RNA Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 То га онда квалификује за место гитаристе, а певача... Можда је певачима као техничар брисао упљуване микрофоне. Quote
Karlo SE Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 E da, tu varijantu sam zaboravio Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 -ljudi za ime boga....dajte mi Tempo Of The Damned !!! -jurim prokleti album dosta dugo...pomagajte... Quote
*nitro* Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Hm imam par albuma od ovih likova ali sam nedovoljno preslusao da bih nesto pametno ovde izhjavio... Preporucite mi neke proverene pesme. sveta petorka: Metallica, Pantera, Megadeth, Slayer, TesTamenT Quote
Karlo SE Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) Hm imam par albuma od ovih likova ali sam nedovoljno preslusao da bih nesto pametno ovde izhjavio... Preporucite mi neke proverene pesme. sveta petorka: Metallica, Pantera, Megadeth, Slayer, TesTamenT U tu petorku slobodno ubaci jos Exodus i Anthrax! Od Exodusa slusaj albume "Bonded by Blood" i "Fabulous Disaster", njih sam ekstra mnogo slusao i fantasticni su, ostalo nisam mnogo slusao, ali naravno sve je dobro, i da, poslednji "Tempo of the damned" je ekstra! Veruj mi ako ti je vrhunska petorka gore nabrojana, onda ces mnogo propustiti ako ne odslusas malo vise Exodus. Pozdrav Edited February 7, 2005 by Rizzen Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Hm imam par albuma od ovih likova ali sam nedovoljno preslusao da bih nesto pametno ovde izhjavio... Preporucite mi neke proverene pesme. -kultni "Bonded By Blood" njihov prvenac -slobodno i Fabulous Disaster i Impact is Immenent Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ne bre, Impact zadnji -nije...Tempo of Damned je zadnji... -Impact je izdat 1990...pa onda Force of Habit...pa Live Another Lession in Violence...pa onda Tempo of The Damned Quote
Angelystor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Idiote nisam mislio na to. Mislio sam da Impact uzme da slusha zadnji. Vi agresori ste bre... Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Vi agresori ste bre... -sad cemo da te jebemo...sad ce da dodju drugi agresori... Quote
Гера Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ниједан им бре певач никад није изгледао иоле нормално. Све неки акрепи. Коју публику они мисле тако да привуку? Рибице им сигурно неће долазити! А, окле је тај Роб Дјукс? Где се раније дерњао? taj lik (Rob Dukes) izgleda nikada nije pevao u nekom bendu (mislim, vecem bendu)! totalni anonimus! mislim da je bio tehnicar, ili tako nesto... Quote
Perfector Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Vi agresori ste bre... Ne diraj mi agresore... I ti salji na PP adresu ako ti treba Tempo... Quote
*nitro* Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 U tu petorku slobodno ubaci jos Exodus i Anthrax! Od Exodusa slusaj albume "Bonded by Blood" i "Fabulous Disaster", njih sam ekstra mnogo slusao i fantasticni su, ostalo nisam mnogo slusao, ali naravno sve je dobro, i da, poslednji "Tempo of the damned" je ekstra! Veruj mi ako ti je vrhunska petorka gore nabrojana, onda ces mnogo propustiti ako ne odslusas malo vise Exodus. Pozdrav Pa onda vise nece biti petorka, zajebavam se ... Hvala na savetu za Exodus, a Anthrax sam slusao i nemam pojma nisu ostavili neki utisak na mene. ziveli Quote
John_Greely Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Od ovog benda sam slusa samo zadnji album pa tako da nemogu da pricam o kvalitetu tog benda samo mogu rec da je Tempo of the damned dosta dobar album ali ne svidjaju mi se mnogo tekstovi ovog benda ali meni tekst neznaci koliko muzika znaci tako da mi je ovaj album mnogo dobar evo pijem coca colu pa ljudi zivjeli Quote
Angelystor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 http://www.exodusattack.com/pictures/23590001.jpg zashto li mi rech SOAD pada napamet kad pogledam ovog http://www.exodusattack.com/pictures/23590002.jpg to su nashi Snimaju novi album u aprilu Quote
Vlaja Buraz Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ne svidjaju mi se mnogo tekstovi ovog benda Ja ne znam da li sam pročitao puno boljih metal tekstova od "Scar Spangled Banner"... Inače, vijesti, Tom Hunting van, Paul Bostaph unutra: http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=36500 Inače, kontam nešto da bi ovaj album Exodus koji slijedi mogao biti najbolji. Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ja kontam da je (thrash) metal svet izgubio jednog od najboljih bunjara. Quote
RNA Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ако није потпуно одустао од свирања, наћиће он већ неки ангажман. Претпостављам да ће и даље бити део Angel Witch тима. Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Stvar je u tome shto se chovek razboleo.. Quote
dr.lecter Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ja ne znam da li sam pročitao puno boljih metal tekstova od "Scar Spangled Banner"... Inače, vijesti, Tom Hunting van, Paul Bostaph unutra: http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=36500 Inače, kontam nešto da bi ovaj album Exodus koji slijedi mogao biti najbolji. Ko hokej na ledu Frrrrc Leteca izmjena Quote
Vlaja Buraz Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Pa piše tamo da im čovjek živi u dvorištu. Quote
marko.petrovic Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 nabavih tempo od the damned pre par dana. kakav album! Quote
Angelystor Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 EXODUS guitarist Gary Holt has posted the following message on the group's official web site: "I just returned from our first rehearsal with [new drummer] Paul [bostaph, ex-SLAYER, FORBIDDEN], and I have got to tell you that it was fuckin' awesome! Paul played four of the new songs for the first time and they were fantastic. He has simply the fastest feet I've ever had the pleasure of hearing and the shit he was throwing down was blazing! After all the problems of the past three or so months I can say with all honesty it was the first time I'd left my studio with a smile on my face in quite some time. We are all on the same page musically and ready to get this ball rolling and are fired up to get into the studio. I'll keep everyone updated on a regular basis and let you know what's going on." Jest slazem se Garijem Quote
Recommended Posts