pogodjen-pesmom: Quote
Geozee Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Samo cu dodati Unearth - Zombie Autopilot. Quote
StarbreakeR Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Hellween - Halloween... To je meni savrsenstvo a vi kako hocete...biser Heavy Metala...one of a kind...dobro ne bas OoaK, ali sve u svemu prilicno unikatna i previse kvalitetna pesma Quote
Black desire Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Tako je... A ja da ne zaboravim...THERION - VOVIN, album nema manu, savrsen je od pocetka do kraja, ne bih znao kako bolje da ga opisem nego da je savrsen, ima sve sto jedan album treba da ima... Quote
Geozee Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Brate mogo bi da kazem 1000 pesama, ali evo jos jedne: Tenacious D - Tribute. Quote
Kolosus Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Metal - kompletni albumi: Orphanage - By Time Alone Orphaned Land - Mabool Anathema - The Silent Enigma Arcturus - The Sham Mirrors Od narodnih pesama secem vene na: Uzun ince bir yoldayım (iliti Gündüz gece) Marijo, bela kumrijo Quote
Black desire Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Abyssos - Fhinsthanian Nightbreed... Quote
ThePowerhead Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Iron Maiden - Revelations Kerber - Bolje da sam druge ljubio Riblja Čorba - Ostani đubre do kraja Manowar - Heart Of Steel Blind Guardian - Curse Of Feanor Queen - Bohemian Rhapsody Modest Musorgski - Noć na golom bregu Rihard Vagner - Valkire Led Zeppelin - Heartbreaker Depeche Mode - Never Let Me Down Again... Quote
Black desire Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 BAL SAGOTH - THE POWER COSMIC Quote
ikaqueen Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Queen - jako puno pesama su bas SAVRSENE! Bohemian Rhapsody, Seven Seas of Rhye i Killer Queen Doors - Riders on the Storm Bob Marley - One Love Quote
Recommended Posts