VoivodBG Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Videcemo, ja se nadam sto ranijem leak-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Taman krenuo da legnem kada braca rusi navododno uploadovase novi album! http://rs112.rapidshare.com/files/11841959...ic_Universe.rar Nema spavanja nocas!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Kao poručeno za sutrašnji intervju! Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 skida se, skida fala kiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 bruka dobar bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Kao poručeno za sutrašnji intervju! Hvala Pozdravi mi imenjaka! skida se, skida fala kiki Nema na cemu. Elem za svaki slucaj nisu napisali da trazi sifru ali evo ime uploadera: enox A moze da se desi da bude i ovo www.MediaFiles.Clan.su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Pozdravi mi imenjaka! Samo ako se zoveš Henrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 evo i linka sa mediaportala: http://rapidshare.com/files/118429001/Scar...MOTARD.rar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Samo ako se zoveš Henrik Ti onda posalji pozdrave pevacu preko Henrika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 do jaja je ovaj novi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 I ja kažem, vrhunska stvar. Konačno nešto ove godine da me ne razočara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 jasta,ovo je mozda i najvece iznenadjenje ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ujeee... Hvala za link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 skida seeeeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Koji je sniman u Beogradu, ako neko nije znao. нисам знала.. сада знам. супер. иначе, ево и ја ставих да се скида ........ једва чекам да чујем... по овоме, сви сте задовољни и срећни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 kontam da je brutalniji nego ovi raniji kada ga svi hvale znaci da ce meni biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Naprotiv, ima manje growla nego inače. Mnogo je raznovrsniji nego prošla dva, baš će biti materijala za slušanje. BTW, odradih intervju pre koji sat sa Jonasom, pa dok čekam da ga nadležni okače na sajt, glavna fora je pitanje za Nuclear Blast, ja ga pitam "pa je l' vas podržava kuća, je l' vam OK kod njih?" a on kaže "ma jeste, ali mi smo tražili da opet snimamo spot u Srbiji, a oni nam nisu dali jer je preskupo, pa moramo u Finskoj..." Znači bukvalno su se svađali ne bi li došli ovde opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 eee pa nije brutalniji ali svakako su clean vokali za svaku pohvalu,nekako je napredniji u odnosu na prosle.sama muzicka forma je kvalitetnija,vidi se da su bili dosta kreativni ja slusam ceo dan danas,bas je bruka dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 eee pa nije brutalniji ali svakako su clean vokali za svaku pohvalu,nekako je napredniji u odnosu na prosle.sama muzicka forma je kvalitetnija,vidi se da su bili dosta kreativni ja slusam ceo dan danas,bas je bruka dobro Isto, sve od reči do reči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) хахахахахахаа!! невероватно! ... мислим, без везе сада и ја да понављам речи... али баш је добра ова Морфогенеза... Edited May 29, 2008 by BiserkaB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 prva i druga pesma su mi vrh.hehe od mojih preporuka samo ostavljas komentar na tim temama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ja sam još uvek skeptičan prema novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 само што сам ја и пре слушала С.С..... претходни алубм је био супер. нон стоп сам га слушала... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 претходни алубм је био супер. нон стоп сам га слушала... Ovako bih se nadovezao na moj prethodni post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 cekaj sto si skeptican?bas je sve uklopljeno kako treba.ne znam kakvi su tvoji afiniteti ali ja volim da cujem ovako neobicne stvari,pomalo i atipicne za ovaj pravac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts