Kent Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Ovo vredi... Neobicni svedski melodeath kombo sacinjen od clanova bendova Carnal Forge (oni koji nisu pravili Asperity), Theory In Practice, Centinex i Unmoored. Debi album se zove Symmetric In Design i izlazi 7. februara sledece godine. Mozda ga ima vec na netu. Potrazite, pa da se caskamo Quote
Kent Posted December 27, 2004 Author Report Posted December 27, 2004 Soli, skidaj ovo i siri sto pre... Vidim ja da nema leba na ovoj temi dok ti ne umesas prste Quote
Earendil Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Na prvo slusanje lepo zvuci ali nemam nesto preterano vremena za muziku u zadnje vreme Quote
KRANG Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 ohoho!!! ovo je jedno veoma pozitivno izneneđenje za mr KRANGa.. vrhunski moderni (ne kao soilwork i IF sranja) melo-death.. i jače je za klasu od gorenavedenih bendova iz prvog posta. Quote
Kent Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Vala, my friend, mr.Krang, potpuno si u pravu! Ovo je toliko dobro da sije sve bendove iz prvog mi posta, koje sam naveo cisto kao smernice.... Gde su ti silni fanovi Edge Of Sanity-a sada!?!?! : rockdevil: Quote
Out Of Time Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 albumchina!!! sveza mjuza za sve vucibatine koje su death modern raspolozeni... toplo, kao babina sisa u supici, preporuchujem i tachka. eto... Quote
Kent Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Ovaj je album catchy kao sharan u 11 uvece! A pesma je svaka hit, znaci toliko kvalitetnih melodija na jednom albumu nisam cuo jos od poslednjeg OK bend uradka Quote
KRANG Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 e, sad ovo nadjeba i novi dark tranquillity.. što sam mislio da je nemoguće.. ovaj album stvarno ima sve... rif za rifom, melodije, solaže, catchy refrene, brutalne vokale, energiju.. treba ovo pustiti speedu i drugarima da vide kako treba da zvuči moderni dm Quote
Earendil Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Album jeste dobar ali ti ga prijatelju pretera jedini koji moze da nadjebe novi Dt jeste Skyfire i niko vise Quote
Kent Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Spectral je vec nadjebao sve IMO, meni je to najbolji melodeath album koji sam cuo u protekle 3 godine Quote
KRANG Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ja pričam o 2005. ako idemo tako daleko, meni kalmah.. i furia.. i nightrage.. i skyfire naravno.. i norther.. ima ih.. Quote
Kent Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 U 2005. od melodeatha so far: 1. Scar Symmetry 2. Dark Tranquillity Quote
KRANG Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 e, to sam i ja hteo reći... veoma su blizu, ali scar symmetry je "FRESH"!!! a pivski govoreći? Quote
Kent Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Scar Symmetry = Duvel Dark Tranquillity = Affligem Ko je pio belgijska piva zna koliko su oba dobra i koja je razlika. Quote
KRANG Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 kent: expert za pivo koliko i za metal Quote
BodyRemover Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 dzaba ekspertluk sinovche moj... "kente aj' s nama da nastavimo piti" "idem kuci da buksam" buksnem te u bulju. poz Quote
KRANG Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 (edited) dzaba ekspertluk sinovche moj... "kente aj' s nama da nastavimo piti" "idem kuci da buksam" buksnem te u bulju. poz eee, nema leba bez motike... Edited January 13, 2005 by KRANG Quote
solicitor Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Dobro dechaci, nisam na vreme posetio ovaj divni razgovor ... tek sad sam provalio postojanje ovog albuma ..... ODLICHNO, JEBASTICHNO !!!! Quote
Max Butcher Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Malo je glupo da citiram samog sebe: "Kente Scar Symmetry jebu kevu. Ide intervju!." Quote
Kent Posted February 4, 2005 Author Report Posted February 4, 2005 bendchina! nisam slusao 5 dana i sad sam se toliko uzeleo da ne mogu da nadjem disk nigde od uzbudnjenja. Quote
Recommended Posts