Jump to content

Recommended Posts

Posted

nema veze s tobom?

to je ono kao-nisam ja,zeka je... icon_smile.gif

ili ti to stvarno...ne mogu da lupam glavu u ovako rane sate,a inache mi mozak radi sa zakasnjenjem(bitno da radi icon_mrgreen.gif )

jel to pao neki pp ili..? icon_rolleyes.gif

Posted
prozivka zapravo, a nije s moje strane, shto znaci onaj part 'de pise da nema veze samnom....

nista bitno samo opustenox2....

of course da je opushteno...inache se prosto traumiram oko takvih stvari icon_smile.gif

p.s. zaboravih u pp-u da dodam zagoreloj icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...ccc,znaci onako ti meni...dooobrooo icon_razz.gif

Za sve koji se slazu sa prozivkom...jbga volim da se proseravam povremeno,mozda ima malo sadizma u meni,pa moram da vas muchim,hehe

icon_mrgreen.gif

Posted

Pa sad jebi ga, ima puno albuma i puno pesama koje ja mnogo jebeno volim i koje se meni licno mnogo dopadaju iako tehnicki gledano i nisu tako dobre.

Pa, ako mi treba savrsen album onda je to definitivno Mensonov Antichrist Superstar, inace prvi metal/industrial/rock album koji sam ikad slusao i bukvalno album koji me je uveo u ceo metal, rock fazon. Jednostavno, SVAKA pesma na ovom albumu, od prve do poslednje, se savrseno uklapa u imidz, ceo fazon i poruku. Cak i da nema SAVRSENE tekstove, album bi bio cisto muzicki genijalan jer nikad, NIKAD nisam cuo NISTA slicno. Cak ni sam Menson nije mogao da ponovi tako nesto.

A ostalih savrsenih, ali jednostavno ne TOLIKO savrsenih albuma ima puno:

Lacuna Coil - Unleashed Memories

Nightwish - Wishmaster

Opeth - Blackwater Park

A sto se tice kompozicija, pa ja se do jaja lozim na specificne i jako duge pesme.

Recimo CoF-ov novi Nymphetamine Overdose mi je apsolutni vrh u kreativnosti, originalnosti, tekstualno i... ma kako god hocete! Suicide & Other Comforts, Her Ghost In The Fog i Swansong For A Raven od istog benda su mi takodje 100% perfektne pesme. O starijim radovima da ne pricam.

A ovako savrsene pesme su mi:

Nightwish - Ghost Love Score i Slaying the Dreamer

Opeth - Bleak

Lacuna Coil - To Myself I Turned

Sisters of Mercy - Temple of Love, More, Lucretia My Reflection

Slayer - Raining Blood

Vlado Giorgiev - Andjele

Emperor - The Eruption, In The Worldless Chamber, Beyond The Great Vast Forest i jos dosta njih, kod Black Metala je mnogo lakse naci savrsene pesme

Sta ja znam... ima ih puno.

Posted (edited)

ako je samo 2 onda:

Metallica - Master of Puppets

Metallica - Fade to Black

ali ima josh njih koje smatranim savrshenstvom:

GNR - November Rain

Pantera - Cemetary Gates

Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name

Iced Earth - Melancholy

Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond

itd.

Edited by Maiden_Hell
Posted (edited)

Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight

Iron Maiden - Flash Of The Blade

Iron Maiden - Only The Good Die Young (ovo bih stavila na prvo mesto da mi

2 MTM nije najomiljenija pesma)

Illnath - Behind The Mirrors

Agathodaimon - Tristetea Vehementa

Agathodaimon - Ribbons/ Requiem

Agathodaimon - When She Is Mute

Children Of Bodom - Mask Of Sanity

Kamelot - Forever (iako ih ne volim, text je sjajan!)

Venom - Poison (takodje zbog texta icon_redface.gif )

...

ali premca nema (sem, naravno, IM) pesma Gene Pitneya koju je, zajedno sa njim, '87e obradio Mark Almond (iz Soft Cella) -

Something's Gotten Hold Of My Heart - apsolutno savrsenstvo!

icon_da.gif

Edited by Lady in Black
Posted

Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je... icon_da.gif

Posted
Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je... icon_da.gif

Pocetak SOHS je nenadjebiv. Da dodam jos i Cause of death - Obituary. icon_da.gif

Posted

mogla bi napisat listu od 30 stvari sada, no vrijeme je za spavanje i poprilicno je kasno icon_spava.gif

stvar koju bi svakako izdvojila kao jednu od meni najemocionalnijih i najsavrsenijih je Anathema - One last goodbye. definitivno svaki put zaplacem icon_redface.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

• 4 months later...