DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Jeste li to opet krenuli u beskonacno nabrajanje svega i svacega Quote
Justin Case Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Savrsenstvo?? Emperor - Emperial Live Ceremony , neke pesme mi bolje zvuce nego na studijskom snimku,npr With Strenght I Burn.Stvarno je live izdanje,ono,predrkano. Bathory-ev album Blood On Ice mi nikada nije dopizdio,savrseno je ukomponovan,muzika mi totalno odgovara a tekstovi recimo. Iron Maiden - Brave New World - jos uvek nisam nasao manu ni jednom delicu albuma.Produkcija nenadjebiva,pesme da ne pricam.Svaka cast.To im je najverovatnije vrhunac. Quote
Novaliis Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Slažem se za Emperor. A za Bathory mi je teško da bilo šta izdvojim.. Quote
Minita Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Dark Tranquillity - "Projector", a ni ostatak njihovog stvaralaštva ne zaostaje. Quote
Geozee Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 I Killed The Prom Queen - Like Nails To A Casket Quote
Minita Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Zadnji alboom Paradise Lost-a ( "In Requiem" )... :wub: Quote
DragonHeart Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 MORGANA LEFAY - The Secret Doctrine Quote
enclave Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Morao je da nam se pridruzi.Bilo je jace od njega! Ramones - Pet Cemetery Quote
Recommended Posts