Radnaskela Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Samo da prokomentarisem tvoju poruku sa teme o koncertu... ti ionako najbolje thrash albume ne ogtivis preterano, tako da mu ovo ne dodje kao neko preterano iznenadjenje sto ti se nije svidelo sto su svirali puno pesama sa "Bonded By Blood". Meni je taj album rame uz rame sa "Fabulous Disaster", iako su im atmosfera i stil skroz drugaciji. jebi ga. ima pesama koje gotivim odavde. kad su već svirali sa tog albuma što nisu svirali no love ili deliver us to evil. ponavljam, legle su mi piranha, and then i bonded. ali jebi ga, nije mi to omiljeni album i to je to. ja preferiram zetra. on je meni exodus. I ja za Morbid Angel ja sam bio na morbidima i to za dž. preskočili ortak i ja zid. Edited December 1, 2006 by Kinez Quote
Amphitritê Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 ja sam bio na morbidima i to za dž. preskočili ortak i ja zid. Bas ste snalazljivi! Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 ja preferiram zetra. on je meni exodus. Takodje, ali ipak je "Bonded..." ziva legenda zbog muzike, ne zbog Pavelovog pevanja. Kad smo kod toga, 'Deliver Us...' je i meni jedna od omiljenih. Quote
Radnaskela Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 pa mislim stvarno. što nisu te dve odsvirali. Quote
Жвакић Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Naravno da smo vesti! Nista bez mene. Edited December 1, 2006 by Bananaman Quote
Џрк Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 I ja za Morbid Angel Bravo care Kad ga pre postavi Nego, hoce li neko da proda snimak Ja sam bio i na Destruction/Candlemasse-u i na Morbidima( koncert zivota zasigurno!!!) A za snimak... haha:), nisam ga ja okacio vec Frubi, the organizator i Dest-a i Morbida i ovoga sranjca na cijoj smo temi Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 pa mislim stvarno. što nisu te dve odsvirali. Eh, voleo bih i ja da znam. Ko zna sta se sve mota po Holtovom mozgu. Quote
Feniks . Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Ko zna sta se sve mota po Holtovom mozgu. Tesko je to utvrditi Quote
Radnaskela Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 ma holt legenda i ovi ostali su legende Quote
Angelystor Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Mene Holt odushevio Ma i Lee leegenda...al Bostaph kako bije kao zmaj jebote!!!! Inache, one SHKM pesme su jos bolje live jebote..Deathamphetamine pogotovo!!! Kakvo cudoviste jebote... Quote
Amphitritê Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Mene Holt odushevio Ma i Lee leegenda...al Bostaph kako bije kao zmaj jebote!!!! Inache, one SHKM pesme su jos bolje live jebote..Deathamphetamine pogotovo!!! Kakvo cudoviste jebote... Ma, sve pesme su bolje LIVE! Kakav bend...jbt Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 (edited) Sledeci put kad budu dolazili, bolje bi im bilo da povedu i Heathen. Njihov novi album ce biti razbijacina. Edited December 3, 2006 by RNA Quote
Angelystor Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Iz tvojih usta u ushi mnogih ljudi potrebnih da bi se tako neshto desilo kod nas Quote
dr.lecter Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Samo, meni malo "Fabulous Disaaster" pesama. da sam mogao, NATERAO bih ih da sviraju 'Toxic Waltz' i 'Corruption'! Tu bi trebali da sviraju citavu prvu stranu sa Fabulous-a plus najbolju(moje misljenje) stvar u citavom Exodus opusu Only Death Decides p.s. Nisam bio na koncertu imao sam ispit Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Sunce ti, kad si ti poceo da studiras? Kad si imao taj ispit, pa nisi otisao? Sutradan? Quote
dr.lecter Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Imao sam ispit za Nindzu zar niste primjetili? Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Jeba ga matori, propustio si mnogo dobru zabavu! Quote
Vlaja Buraz Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 http://rapidshare.de/files/36497508/E82FD.rar.html Exodus demo iz 1982. Nisam slušao, plašim se. P.S. Deda je lud. Quote
Angelystor Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Imam ja taj demo(izmedju ostalih)...Stishano-slushljivo...Strike Of The Beast instrumental hehe.. Quote
Angelystor Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 EXODUS guitarist Gary Holt has announced plans to release his first instructional DVD. "Hopefully I will be filming it sometime in January, and I am looking for some input," says Gary. "I am planning on focusing on rhythm technique, some lead chops, and going over the correct way to play some of the EXODUS riffs. I feel there are enough straight shred things out there, so I want to do something as bit differrent. And of course I will make it funny as hell!" Whateva.. Quote
Angelystor Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa bre..ne ulazi mi u glavu da ljudi kao Gary Holt izdaju ovakve stvari..mislim, ok mozda su oni josh bolji gitaristi nego sto to pokazuju na albumima, ali od njega se pre svega ochekuje novi Exodus materijal..a ne neki shred kurci..josh ce da napravi i Progressive side project next... Quote
DragonHeart Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Nista ne vidim lose u tome sto ce snimiti te gitarske instrukcije, a i da snimi neki Progressive side project bilo bi fino Quote
catbucacat8 Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ljudi, jel zna neko ko je radio/crtao cover/artwork za ovaj (relativno) novi album? Quote
Recommended Posts