RNA Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Neko ko ima originalni disk? Mislim, da pogleda, pa da nam rekne. Quote
Жвакић Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ko god da je, odradio ga je za sve repa! Quote
gavrosaurus Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 На данашњи дан је (02.02.) 2002. године преминуо Пол Балоф. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Sa malim zakasnjenjem, RIP ! Jedan od najboljih vokala u thrash metalu !! Quote
М Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Sta reci, novi album i nije nesto... Koncert je bio fantastican, ono, Dukes je ok, mada Zetro i preminuli Baloff su majke za njega. E da, di je Zetro? Jel ziv on? Cuo sam da je producent nekog benda il nesto tako... Lee je, po meni, nesto najbolje sto se desilo bendu. Uzdravlje Quote
Angelystor Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Zetro je u Dublin Death Patrol. Gledah skoro Live at the DNA..i u poredjenju sa Live In Belgrade, Rob mi je bolji od Zetra kao frontmen. Quote
М Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Pa Exodus je poznat po dobrim frontmenima, ono in your face stil. Ma ovo Live In Belgrade... otprilike, nisi znao gde da gledas kako je bilo dobro... E imam i jedno pitanjce... zasto Exodus vise nece da svira Toxic Waltz, to sam negde procitao, da kao, na koncertima tu pesmu nece nikad vise svirati... Nisam u toku toliko sa time da li se neko s nekim svadja il ne znam sta pa da zbog toga nece da sviraju ne znam ni ja sta... Uzdravlje Quote
RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Gledah skoro Live at the DNA..i u poredjenju sa Live In Belgrade, Rob mi je bolji od Zetra kao frontmen. Ja bas juce odgledah. Nije to neki koncert gde bi se moglo pokazati kakav je ko frontmen, beogradski je bio mnogo inspirativniji. Plus, ne svidja mi se uopste zvuk na tom DVD-u. Quote
Angelystor Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Pa dobro..ono i nije klasicna svirka, vec "release party"..a i samo jedna kamera, tak da mu dodje kao veoma kvalitetan bootleg. Quote
RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Аааа, е то, видиш, нисам знао. Онда бих га посматрао другим очима. Само, у том случају још више долази до изражаја оно што си рекао за Соузу. Quote
Angelystor Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 o_0 Pa aman kaze to na snimku jedno 20 puta. Quote
Jabba the Hutt Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 E imam i jedno pitanjce... zasto Exodus vise nece da svira Toxic Waltz, to sam negde procitao, da kao, na koncertima tu pesmu nece nikad vise svirati... Ja koliko znam, Gary Holt je izjavio da ga je Toxic Waltz smorio, i da vise nece da je svira. Ne mogu bas reci da ga razumem, to mi je top5 Exodus pesma, al jebiga. Sve u svemu jako mi je drago sto sam ih video, i sto odsvirase dosta sa BOB-a! Quote
Angelystor Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Gde ste bre to prochitali? Daj neki link... Anywayz..ja razumem ako muzicar svira jednu pesmu na turnejama 17 godina da moze da odmori jednu il dve..Malopre gledah neki gig Parpla, i Paice pricha kako svako veche se trudi da pojedine pesme proba da svira drugachije povremeno jer se vishe smori da svira pojedine U tom fazonu.. Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Nemam link jebiga... ja to onako proletim po raznim textovima pa dobijem razne informacije bilo tacne il netacne, al ako mi nesh zapadne za oko raspitam se oko toga, kao i sad, al ne dajem mu toliku vaznost da bi sad bookmarkovao sajt koji je na 10220 strani google search-a na Exodus... jebiga nekad mi je jako dosadno Uzdravlje Quote
darthmoog Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 jebote kako mi je zao sto nisu svirali toxic one veceri...ali nema veze...ostaje najbolji koncert u mom zivotu Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Pa, kad su smaraci. Kao, smorila ih pesma. Jebem ih u guzice rutave! Quote
Жвакић Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Meni je žao što nesu svirali Brain dead, recimo. Ali o5, koncert je bio do sise! Quote
Valkyrie Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 (edited) Da sam ja snimila pesmu poput npr. Toxic Waltz ne bih se smorila nikad, najviše zbog toga što se publika sigurno prima svaki put gde god otišli da sviraju. Jebem ih u guzice rutave! Sram te bilo, pazi kako se izražavaš Edited February 11, 2007 by Valkyrie Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Svirali su piranhu meni dosta za ceo zivot. A ona bila izbacena pre koncerta tako da je jos vecu draz imala ))hahahaha. Jebo mater opasan koncert ... Eh da ko je ono imao Exodus zastavu, mislim da je rucno pravljena, tj.cratana. Videh na snimku da neko mlati zastavom pozadi ). Quote
Morphy Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 A ha,sada si uhvacen i nemoj mi reci da se ta zastava pojavljuje na onom snimku na youtubu,jer se ne pojavljuje... Quote
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Frubi brate jezik ti je veci od kose Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 "I'd like to take a moment here and welcome back Tom Hunting to EXODUS' drum throne. It was always understood that when and if Tom was ever ready to resume his drumming duties for the band, his seat would be waiting. Paul [bostaph] always knew this, and was the first to say it upon joining the band. Paul and Tom have always been good friends and we, as a band, cannot thank Paul enough for his services on 'Shovel Headed Kill Machine' and all the subsequent tours he did to support that album. We had a great time and kicked many asses along the way. Paul has given this reunion his whole-hearted endorsement with no mixed blessings and is happy to see Tom back in the fold. Now, some band out there may just become the luckiest bunch of suckers in the world, because one hell of a drum is on the market! We wish Paul all the best, and he will always be a member of the extended EXODUS family. Quote
Recommended Posts