Feniks . Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Rifovi stvarno ubijaju! Da, malo su predugacke pesme ali i na proslom su bile predugacke. Hm, ovaj sad slusam ,mozda sam pod utiskom ali nije mi losiji od Tempa... Mozda sutra promenim misljenje Quote
RNA Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Сама чињеница да нема Зетра и да је једини преостали члан чувене поставе Холт чини га лошијим, мада музика и није толико различита, нити лошија. Quote
Жвакић Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Novi album nije los, mada neke pesme stvarno traju dugo. Tempo prokletih je mozda cak najbolji album (bar sto se mene tice). Zetro tu zvuci super! Cujte samo Throwing down. Dirty deeds zvuci bolje od originala (bar meni). Novi album ima gotivan omot! Podseca me na Terminatora! A slazem se i da Bostaf dobro svira. Poslusajte samo Dittohead! Dobro, jeste da je to Slejer, ali je pesma perverzija! Quote
Jabba the Hutt Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Novi Exodus je ql, al nekeko nije to to bez Zetroa, ok je ovaj novi pevac, ali sad me nekako vise posecaju na neki deathrash nego na stari dobri old school San Francisco Bay Area thrash po kome je Exodus poznat... Quote
Bellboy Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Gledao video snimak, imaju uzasan scenski nastup, ali muziku Quote
Radnaskela Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 sad upravo slušam album i skroz je fino. bolje je nego što sam očekivao. ekipa koja svira je skroz fina. naravno nije to to bez rika, toma i zetra ali opet bože moji, ipak je to exodus. treba im dati šansu. Quote
delay Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 jebu kevu,sve posle bbb je bilo osrednje ili lose,zadnja dva albuma jebu kevu,ne ponavljaju se,a i dalje prave razbijacku muziku,sta bre vise hocete? Quote
Radnaskela Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 za sve fanove exodus-a, za slučaj ako niste znali, možete kod solicitora da nabavite novi live dvd od njih: Live at the DNA Tempo of the Damned Release Party. Znači mnogo je dobro. Sviraju 22 pesme. Obavezno preporučujem da nabavite to. Quote
RNA Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 jebu kevu,sve posle bbb je bilo osrednje ili lose,zadnja dva albuma jebu kevu,ne ponavljaju se,a i dalje prave razbijacku muziku,sta bre vise hocete? Mozda novi bbb? Quote
Karlo SE Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Eh te nerealne price, nadanja i ockivanja od slicnih bendova da ce im sledeci album biti novi "bonded by blood" (mrzim da pisem 3b, ko razume shvatice), pa novi reign in blood, pa novi master... ljudi, nema od toga nista, meni je novi exodus fin, slayer je slayer tj. i on je fin(mada nista specijalno), a reign in blood i bonded by blood su jedni i jedini i tako necega vise nece biti, ti bendovi su odavno imali svoje vrhunce i to je to, sto nikako ne znaci da treba da prestaju jer i dalje prave dobru muziku. Quote
Grobodan Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 vidi se da nisi bio na temi na Koncertima Quote
Zagrivuk Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Mrzi me da trazim valjda 900 kinti. Cudno mi je da je tako jeftino, mozda gresim Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Pogresio si za 33,33%, posto ce karta biti 1200. Quote
WoI Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 1200???? GRAVE JEL OVO ISTINA??????!!! Quote
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Nema ga, zauzet je humanitarnim radom Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Karta je 1200. Video sam na Legacypromtion sajtu. Moram otici na taj koncert! Bice przenje! Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 grave,je l' to istina shto ovaj pricha?Ja samo tebi verujem! Svi za grave-a,grave za pare! Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 grave,je l' to istina shto ovaj pricha?Ja samo tebi verujem! Svi za grave-a,grave za pare! Brate, ako mi ne verijes idi na sajt pa se uveri. Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 'Bem ti zivot, vise ni meni niko ne veruje. Upravo na sajtu sam i ja video. Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Bosko,ne zelis da se upustas u ovo,veruj mi Ja sam se vec pomirio sa banovanjem u skorije vreme Quote
WoI Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Bosko ne veruj sajtu. veruj samo gravu! On ima jedine tacne informacije Quote
Grobodan Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Evo,konacno sam nabvio Good friendly violent fun,i thrashujem se malo.Dobar izbor pesama,zvuk nije nesto ali jbg...Nadam se da u BGu nista necu cuti sa Force of Habit i da ce max paznja biti posvecena starim klasicima Quote
Recommended Posts