WS Posted March 3, 2002 Report Posted March 3, 2002 (edited) Nemam nista od njih, strucnjaci, preporucite mi nesto. REZULTATI ANKETA: Bonded By Blood: Piranha - 12 Bonded By Blood - 11 And Then There Were None - 11 A Lesson In Violence - 11 Strike Of The Beast - 11 No Love - 6 Deliver Us To Evil - 6 Metal Command - 5 Exodus - 4 Pleasures Of The Flesh: Pleasures Of The Flesh - 8 'Til Death Do Us Part - 6 Seeds Of Hate - 6 Brain Dead - 6 Faster Than You'll Ever Live To Be - 4 Deranged - 3 Chemi-kill - 3 Parasite - 1 30 Seconds - 1 Choose Your Weapon - 1 Fabulous Disaster: The Toxic Waltz - 9 Verbal Razors - 7 Fabulous Disaster - 7 Cajun Hell - 5 The Last Act of Defiance - 4 Low Rider - 4 Like Father, Like Son - 4 Corruption - 3 Open Season - 3 Overdose - 1 Impact Is Imminent: Impact Is Imminent - 5 Objection Overruled - 4 A.W.O.L.- 3 The Lunatic Parade - 3 Only Death Decides - 3 Heads They Win (Tails You Lose) - 3 Thrash Under Pressure - 3 Changing of the Guard - 2 Within the Walls of Chaos - 1 Edited August 18, 2015 by Talvi Quote
Slave To Moonlight Posted March 3, 2002 Report Posted March 3, 2002 Fabolous Disaster definitivno, pa Bounded by Blood.... ali na kraju ces i tako nabaviti sve Quote
RNA Posted April 2, 2002 Report Posted April 2, 2002 To, burazeru. Moj čovek! Poslušajte ga i nećete zažaliti. Quote
Phantom Lord Posted April 4, 2002 Report Posted April 4, 2002 Da li je Exodus izdao neki album dok je jos Kirk Hammet bio u bendu.Ja mislim da ima neki demo,zna neko kako se zove? Quote
RNA Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 I ja mislim da ima neki demo, samo nemam pojma kako mu je ime. To bi valjalo čuti. Ba me interesuje kako je Exodus zvučao sa njim u postavi. Ja sam konačno nabavio "Fabulous Disaster" na ploči. Šta drugo da kažem sem da je fantastičan album. Quote
RNA Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Šta mislite o reoformljenju Exodusa bez Roba MekKilopa na basu i sa Souzom za mikrofonom (naravno, pošto je Pol Balof odapeo)? Quote
Slaughterer Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Gde u bg-u moze da se iskopa jos nesto od Exodusa...ja sam nasao samo Bonded by blood i Another Lesson in Violence Quote
Lucifer_666 Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 Ima da se kupi u BGdu jedan Live ... Quote
Eurinoma Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 Zao mi je sto je odapeo onaj njihov pevach. Bash je bio super tip. Quote
RNA Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Imam ja prva četiri albuma na pločama, pa ako nekome treba mogu da mu snimim (ne naplaćujem da napomenem odmah!). Nadam se da će uskoro i kompletna kolekcija preći u Begeš. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Da li je Exodus izdao neki album dok je jos Kirk Hammet bio u bendu.Ja mislim da ima neki demo,zna neko kako se zove? Mislim da je glup samo reci da je Hammet "bio" u bendu! Treba ipak znati, da je Kirk Hamett osnovao Exodus. Sto se tice omiljenih albuma, to su mi "Bounded by Blood" i "FD"! Quote
RNA Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 On je bio jedan od osnivača. Da je on sam osnovao bend, čisto sumnjam da bi ga napustio. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 I to sto kazes, mada ko ne bi svirao u Metallici Quote
DragonHeart Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Gde u bg-u moze da se iskopa jos nesto od Exodusa...ja sam nasao samo Bonded by blood i Another Lesson in Violence Au,moras nabaviti "Fabulous Desaster" jer je to mozda njihov najbolji album. Quote
RNA Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 Za mene je "Fabulous Disaster" definitivno njihov najbolji album, mada većina ljudi smatra da je njihov ultimativni rad "Bonded By Blood" i misle da je Balofov grubi glas mnogo bolji od Souzinog. Šta znam, mozda su u pravu, ali ja volim takve vokale kao što i Bobi 'Blic' ima. Quote
RNA Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 I to sto kazes, mada ko ne bi svirao u Metallici S obzirom da u to vreme Metallica i nije bila nešto posebno drugačija od ostalih bendova, on je morao da bude vidovnjak, pa da pogodi šta će se desiti. Seti se da tada nisu imali ni potpisan ugovor. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 Istina. Da li uopste znas kako su funjare iz Metallice hteli da nazovu? "Metal Up Your Ass"! Reci da nije lozacki.......... Quote
RNA Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 Ima i ona majica sa motivom koji je trebao da se koristi za naslovnu stranu. Jeste lozačka, ali mi se više sviđa od "Kill 'Em All", a i slika je bolja. "Bonded By Blood" je prava stvar. Jedan od boljih debi albuma u thrash metalu. Quote
Slaughterer Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 "Fabulous Disaster" ne mogu nikako da svarim, osim mozda par pesama: "The Toxic Waltz" "The Last Act Of Defiance" "Verbal Razors" ... bolje da su se raspali odmah 1985 posle "Bonded By Blood" albuma Sve osim "Bonded By Blood" je bruka! On je tako jebeno dobar, jedno vreme sam bio zaljubljen u njega 8O Morao sam da izvucem temu iz naftalina, nisam mogao da odolim Quote
RNA Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Ne verujem da će ti iko zameriti zbog toga. Kako bre ne mozeš da svariš "Fabulous Disaster"? Meni su i "Pleasures Of The Flesh" i "Impact Is Imminent" dobri albumi. Ne toliko kao "Fabulous..." ili "Bonded...", ali dobri albumi. Quote
Slaughterer Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Ne verujem da će ti iko zameriti zbog toga.Kako bre ne mozeš da svariš "Fabulous Disaster"? Meni su i "Pleasures Of The Flesh" i "Impact Is Imminent" dobri albumi. Ne toliko kao "Fabulous..." ili "Bonded...", ali dobri albumi. Pa dobro malo sam preterao kada sam rekao da je sve ostalo bruka, ali meni je "Bonded by blood" najjaci. Dobar je "Fabulous Desaster", ali ja ipak mislim da bez Paula nema Exodus-a a: Kada sam gledao nesto o Balofu, pisalo je da je bio jos u bendovima: Heathen, Piranha, Spastik Children Ja sam malo trazio ali nisam nista nasao o bendu Piranha...jel znas ti nesto o tome? Quote
WS Posted February 13, 2003 Author Report Posted February 13, 2003 Ima i ona majica sa motivom koji je trebao da se koristi za naslovnu stranu. Jeste lozačka, ali mi se više sviđa od \"Kill 'Em All\", a i slika je bolja.\"Bonded By Blood\" je prava stvar. Jedan od boljih debi albuma u thrash metalu. Gde na net-u moze da se vidi ta slika? Quote
RNA Posted February 14, 2003 Report Posted February 14, 2003 Pa dobro malo sam preterao kada sam rekao da je sve ostalo bruka, ali meni je "Bonded by blood" najjaci. Dobar je "Fabulous Desaster", ali ja ipak mislim da bez Paula nema Exodus-a a: Kada sam gledao nesto o Balofu, pisalo je da je bio jos u bendovima: Heathen, Piranha, Spastik Children Ja sam malo trazio ali nisam nista nasao o bendu Piranha...jel znas ti nesto o tome? Ne, mada mogao bih da priupitam pravog znalca Bay Area metal scene koji radi za Snakepit magazin, pa da ti javim. Quote
RNA Posted February 14, 2003 Report Posted February 14, 2003 Gde na net-u moze da se vidi ta slika? Proveriću, pa ću staviti link. Quote
Protagonist Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 odlican bend,nazalost nemam nista od njih ali trebam da kupim,ako nadjem,imam samo neke pesme i jeebu keve!! Quote
Recommended Posts