Grobodan Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 samo cu se nasmejati .i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Досадно у пичку материну. Сав melodic death звучи исто, па и оно што је добро буде досадно. Da ga sisnesh druze blekere,MELO DEATH JE ZAAAKOOONNN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Edited June 12, 2008 by Lue88Floydy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 bez politicara majku mu jebem!nisi citao pravila,reportovao sam te modovima chovek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 taj je neki svinjar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 ma to mi je ortak al nov je pa ne zna pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 kakva crna pravila inache jos slusam ovaj album pa dolazim do zakljucka da mi se ipak svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pa o tome se i radi. Kompleksan album, zahteva mnogo slušanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kompleksan album? Jedino sto te vuche da ih ponovo i ponovo slusas je njihova melodicnost, ista stvar ko i kod novog IF-a imaju te refrene uz koje mozes lako da zapevash, i da se osecas kvltno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pa da, kompleksan. U odnosu na prethodna dva mnogo više progresivniji, što će reći da se njegova kompleksnost ogleda u toj progresiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalThrone Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Super je novi Scar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Dajjteeee miii liiinnnnnkk,nemo ste pederi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) Evo ti: SCAR SYMMETRY - 2008 - Holographic Universe Edited June 13, 2008 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Evo ti: SCAR SYMMETRY - 2008 - Holographic Universe TNX bro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Može pivo, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pa da, kompleksan. U odnosu na prethodna dva mnogo više progresivniji, što će reći da se njegova kompleksnost ogleda u toj progresiji. Pa neznaci ako je progresivniji od predhodna dva da je sad kompleksan. Album nije nimalo kompleksan ima neke male nagovestaje progresivnosti u albumu , ali sve jedno tu je melodica na visokom nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Meni deluje zaista kompleksnije nego prošli. Mnogo više stvari se dešava na albumu, manje pesama ima tipičnu strukturu, nisu ograničene na 3-5 minuta i sl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nije kompleksan?Daj molim te,pogledaj koje virtuoznosti se naziru na albumu i kakve ceste promene ritma da jednostavno muzika ne moze da te smori.A ti kazes da nije kompleksan Upravo se ta kompleksnost ogleda u progresiji,kreativnost benda je za cistu desetku ako uporedimo sve albume.Napredniji,nesvakidasnji,energican i upadljiv na prvo slusanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Može pivo, da. Sho samo edno,bez gajbu nisha nesmo napraili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pa neznaci ako je progresivniji od predhodna dva da je sad kompleksan. Album nije nimalo kompleksan ima neke male nagovestaje progresivnosti u albumu , ali sve jedno tu je melodica na visokom nivou. To upravo to znači. Vremenom ćeš i sam shvatiti, mrzi me da ti objašnjavam. A možeš pogledati i postove ispod tvog posta. Gojko i Staljin su lepo rekli. Sho samo edno,bez gajbu nisha nesmo napraili! Pa može, može... Kad budeš nekad dolazio do Niša, da sakupimo sitninu iz džepova, pa cepamo pivdžanu. Zaječarsko, ono s crvenu etiketu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 To upravo to znači. Vremenom ćeš i sam shvatiti, mrzi me da ti objašnjavam. A možeš pogledati i postove ispod tvog posta. Gojko i Staljin su lepo rekli. Pa može, može... Kad budeš nekad dolazio do Niša, da sakupimo sitninu iz džepova, pa cepamo pivdžanu. Zaječarsko, ono s crvenu etiketu. Jebote kurac i ti tek sad ladno prijavljujes da si iz Nish... NE gine ti neko zapivanje sledeci put kad se dovuchem tam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Samo dok slusas pesmu Holographic Universe vidis u sustini svu moc albuma,kako mocna stvar.Bubnjevi nisu normalni kakav ritam ide.U glavi ne mogu da pokopcam jos uvek a kamoli ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 ^ evo mogu i ja sa vama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jebote kurac i ti tek sad ladno prijavljujes da si iz Nish... NE gine ti neko zapivanje sledeci put kad se dovuchem tam! Ček bre, stani, nisam iz Niša, al' kao da jesam, haha. ^ evo mogu i ja sa vama Možeš. Ionako će nam biti potreban neki avantgardan lik, haha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts