Blacksunray Verb Delikvent Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 haha, klasicna muizika otprilike zavredjuje hvaljenje kakvo ti dajes pf-u.... a, Ima i prozivki da prosipas konvensnl vizdm, no to nema veze samnom.... Quote
Jessy Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 nema veze s tobom? to je ono kao-nisam ja,zeka je... ili ti to stvarno...ne mogu da lupam glavu u ovako rane sate,a inache mi mozak radi sa zakasnjenjem(bitno da radi ) jel to pao neki pp ili..? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) prozivka zapravo, a nije s moje strane, shto znaci onaj part 'de pise da nema veze samnom.... nista bitno samo opustenox2.... Edited May 24, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Jessy Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 prozivka zapravo, a nije s moje strane, shto znaci onaj part 'de pise da nema veze samnom.... nista bitno samo opustenox2.... of course da je opushteno...inache se prosto traumiram oko takvih stvari p.s. zaboravih u pp-u da dodam zagoreloj ...ccc,znaci onako ti meni...dooobrooo Za sve koji se slazu sa prozivkom...jbga volim da se proseravam povremeno,mozda ima malo sadizma u meni,pa moram da vas muchim,hehe Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 ma zagorela.... u potpisu stoji potvrda kada ti je taj kralj leP, ma dzouk.... Quote
tovar Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne... Quote
Black~Cat Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne... Hvala bogu što ja nisam plavuša... Quote
Black~Cat Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 hehe,mozda nisi spolja... Jao, da, vidiš, oduvek su mi prednja dva pramena bila svetlo plava... To plavuša izbija iz mene Quote
Jessy Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Jao, da, vidiš, oduvek su mi prednja dva pramena bila svetlo plava... To plavuša izbija iz mene dokle god nisu roze,ok si... Quote
Black~Cat Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 dokle god nisu roze,ok si... Da...ima nade za mene.... But...on topic...savršenstvo - "Pachelbel - Canon" Quote
Giga Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Pa sad jebi ga, ima puno albuma i puno pesama koje ja mnogo jebeno volim i koje se meni licno mnogo dopadaju iako tehnicki gledano i nisu tako dobre. Pa, ako mi treba savrsen album onda je to definitivno Mensonov Antichrist Superstar, inace prvi metal/industrial/rock album koji sam ikad slusao i bukvalno album koji me je uveo u ceo metal, rock fazon. Jednostavno, SVAKA pesma na ovom albumu, od prve do poslednje, se savrseno uklapa u imidz, ceo fazon i poruku. Cak i da nema SAVRSENE tekstove, album bi bio cisto muzicki genijalan jer nikad, NIKAD nisam cuo NISTA slicno. Cak ni sam Menson nije mogao da ponovi tako nesto. A ostalih savrsenih, ali jednostavno ne TOLIKO savrsenih albuma ima puno: Lacuna Coil - Unleashed Memories Nightwish - Wishmaster Opeth - Blackwater Park A sto se tice kompozicija, pa ja se do jaja lozim na specificne i jako duge pesme. Recimo CoF-ov novi Nymphetamine Overdose mi je apsolutni vrh u kreativnosti, originalnosti, tekstualno i... ma kako god hocete! Suicide & Other Comforts, Her Ghost In The Fog i Swansong For A Raven od istog benda su mi takodje 100% perfektne pesme. O starijim radovima da ne pricam. A ovako savrsene pesme su mi: Nightwish - Ghost Love Score i Slaying the Dreamer Opeth - Bleak Lacuna Coil - To Myself I Turned Sisters of Mercy - Temple of Love, More, Lucretia My Reflection Slayer - Raining Blood Vlado Giorgiev - Andjele Emperor - The Eruption, In The Worldless Chamber, Beyond The Great Vast Forest i jos dosta njih, kod Black Metala je mnogo lakse naci savrsene pesme Sta ja znam... ima ih puno. Quote
*nitro* Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) ako je samo 2 onda: Metallica - Master of Puppets Metallica - Fade to Black ali ima josh njih koje smatranim savrshenstvom: GNR - November Rain Pantera - Cemetary Gates Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Iced Earth - Melancholy Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond itd. Edited May 24, 2005 by Maiden_Hell Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne... nisam dovoljno 'plavusa' za to.... .|. Quote
Lady in Black Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 (edited) Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight Iron Maiden - Flash Of The Blade Iron Maiden - Only The Good Die Young (ovo bih stavila na prvo mesto da mi 2 MTM nije najomiljenija pesma) Illnath - Behind The Mirrors Agathodaimon - Tristetea Vehementa Agathodaimon - Ribbons/ Requiem Agathodaimon - When She Is Mute Children Of Bodom - Mask Of Sanity Kamelot - Forever (iako ih ne volim, text je sjajan!) Venom - Poison (takodje zbog texta ) ... ali premca nema (sem, naravno, IM) pesma Gene Pitneya koju je, zajedno sa njim, '87e obradio Mark Almond (iz Soft Cella) - Something's Gotten Hold Of My Heart - apsolutno savrsenstvo! Edited June 2, 2005 by Lady in Black Quote
RokateLi Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Savrsenstvo - Air, Sarabande (Johan Sebastijan Bah) , i naravno: Voodo curse (Mortician) Quote
Misantrophil Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Dagalur- Uskrshnji Lesh Najbolji album svih vremena Quote
Џрк Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je... Quote
RokateLi Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je... Pocetak SOHS je nenadjebiv. Da dodam jos i Cause of death - Obituary. Quote
Kali Agna Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ako je samo 2 onda: Metallica - Master of Puppets Metallica - Fade to Black Slazem se I moram da dodam jos od Metallice - For Whom The Bell Tolls Quote
Andromeda Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 mogla bi napisat listu od 30 stvari sada, no vrijeme je za spavanje i poprilicno je kasno stvar koju bi svakako izdvojila kao jednu od meni najemocionalnijih i najsavrsenijih je Anathema - One last goodbye. definitivno svaki put zaplacem Quote
shock! Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Judas Priest - A Touch Of Evil.........cisto savrsenstvo(kao uostalom i ceo Painkiller album) Quote
Recommended Posts