Black desire Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Slazem se, sve sve ali prvi album, i meni je nekako omiljeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Slozismo se u necemu konacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drawntoblack Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Realno, Dominion je najjaca stvar sa prvog albuma. A poslednji mi je bio odlican kad je izasao, vrteo sam ga jedno nedelju dana non stop. Onda izadje Solution .45 i shvatim koliko je poslednji SS sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Slozismo se u necemu konacno Aj fala bogu Poslednji meni isto ko sto Grob kaze, bio smoran kad se pojavio, a posle nekog vremena jos smorniji ali provozace se to jos koji put do izlaska novog. Solution 45 nije nista posebno, bas zvuci kao SS za siromasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Christian + Scar = Scar Symmetry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nova pesma na Fejsbuk stranici benda. Moram priznati da zvuči prilično neočekivano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 slazem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupakable Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 kul mi je sve sem strofe, koji lici na najgej/gothic momente Sybreeda. ali volim sto malo vise eksperimentisu sa kljavama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 U ovo je sjajno, zvuci drukcije, ima djenta malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 kul mi je sve sem strofe, koji lici na najgej/gothic momente Sybreeda. Istina, baš se vidi da moraju sad da ubace obojicu u pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 U ovo je sjajno, zvuci drukcije, ima djenta malo Samo djent ih spasava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nije losa pesmica, ali nisam nesto bas odusevljena. Nego, interesantan cover sa dvoglavim orlom podseca na nas grb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Jbg nije mi nesto pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drawntoblack Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Skroz drugacije od svega sto su do sada uradili. Rifovi i sama produkcija skroz vuku na industrial, nema tu vise MDMa uopste. Svidja mi se sto ne forsiraju ovog novog pevaca da peva toliko visoko koliko na pesmama sa zadnjeg albuma, ovako mu je glas cak i prijatan za slusanje Edited March 8, 2011 by drawntoblack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Ufffff, bas mi je razocaranje ova pesma. Nista u pesmi me ne podseca na klasican SS. Nadam se da je ovo samo jedan eksperiment, a da je album "normalan". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Pa njima je krajnje vreme da se promene malo, realno Holographic vise nikad nece ponoviti...idemo dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Holographic se stvarno tesko moze premasiti, a ova nova pesma je slusljiva, ocekujem prosecan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Pa dobro, s obzirom da su dva nova clana dosla u bend, ocekuje se promena i experimentisanje. Pesma mi se svidja, ali sam takodje skeptican da ce album biti pun hitova. Btw svidjaju mi se klavijature u pesmi ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Evo malo sam jutros presusavao novi album ali za sad nemam nikavo posebno misljenje o novom albumu. Tek par prvih pesama. Uglavnom, cinimi se da vuce na predhodni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Je l' ima mnogo klavijatura? Ova pesma sto je objavljena mi se uopste ne svidja zbog klavijatura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Liči na prethodni, slažem se. Ima klavijatura. Nikakav poseban utisak na prvu, videćemo dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Realno album zvuci emo u odnosu na predhodne albume, mislim na prva tri izdanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Tugica ako je tako, bolje da se vrati Ćelavi pa nek snimaju prosek/standard albume sa njim, to bar uvek mogu da slušam. Realno, prva dva albuma su šila za dva koplja sve što su In Flames/Soilwork/slični šveđani izbacili nakon ranih dvehiljaditih. Edited April 7, 2011 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Meni je pun k...c osrednjih, prosecnih, polu dobrih izdanja...marš svi u penziju bre! Ako i ovaj bude sranje i ne svidi mi se na prvu loptu ajd zdravo albumu odmah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts